Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyy o dedigin ben oluyorm sanirsam oglummu olacak mis bende bugun oyle gordum ruyamda bakalim iki hamisin ruyasi ne demek oluyo zmnla gorcz

Evet canim ama tam hatirlamiyorum inan bende o yuzden cinsiyeti benimkiyle ayni olcak heralde dedim sonra ofluyla seni gordum ofluya yakiniyodum cok kilo aldim diye oda bana foto gosteriyodu bak ben hamileyken boyle oldum diye isallah hayirli haber bekliyorum ondanda ikinizin bebesi ayni cinsiyette olacak gibi geliyo bana nedense

Bende anne olmak istiyorum!
3 senedir hapla korundum ama son 1 senedir korunmuyorum ama olmuyor hamile kalamiyorum doktora gittim hersey yolunda cok fazla kafama taktim icin olmuyormus ama kafama takmadan yapamiyorum veee hatta okadar takiliyorumki regelem bile 5gün felan gecikiyor tam seviniyorum yine olmuyor ne yapcam bilmiyorum benim durumumda olupda basaranlardan yardim bekliyorum
:2:

ins, belki onun hamis haberidir bu ruya benimde oglumun ama bana kiz gibi geliyo erkek istiyodm birazcik bakalim onemli olan cinsiyeti degil tabiki

Kuzum 2 dra gittim biri normal olmaz tansiyonun cok yuksek diyo oburu normal olur bebek ve cati uygunsa diyo tansiyondan bisiy olmaz diyo ne olacak bilmem aslinda istegim normal dogum ama kismet valla ben agriya aciya raziyim normal olsunda normal olursa hemen ayaktasin ohhh mis ama sezeryan kisin cok zorluyomus agri yapiyomus

kemik ve dikiş ağrısı ömür boyu devam eder. Az ayaklarını üşüt hemen sızlar. Zor oluyor ama eğer sen veya bebeğin riske giricekse sezeryan olmak daha mantıklı

hosgeldin canim isallah sende topicimizde sana faydali gelecek seyler bulursun senin gibi bekleyip bi anda bebisi gelen cok var aramizda seninde haberini burda kutlariz isallahhh

ins, belki onun hamis haberidir bu ruya benimde oglumun ama bana kiz gibi geliyo erkek istiyodm birazcik bakalim onemli olan cinsiyeti degil tabiki

vala ben herkeste cinsiyeti tutturdum ama kendime kiz hissediyorum dedim erkek cikti ama bizim derdimiz bi evlatti rabbimde verdi sukurler olsun ha kiz ha erkek evlat evlattir erkekse gelinimiz kizimiz kiz olursa damadimiz oglumuz oluverir isallah

hoşgeldin aramıza canım bizde aynı dertteyiz takmıyoruz güya ama adete yakın olunca binbirtürlü belirti çeşit çeşit üretiyoruz ama aslında yanlış yaptığımızı o an faretmiyoruz bile sabırlı eğiliz bende çok taktım bu aralar yine iyiyim çok şükür ama çok taktığım zamanlarda oldu 1 yılı geçiyo bizde istiyoruz olmadı diyebileceğim tek şey rabbim inş hayırlısıyla bizlerede beek nasip eder AMİNNNNNNNNNNNNNNN

kemik ve dikiş ağrısı ömür boyu devam eder. Az ayaklarını üşüt hemen sızlar. Zor oluyor ama eğer sen veya bebeğin riske giricekse sezeryan olmak daha mantıklı

Bencede sezeryan diyen dr testlere falan bakti senin gibi hamile gormedim masallah dedi ben dedim yuksek tansiyon hastasiyim ama kadin sasirdi o zaman normal olmasinin imkani yok sezeryana hazirla kendini dedi ama devamli gittigimde bisey olmaz normal olur dedi kafam karisti simdi bebegin ultrason cdsi icin bi dra gidicem danisicam nakalim o ne dicek eger oda normal olmaz derse sezeryan diyene devam edicem :)

Yalannnn ben dogdugumda horoz ibigi gibi tepede bi tutam sac varmis gerisi kelmis :) arkamda kiz :)))

kız o değil ensede kuyruk oluyor kızda. benim büyük abimde yok küçükde var mesela. :) eşimin ablasınında ensesi düz eşiminki kuyruklu eşimin peşide kız. Ensesi düz oluyor bide kuyruk oluyor o

kız o değil ensede kuyruk oluyor kızda. benim büyük abimde yok küçükde var mesela. :) eşimin ablasınında ensesi düz eşiminki kuyruklu eşimin peşide kız. Ensesi düz oluyor bide kuyruk oluyor o

Valla bende tepe haric bi tel sac yokmus :)

bilmiyorum bazen okadar umutsuzla kapiliyorum ki hic anne olamiyacmisim gibi geliyor anne olan kadinlari cok kiskaniyorum allah hepimize ,anne olmak isteyen herkese hayirlisiyla o tadi tattirir insallah en kisa zamanda. tek isteyim bu hayirlisiyla herseyin zamani vardir o gunun gelmesini canla basla bekliyorum:129::129:

allahim tum bebek isteyenlarin duasini kabul eder insallah arkadasim. bu duygularin aynisi bendede mevcut. herkes stres yapma diyor ama doktorlara giderken bi sonuc almak icin nasil stres yapmicaz anlamiyorum. beceren varsa bravo valla. ben de cok isterim oyle olmak. uzulme cnm allahim bizede nasip eder ins. ben inaniyorum. hemde cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…