Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sarjim bitmisti o arada yemegi koydum geldim ev ariyoruz bulamiyoruz moralman cokuntudeyimmmm

Ev berbat canim sirf rutubet ev sahibide hic orali degil kac kere soyledik laf olsun diye bile gelip bakmadi bulursak tasinicaz oglum bu evde olmaz rutubette

Doğru canım bebiş gelmeden taşının valla.İnşallah bulursunuz, tam da taşınma mevsimi valla fiyatlar da biraz artmıştır.

Doğru canım bebiş gelmeden taşının valla.İnşallah bulursunuz, tam da taşınma mevsimi valla fiyatlar da biraz artmıştır.

fiyat artmasini bosver burasi yazlik yer ya butun evler bos ama kimse vermiyo herkes evini gunluk kiraya veriyo cok sinir bozucu

nerde ariyosn cnm ? bende tasinicm yazin ins. neyse ki bizim ev hazir

ah keske benimde oyle olsa ben izmirin bi beldesinde yasiyorum tatlim sahil kenari oldugu icin ev bulamiyorum yazlikcilara gunluk kiraya veriyolar

Hadi ya neler var neler.İnşallah bulursun gamzem ya.Derinimiz rahat etsin.

Hadi ya neler var neler.İnşallah bulursun gamzem ya.Derinimiz rahat etsin.

Kiz oda bisey mi kocam evi olanlara soruyomus sana aylik 400e vercegime gunlukcuye 100 tlye veririm diyolarmis bizim mahalle komple bulgar gocmeni yabanciya ev vermeyiz diyende var aramiza sokmayiz diyolarmis terbiyesizler

Kiz oda bisey mi kocam evi olanlara soruyomus sana aylik 400e vercegime gunlukcuye 100 tlye veririm diyolarmis bizim mahalle komple bulgar gocmeni yabanciya ev vermeyiz diyende var aramiza sokmayiz diyolarmis terbiyesizler

Ayrımcılık çok ayıp hmmmm

Gamzem ne yemek yaptın ben yine yemeksizim

Bezelye buldum pazarda onu pisirdim canim yazin yaptigim gibi sirf domatesle salcasiz yemegi ozledim valla pilav yapicam salata yapsam mi emin olamadim ama yapicam sanirim :)

Bezelye buldum pazarda onu pisirdim canim yazin yaptigim gibi sirf domatesle salcasiz yemegi ozledim valla pilav yapicam salata yapsam mi emin olamadim ama yapicam sanirim :)...

Bezelye buldum pazarda onu pisirdim canim yazin yaptigim gibi sirf domatesle salcasiz yemegi ozledim valla pilav yapicam salata yapsam mi emin olamadim ama yapicam sanirim :)...

Afiyet olsun yarasın oğlumuza Ben de çıkayım artık yemek vakti.Bari bugün apar topar olmasın,güzel bir şey yapayım

hayıt hapını kullanan arkadaşlar hapa nezaman başladınız bide hapın bi yan etkisi olmaz dime lütfen cevap yazın merakla bekliyorum

hayıt hapını kullanan arkadaşlar hapa nezaman başladınız bide hapın bi yan etkisi olmaz dime lütfen cevap yazın merakla bekliyorum

Merhaba canim hayit hapina adetin 3. gunu baslaniyo birdahaki adete 1 hafta kala birakiliyo ben kullanmadim ama kullanan arkadaslarimiza yan etkisi bebek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…