Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

doğunca değil zaten kuzum

himmmm simdi anladim jeton anca yerini buldu :)

burda ilk kural umutsuzluk yok olsa bile cok kisa surmeli her ay yeni umut unutma isallah tadacaksin sende cok yakinda

dun aksam esimle disari ciktik allahim saga bak hamile sola bak hamile cocuklar bebekler ustunu ustune geliyor sanki. esime soyledim bukadar cocuk cokmuydu etrafta yada bizde yok diye mi artik batmaya basladi anlamadim

sağol puffym
dedimya yogunluk başladı diye eczaneden gittim aspirin aldım günde birtane kullanayım bakalım faydası olacakmı kolum dalım kalkmıyo yaa

Niye kullanacak ki aspirini yorgunluk icin mi kuzum

ben 10 yildir kullanmadim yasaklamislardi aspirin ve turevi butun ilaclari :)

Slm kızlaar biz geldik nasılsınız.
Artık biz olduk, doktor artık siz oldunuz, görünmesede sizin bir çocuğunuz var diyor :))

Niye kullanacak ki aspirini yorgunluk icin mi kuzum

ben 10 yildir kullanmadim yasaklamislardi aspirin ve turevi butun ilaclari :)

evet canım hani doktorlar hep öneriyo aspirini benimde baharla brlikte başlayan ağrılarım oluyo belki iyi gelir dedim kendimi çok bitkin hissediyorum
sana neden yasakladı gamze problem neydi :26:

sağol puffym
dedimya yogunluk başladı diye eczaneden gittim aspirin aldım günde birtane kullanayım bakalım faydası olacakmı kolum dalım kalkmıyo yaa

canım bak kafana göre aspirin kullanma aspirinde çok faydalı bişey değil. Oneday vardır eczanede vitaminler ondan al ama aspirin kan dengesini bozuyor diye biliyorum

evet canım hani doktorlar hep öneriyo aspirini benimde baharla brlikte başlayan ağrılarım oluyo belki iyi gelir dedim kendimi çok bitkin hissediyorum
sana neden yasakladı gamze problem neydi :26:

Canim benim adet kanamalarim cok cok fazla diye yasaklanmisti gunde 2 paket ped kullaniyodum geceleri cocuk bezi kullaniyodum ilk basta 15 gun sonra 7 gun en sonda 4 gune dustu kanama surem ama ben hep gunde 2 paket ped kullandim o yuzden yasaklamislardi bana

canım bak kafana göre aspirin kullanma aspirinde çok faydalı bişey değil. Oneday vardır eczanede vitaminler ondan al ama aspirin kan dengesini bozuyor diye biliyorum

bebe aspirini aldım puffym ben hamileliğim boyunca kullanmıştım düşük tehlikesi var diye doğumdan 1 ay önce kesmişti doktor
kan sulandırısı özelliği var evet ama bunun iyi olduğu söyleniyo hem geçeb haberlerdede söyledi günde 1 tane kullanınca kanseri önlüyomuş varsada hücreleri öldürüyomuş bende duyduğumun yalancısıyım valla :44:

aman kuzum dikkatli ol ben korkuyorum aspirinden falanda sanırım bebe aspirininde bişey yoktur :26:

selam kıslar ben geldimmmmmmmm
hoşş geldiiinnnnnnnnnnn

anladım canım evet kanamalarda etkili olduğunu biliyorum benim adetlerim az oluyo zaten 1 paket pet alırım bana kaç ay gider o yüzden belkide iyi olur :26:

hoşş geldiiinnnnnnnnnnn

anladım canım evet kanamalarda etkili olduğunu biliyorum benim adetlerim az oluyo zaten 1 paket pet alırım bana kaç ay gider o yüzden belkide iyi olur :26:

Olabilir iyi gelir belki sana da ben hamile kalinca kansizligim duzeldi yoksa hic gecmezdi o kadar dusuktu ki degerlerim her ay fazlasiyla gidiyodu cunku ama dogumdan sonra adetlerde degisiyomus belki azalir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…