ben yemeğimi yiyip geliyorum kızlar:125::125::125:
ayyy o dedigin ben oluyorm sanirsam oglummu olacak misbende bugun oyle gordum ruyamda bakalim iki hamisin ruyasi ne demek oluyo zmnla gorcz
Evet canim ama tam hatirlamiyorum inan bende o yuzden cinsiyeti benimkiyle ayni olcak heralde dedim sonra ofluyla seni gordum ofluya yakiniyodum cok kilo aldim diye oda bana foto gosteriyodu bak ben hamileyken boyle oldum diye isallah hayirli haber bekliyorum ondanda ikinizin bebesi ayni cinsiyette olacak gibi geliyo bana nedense
bazen bende düşünüyorum doğum şeklini falan sonra iyicine korkuyorum. ferdanın dediği gibi içerde kalan olmamış diyip kendimi teselli ediyorum. İnşallah doğumunda istediğin gibi olur ve ağrısız acısız doğum geçirirsin :18:
ins, belki onun hamis haberidir bu ruya benimde oglumunama bana kiz gibi geliyo erkek istiyodm birazcik bakalim onemli olan cinsiyeti degil tabiki
Kuzum 2 dra gittim biri normal olmaz tansiyonun cok yuksek diyo oburu normal olur bebek ve cati uygunsa diyo tansiyondan bisiy olmaz diyo ne olacak bilmem aslinda istegim normal dogum ama kismet valla ben agriya aciya raziyim normal olsunda normal olursa hemen ayaktasin ohhh mis ama sezeryan kisin cok zorluyomus agri yapiyomus
o zaman doğunca benim oğlanla senin kızı değiştiririz
ayyy iyi fikirmis dur ben bunu bi dusunim
Bende anne olmak istiyorum!
3 senedir hapla korundum ama son 1 senedir korunmuyorum ama olmuyor hamile kalamiyorum doktora gittim hersey yolunda cok fazla kafama taktim icin olmuyormus ama kafama takmadan yapamiyorumveee hatta okadar takiliyorumki regelem bile 5gün felan gecikiyor tam seviniyorum yine olmuyor ne yapcam bilmiyorum benim durumumda olupda basaranlardan yardim bekliyorum
:2:
ins, belki onun hamis haberidir bu ruya benimde oglumunama bana kiz gibi geliyo erkek istiyodm birazcik bakalim onemli olan cinsiyeti degil tabiki
3 senedir hapla korundum ama son 1 senedir korunmuyorum ama olmuyor hamile kalamiyorum doktora gittim hersey yolunda cok fazla kafama taktim icin olmuyormus ama kafama takmadan yapamiyorumveee hatta okadar takiliyorumki regelem bile 5gün felan gecikiyor tam seviniyorum yine olmuyor ne yapcam bilmiyorum benim durumumda olupda basaranlardan yardim bekliyorum
kemik ve dikiş ağrısı ömür boyu devam eder. Az ayaklarını üşüt hemen sızlar. Zor oluyor ama eğer sen veya bebeğin riske giricekse sezeryan olmak daha mantıklı
hani derler ensede saçı uzunsa peşi kız diye. bakıcam ensede saçı varsa yapıcam yoksa bende yapmıycam daha
hani derler ensede saçı uzunsa peşi kız diye. bakıcam ensede saçı varsa yapıcam yoksa bende yapmıycam daha
Yalannnn ben dogdugumda horoz ibigi gibi tepede bi tutam sac varmis gerisi kelmis :) arkamda kiz :)))
kız o değil ensede kuyruk oluyor kızda. benim büyük abimde yok küçükde var mesela. :) eşimin ablasınında ensesi düz eşiminki kuyruklu eşimin peşide kız. Ensesi düz oluyor bide kuyruk oluyor o
Valla bende tepe haric bi tel sac yokmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?