yine ben geldiiimmmm
ama heran çıkabilirim yeni bir işdaha gelene kadar burdayımm
gülbebek gelmiş kaçırdım malesef yaa
Canim 20-22. haftaya kadar cok sık oynamaz veletler rahat ol 24. haftadan sonra hergun oynuyomu diye kontrol edilmeliymis merak etme kiz benim ki super bi cocuk babasi diyoki oglum anne pipiyi yesin mi tik yok ben soruyom baba pipiyi yesin mi diye nasil oynuyo bi gorsen 1 haftadir deniyoruz hep ayni :)) pipiyi babaya rezerve ettik :))
Hoşbulduk canımm tanıdın demek
yine ben geldiiimmmm
ama heran çıkabilirim yeni bir işdaha gelene kadar burdayımm
gülbebek gelmiş kaçırdım malesef yaa
Canim 20-22. haftaya kadar cok sık oynamaz veletler rahat ol 24. haftadan sonra hergun oynuyomu diye kontrol edilmeliymis merak etme kiz benim ki super bi cocuk babasi diyoki oglum anne pipiyi yesin mi tik yok ben soruyom baba pipiyi yesin mi diye nasil oynuyo bi gorsen 1 haftadir deniyoruz hep ayni :)) pipiyi babaya rezerve ettik :))
Canımm bu arada seni tekrar aramızda görmek ne güzelllKimse gitmesin biryere
Meg geldi gulbebek yakinda gelicekmis brownimde gelse artikkk
Meg geldi gulbebek yakinda gelicekmis brownimde gelse artikkk
slm kızlar nasılsınız
Hoşgeldin emine,ya gülbebeği ben de kaçırdım merak ediyordum onu.
Ya dün sağlık ocağına iğne yazdırmaya gittim,hemşire dedi ki artık hareketlerini takip etmeye başla dedi,o da bizim için takip yöntemi olacak dedi ve ben komaya girdim.Zati zar zor bişey oluyor o mu değil mi hala emin değilim bir de takip derken bu işin bir kuralı mı var yani günde kaç kere ya da kaç saat diye bişey mi var,ben neye göre oynuyor ya da az oynuyor diyecem ki?
Maşallah Derin'e anneci olacak he!!
Zeynep sen nerelerdesin ya niye böyle az giriyorsun?Seni de çok özledik sen de gel artık
slm kızlar bende geldim gene action var bende gece bir kanama bir kanama nasıl arttı anlatamam saat başı kalktım sabaha karşı uyumuşum sonra bi uyandım hemen duşa girdim doktorumu aradım çağırdı,gittim bi saat bekledim aç karnına neyse vajinal ultrasonla baktı düşükten sonra normal dedi ama sol tarafımda kist varmıış ondan da olabilir dedi bi dahaki adetin 3.günü çağırdı kontrol etcekmiş.bide kanamayı azaltmak için ilaç yazdı.sonra eşim işten ben hastaneden avm.de buluştuk tabi öğlen oldu kahvaltımızı yaptık iskenderlebende durumlar böyle
bu arada ne güzel eski günlerdeki gibi kalabalığız bide elif test yapıcaktı bu sabah
slm kızlar bende geldim gene action var bende gece bir kanama bir kanama nasıl arttı anlatamam saat başı kalktım sabaha karşı uyumuşum sonra bi uyandım hemen duşa girdim doktorumu aradım çağırdı,gittim bi saat bekledim aç karnına neyse vajinal ultrasonla baktı düşükten sonra normal dedi ama sol tarafımda kist varmıış ondan da olabilir dedi bi dahaki adetin 3.günü çağırdı kontrol etcekmiş.bide kanamayı azaltmak için ilaç yazdı.sonra eşim işten ben hastaneden avm.de buluştuk tabi öğlen oldu kahvaltımızı yaptık iskenderlebende durumlar böyle
bu arada ne güzel eski günlerdeki gibi kalabalığız bide elif test yapıcaktı bu sabah
Kızlar biz eşimle dışarı çıkıyoruz gece görüşürüz.Sizleri seviyorummm
cnm naber nasıl gidiyo gebelik ben bu ara fazla giremiyorum kayınvalidem kalp krizi ve beyin kanamsı geçirdi sol tarafı felç oldu şimdi bende kalıyo onla ilgileniyorum fırsat buldukça girip hemen çıkıyorum sen neler yapıyosun tatlım
Normalde azmiydi kanaman adetlerde benim normalde coktu dusukten sonra cok az geldi normale gore ertesi ay hamileydimmmm
Çok geçmiş olsun allah şifa versin canım.
Ben bildiğin gibi evdeyim,burdayım iğnelere devam öyle gün geçiriyoruz.Şimdilik bir sorun yok inşallah hep böyle devam eder.
Sen neler yaptın, doktora gidecektin en son?
cnm naber nasıl gidiyo gebelik ben bu ara fazla giremiyorum kayınvalidem kalp krizi ve beyin kanamsı geçirdi sol tarafı felç oldu şimdi bende kalıyo onla ilgileniyorum fırsat buldukça girip hemen çıkıyorum sen neler yapıyosun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?