en güzelide kanda baktırmak zaten bakacam olmazsa yarın giderim allahım herkesin yuzunu güldürür inş rabbim dualarımızı kabul etsin inş....
kızz böyle durumlarda itfaiye geliyormuki yazık allah yardımcısı olsun
kızlaaaar bu topic bebişlerle şenlenecek benceee
evet canım suyu onlar tahliye ediyor tabii daha gelen olmadı komşular ellerinde kovalar mücadele ediyorlar çok şükür son katta oturuyorum
Kızlarrr ben çıkıyorum mesai bitti, akşam 9 gibi gelirim yine buraya
Hadi öptüm hepinizi
kızlar burada çok yağmur var net gidip gelip duruyor yazamıyorum haberiniz olsun...Meg araştırma nasıl gidiyo
kızlaaaar bu topic bebişlerle şenlenecek benceee
inş. canım senin ilkmi ikincimi olacak
Kızlarrr ben çıkıyorum mesai bitti, akşam 9 gibi gelirim yine buraya
Hadi öptüm hepinizi
ikinci olacak allah nasip kısmet etmişse inş.gecen sene bu zamanlarda bebeğimin suyu tamamen bittiği için bebeğimin yaşama sansı yoktu süni sansıyla doğum yapmıştım .şimdi de cok korkuyorum öyle olur mu diye rabbim hayırlısını versin inş...
alya canım benim komşularda bana takılıyor binanın yıkıntıları yetmez gibi koca poponla bide sen düşeceksin üzerimize diyolar
ikinci olacak allah nasip kısmet etmişse inş.gecen sene bu zamanlarda bebeğimin suyu tamamen bittiği için bebeğimin yaşama sansı yoktu süni sansıyla doğum yapmıştım .şimdi de cok korkuyorum öyle olur mu diye rabbim hayırlısını versin inş...
ben de ben de ben de bebiş istiyorummm...Kızlar güneş açtı noluyo ya...gök gürültüsü bardaktan boşalırcasına yağmur sesten kuşum bile korktu şimdi güneş açtı...
alya canım benim komşularda bana takılıyor binanın yıkıntıları yetmez gibi koca poponla bide sen düşeceksin üzerimize diyolar
dün akşam saat 7 gibi yağmur yağıyodu burdada ,yatim biraz dedim kociş gelmiş oda uzanmış ya varya akşam yemeği bile yemedik uyanmamışız bir uyandım saat sabaha karşı 4 acıkmışım süt içip bidaha yattım
senin komşularda tam kafaymış heeeee
ohhh iyice dinlenmişsinizdir cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?