Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canımm bu arada seni tekrar aramızda görmek ne güzelllKimse gitmesin biryere

yine ben geldiiimmmm
ama heran çıkabilirim yeni bir işdaha gelene kadar burdayımm
gülbebek gelmiş kaçırdım malesef yaa

Hoşgeldin emine,ya gülbebeği ben de kaçırdım merak ediyordum onu.

Ya dün sağlık ocağına iğne yazdırmaya gittim,hemşire dedi ki artık hareketlerini takip etmeye başla dedi,o da bizim için takip yöntemi olacak dedi ve ben komaya girdim.Zati zar zor bişey oluyor o mu değil mi hala emin değilim bir de takip derken bu işin bir kuralı mı var yani günde kaç kere ya da kaç saat diye bişey mi var,ben neye göre oynuyor ya da az oynuyor diyecem ki?
Maşallah Derin'e anneci olacak he!!

Meg geldi gulbebek yakinda gelicekmis brownimde gelse artikkk

evet canımm yaa gelsinler artık browni sabah selamı çakmış gitmiş ama dahda uğramadı :44:
hülya
duygu
gülbebek
kzlarrrrrrrrrrrrrrr duyun sesimizii yaaaa :84::84::84::84:

slm kızlar bende geldim gene action var bende gece bir kanama bir kanama nasıl arttı anlatamam saat başı kalktım sabaha karşı uyumuşum sonra bi uyandım hemen duşa girdim doktorumu aradım çağırdı,gittim bi saat bekledim aç karnına neyse vajinal ultrasonla baktı düşükten sonra normal dedi ama sol tarafımda kist varmıış ondan da olabilir dedi bi dahaki adetin 3.günü çağırdı kontrol etcekmiş.bide kanamayı azaltmak için ilaç yazdı.sonra eşim işten ben hastaneden avm.de buluştuk tabi öğlen oldu kahvaltımızı yaptık iskenderlebende durumlar böyle

bu arada ne güzel eski günlerdeki gibi kalabalığız bide elif test yapıcaktı bu sabah

Yok canim 6. aydan sonra gunde 10 kere oynamasi lazim ama senin erken daha ben ebe konusunda sansliyim drdan once ebeye gittik kontrole dinledi kalp atisini falan dedim bebek 1 kg olmusmudur belki cok takilma dedi ama dr sinir etti beni oglum zayifmismis valla anneci olucak sanirim siz ne isim dusundunuz bebise

Zeynep sen nerelerdesin ya niye böyle az giriyorsun?Seni de çok özledik sen de gel artık

cnm naber nasıl gidiyo gebelik ben bu ara fazla giremiyorum kayınvalidem kalp krizi ve beyin kanamsı geçirdi sol tarafı felç oldu şimdi bende kalıyo onla ilgileniyorum fırsat buldukça girip hemen çıkıyorum sen neler yapıyosun tatlım

Normalde azmiydi kanaman adetlerde benim normalde coktu dusukten sonra cok az geldi normale gore ertesi ay hamileydimmmm

Olur hilalim.Hatta sen bitti sanırsın,foş diye bir gelir aynı hzla durur.Onu nasıl tarif ediyorum biliyor musun,sanki biri düğmeye basıyor başlıyor tekrar basıyor duruyor.Her şey çok ani oluyor.Dışarı çıkarken önlem almanı tavsiye ederim ara kanamalar çok olur.

Kızlar biz eşimle dışarı çıkıyoruz gece görüşürüz.Sizleri seviyorummm

İyi gezmeler biz de seni seviyoruz

Çok geçmiş olsun allah şifa versin canım.
Ben bildiğin gibi evdeyim,burdayım iğnelere devam öyle gün geçiriyoruz.Şimdilik bir sorun yok inşallah hep böyle devam eder.
Sen neler yaptın, doktora gidecektin en son?

Normalde azmiydi kanaman adetlerde benim normalde coktu dusukten sonra cok az geldi normale gore ertesi ay hamileydimmmm

gamzecim cnm evt perşembe hastalandım düşükten sonraki ilki benim normalde 3.gün azalır sonra yavaş yavaş devam ederdi bu sefer kan revan her yer

hilal geçmiş olsun canım kist adetle birlikte erime ihtimali yokmuymuş peki benimkiler genelde adetle birilikte gidiyo inşallah seninkide giderde rahatlarsın canım herşey biz kadınlar için işte hiiçç sorunlarımız bitmez malesef

sağol cnm inş. sorunsuz devam eder hemileliğin ben bu ay tedaviye başlamayı düşünüyordum cnm ama kayınvalidem iyileşmeden başlayamam yani şimdilik askıya aldık tedaviyi

Gecmis olsun canim ananemde yuksek tansiyon yuzunden sag tarafi felc oldu cok zor ozellikle ilk donemde ilac ve egzersizleri ihmal etmeyin allah baska keder vermesin sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…