benn geldimm kmse yokmuuu:44::44:
Ben varım canım diğerleri de burdaydı bi baktım gitmişler haber vermeden
Sarjim bitmisti o arada yemegi koydum geldimev ariyoruz bulamiyoruz moralman cokuntudeyimmmm
Niye ki taşınıyor musun?
Ev berbat canim sirf rutubet ev sahibide hic orali degil kac kere soyledik laf olsun diye bile gelip bakmadi bulursak tasinicaz oglum bu evde olmaz rutubette
Ev berbat canim sirf rutubet ev sahibide hic orali degil kac kere soyledik laf olsun diye bile gelip bakmadi bulursak tasinicaz oglum bu evde olmaz rutubette
Doğru canım bebiş gelmeden taşının valla.İnşallah bulursunuz, tam da taşınma mevsimi valla fiyatlar da biraz artmıştır.
nerde ariyosn cnm ? bende tasinicm yazin ins. neyse ki bizim ev hazir
fiyat artmasini bosver burasi yazlik yer ya butun evler bos ama kimse vermiyo herkes evini gunluk kiraya veriyo cok sinir bozucu
ah keske benimde oyle olsa ben izmirin bi beldesinde yasiyorum tatlim sahil kenari oldugu icin ev bulamiyorum yazlikcilara gunluk kiraya veriyolar
Hadi ya neler var neler.İnşallah bulursun gamzem ya.Derinimiz rahat etsin.
Kiz oda bisey mi kocam evi olanlara soruyomus sana aylik 400e vercegime gunlukcuye 100 tlye veririm diyolarmis bizim mahalle komple bulgar gocmeni yabanciya ev vermeyiz diyende var aramiza sokmayiz diyolarmis terbiyesizler
Ayrımcılık çok ayıp hmmmm
Gamzem ne yemek yaptın ben yine yemeksizim
Ayrımcılık çok ayıp hmmmm
Gamzem ne yemek yaptın ben yine yemeksizim
Bezelye buldum pazarda onu pisirdim canim yazin yaptigim gibi sirf domatesle salcasiz yemegi ozledim valla pilav yapicam salata yapsam mi emin olamadim ama yapicam sanirim :)...
hayıt hapını kullanan arkadaşlar hapa nezaman başladınız bide hapın bi yan etkisi olmaz dime lütfen cevap yazın merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?