Olabilir iyi gelir belki sana da ben hamile kalinca kansizligim duzeldi yoksa hic gecmezdi o kadar dusuktu ki degerlerim her ay fazlasiyla gidiyodu cunku ama dogumdan sonra adetlerde degisiyomus belki azalir o zaman
sağol puffym zaten sürekli kullanacağımı sanmam ilaçlarla aram hiiiç iyi değildir
inşallah iyi gelir canımm
fazla gelsede zararlı az gelsede bir ortasını bulamadık şu işin yaa
neyse inşallah doğumla birlikte düzelir adetin
bende öyleyim. her ilacı bi gün içiyorum bi gün içmyorum. yağ aldı eşim onu bile nerdeyse haftada 1 sürüyorum :26:
bende öyleyim. her ilacı bi gün içiyorum bi gün içmyorum. yağ aldı eşim onu bile nerdeyse haftada 1 sürüyorum :26:
sen istersen bide nörologa göster canım o ne dicek. bana etkilemez o hiç dedi çünkü. için rahat eder bi farklı doktorada göster bana kalırsa.
pkoluydun demi canım.klomenmi kullanıyosun catlartma ignesi kac kere oldun. bide hapı günde kac kere içiyosun. benimkini 4 e cıkarttı. klomen kullanıyorum pkoluytum.
norologda mi anliyor bu isten ilk defa duydum. evet cnm basta pkoluydum ama ekimde bir kistim olustu ve ilacla tedavi edilemedi ameliyt oldum ve o aydan sonra duzene girdim. tabi tedavide oluyrm bu ara.her ay29 gunde bir oluyrm. yumurtamda gelisiyr ve catliyor. klomen dedigin ilacin adimi ben oyle bi ilac icmiyrm serophenne diye bisey iciyrm adetin 3 gunu basliyrm sabah aksam 5 gun. bu ayda ilk defa catlatma ignesi kullandik. bakalim nisanin 7 sinde cagirdi dr. tabi kirmizilar gelmezse
Ihmalkarrrrrrrrrrrrrr bende oyleyim ki bazen ilac icmek bile zor geliyo hele bide yaglanmak yaglandimda ne oldu yine catladimkine :)
canım amaliyatdan önce adetlerin düzensizmiydi birde kistin boyutu neydi hatırlıyomusun bendede oluyo kist oyüzden merak ettim ama adetle birlikte eriyo kistler :44:
valla ya ne doğru söyledin kızzz
aynene değin gibi kadınların işi çok zor valla illa üzülecek birşey buluyoruzz
Eki Görüntüle 375559 bak belki gülümsetir seni
kuzum ya bizim göbekler büyük, her gören karnıma bakıyor. kocaman olmuş diyor. Galiba bende çatırdıycam
hayir cnm hic degildi 40 45 gunde bir adet olurdum. benim kistim 6.5 cm olmustu. farkedemedim degil birden olusmus dr larin demesine gore. 5 cm den asagisi ilacla tedavi oluyrmus
norologda mi anliyor bu isten ilk defa duydum. evet cnm basta pkoluydum ama ekimde bir kistim olustu ve ilacla tedavi edilemedi ameliyt oldum ve o aydan sonra duzene girdim. tabi tedavide oluyrm bu ara.her ay29 gunde bir oluyrm. yumurtamda gelisiyr ve catliyor. klomen dedigin ilacin adimi ben oyle bi ilac icmiyrm serophenne diye bisey iciyrm adetin 3 gunu basliyrm sabah aksam 5 gun. bu ayda ilk defa catlatma ignesi kullandik. bakalim nisanin 7 sinde cagirdi dr. tabi kirmizilar gelmezse
sana kocaman olmus diyolarmis bana daha dogurmadin mi diyolar benim 4 aylik gobegimle millet doguma giriyo isallahhh catirdamazsin canim ya valla sinir bozucu gerci ben suan icin baris imzaladim catlaklarla :)))
slm kızlar naslsnz bakalm ?
canım o içtigin hap klomen gibi bişi yumurtanı gelistiriyo sanırım . cünkü bende adetin 3. günü baslayıp 5 gün içiyorum. tabi nörolog da anlıyo. doktorum yoktu bi gün sonucu almıstım asistanına gösterdim nörologa götür demişti. sanırım asıl o anlıyo.hayırlısı canım insallah bu ay tutar bebişin
inşallah bende onlar gelmediği için barış imzalarım onlarla
hoşgeldin kuzummmm
slm kızlar naslsnz bakalm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?