Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Olabilir iyi gelir belki sana da ben hamile kalinca kansizligim duzeldi yoksa hic gecmezdi o kadar dusuktu ki degerlerim her ay fazlasiyla gidiyodu cunku ama dogumdan sonra adetlerde degisiyomus belki azalir o zaman

inşallah iyi gelir canımm
fazla gelsede zararlı az gelsede bir ortasını bulamadık şu işin yaa
neyse inşallah doğumla birlikte düzelir adetin

inşallah iyi gelir canımm
fazla gelsede zararlı az gelsede bir ortasını bulamadık şu işin yaa
neyse inşallah doğumla birlikte düzelir adetin

Anasini satim az gelse uzul cok gelse uzul gelmedi diye uzul geldi diye uzul ne bu kadinlarin cektigi be :)

bende öyleyim. her ilacı bi gün içiyorum bi gün içmyorum. yağ aldı eşim onu bile nerdeyse haftada 1 sürüyorum :26:

eğer önemsediğim bir problemse kullanırım mesala hamileliğimde okadar ilaç kullandımki anlatamam bebeğimm için dayandım hiç aksatmadım ilaçlarımı artı ilk 5 ay sürekli göbekten koldan iğne kullandım hergün şimdi ilaçları görünce sinir oluyorum ama onlarsızda olmuyo malesef

bende öyleyim. her ilacı bi gün içiyorum bi gün içmyorum. yağ aldı eşim onu bile nerdeyse haftada 1 sürüyorum :26:

Ihmalkarrrrrrrrrrrrrr bende oyleyim ki bazen ilac icmek bile zor geliyo hele bide yaglanmak yaglandimda ne oldu yine catladimkine :)

Anasini satim az gelse uzul cok gelse uzul gelmedi diye uzul geldi diye uzul ne bu kadinlarin cektigi be :)

valla ya ne doğru söyledin kızzz
aynene değin gibi kadınların işi çok zor valla illa üzülecek birşey buluyoruzz
bak belki gülümsetir seni

norologda mi anliyor bu isten ilk defa duydum. evet cnm basta pkoluydum ama ekimde bir kistim olustu ve ilacla tedavi edilemedi ameliyt oldum ve o aydan sonra duzene girdim. tabi tedavide oluyrm bu ara.her ay29 gunde bir oluyrm. yumurtamda gelisiyr ve catliyor. klomen dedigin ilacin adimi ben oyle bi ilac icmiyrm serophenne diye bisey iciyrm adetin 3 gunu basliyrm sabah aksam 5 gun. bu ayda ilk defa catlatma ignesi kullandik. bakalim nisanin 7 sinde cagirdi dr. tabi kirmizilar gelmezse

canım amaliyatdan önce adetlerin düzensizmiydi birde kistin boyutu neydi hatırlıyomusun bendede oluyo kist oyüzden merak ettim ama adetle birlikte eriyo kistler :44:

canım amaliyatdan önce adetlerin düzensizmiydi birde kistin boyutu neydi hatırlıyomusun bendede oluyo kist oyüzden merak ettim ama adetle birlikte eriyo kistler :44:

hayir cnm hic degildi 40 45 gunde bir adet olurdum. benim kistim 6.5 cm olmustu. farkedemedim degil birden olusmus dr larin demesine gore. 5 cm den asagisi ilacla tedavi oluyrmus

kuzum ya bizim göbekler büyük, her gören karnıma bakıyor. kocaman olmuş diyor. Galiba bende çatırdıycam

sana kocaman olmus diyolarmis bana daha dogurmadin mi diyolar benim 4 aylik gobegimle millet doguma giriyo isallahhh catirdamazsin canim ya valla sinir bozucu gerci ben suan icin baris imzaladim catlaklarla :)))

hayir cnm hic degildi 40 45 gunde bir adet olurdum. benim kistim 6.5 cm olmustu. farkedemedim degil birden olusmus dr larin demesine gore. 5 cm den asagisi ilacla tedavi oluyrmus

canim konuyu tam anlamadim ameliyat mi olacaksin eger olacaksan tekrarlama riskini sor druna bendede vardi ve bunyem uretiyodu 8 cm olmustu en sonuncusu ama ameliyat olmadim ben zamanla eridi gitti

canım o içtigin hap klomen gibi bişi yumurtanı gelistiriyo sanırım . cünkü bende adetin 3. günü baslayıp 5 gün içiyorum. tabi nörolog da anlıyo. doktorum yoktu bi gün sonucu almıstım asistanına gösterdim nörologa götür demişti. sanırım asıl o anlıyo.hayırlısı canım insallah bu ay tutar bebişin

sana kocaman olmus diyolarmis bana daha dogurmadin mi diyolar benim 4 aylik gobegimle millet doguma giriyo isallahhh catirdamazsin canim ya valla sinir bozucu gerci ben suan icin baris imzaladim catlaklarla :)))

inşallah bende onlar gelmediği için barış imzalarım onlarla

slm kızlar naslsnz bakalm ?

hoşgeldin kuzummmm

mrs.who cm. ben ameliyat oldum 6 ay once ve ameliyattan sona adetlerim duzene girdi. benim bunyemde eritirmiydi bilmiyrm ama firsat vermedik. dr um hemen ameliyt dedi.ama zaten dayanmazdim cok siddetli sancim vardi apandist diye gitmistim hastaneye kist cikti. bi daha tekrarlar mi bilemiyoruz. suan dr kontrlnde oldugum icin yaklasik ayda 5 kere yumurtaliklarima bakiyo buyume takibi icin. eger olursada hemen mudahale edilir zaten. bana dr umun demesi bi hamilelik gecirsen yumurtaliklarin dinlense daha iyi olacak diyr

sagolasin cnm ya ogrenmis oldum. yakinimda hastane var yarn ilk isim norologa gostermek. bakalim o ne dicek. evet o ilac yumurtami gelistiriyr allaha sukur her ay 2 3 tane catlayacak kivamada geliyor ama denk dusmuyr galiba. bakalim bu ay menogon da vuruldm 3 tane foliklm 20 mm oluncada patlattik bi catlatma ignesi kismet bakalim. bugun 8 gun oldu sonucu merak ediyrm cok. insallah tutmustur

inşallah bende onlar gelmediği için barış imzalarım onlarla

hoşgeldin kuzummmm

hoşş buldk şekermmmm
kızlar ben dra gttm genel bi kontrol için yumrta falan olşmştu bugun de smear sonucunu aldm gösterdm gayet iimş o da şimdi bu cuma progesterona bakck bakalm bu progesteron yumrtann duzenli büyüyp büyümedgini mi gösterıo bi de kaç olmasl lazm normali daha once baktrmadm cunku ben hiç :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…