Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlaaaar bu topic bebişlerle şenlenecek benceee

inşallah kızlar uğurlu gelir bu topic bizeeee

evet canım suyu onlar tahliye ediyor tabii daha gelen olmadı komşular ellerinde kovalar mücadele ediyorlar çok şükür son katta oturuyorum

ay zor valla bende 3. kattayım arada oturuyorum bina 8 katlı
ama deprem olduğunda ne korktum yaaa ahanda üstüme düşecek hepsi diyeee

inş. canım senin ilkmi ikincimi olacak

ikinci olacak allah nasip kısmet etmişse inş.gecen sene bu zamanlarda doğum yapmıştım bebeğimin suyu tamamen bittiği için bebeğimin yaşama sansı yoktu süni sansıyla doğum yapmıştım .şimdi de cok korkuyorum öyle olur mu diye rabbim hayırlısını versin inş...

Son düzenleme:
Kızlarrr ben çıkıyorum mesai bitti, akşam 9 gibi gelirim yine buraya
Hadi öptüm hepinizi

temem derinim
görüşürüz akşam..

yemek faslından sora da burdayız kızlaarr :92::92::92:

Son düzenleme:
alya canım benim komşularda bana takılıyor binanın yıkıntıları yetmez gibi koca poponla bide sen düşeceksin üzerimize diyolar

korkma canım inş. sağlıcakla alırsın kucağına

ben de ben de ben de bebiş istiyorummm...Kızlar güneş açtı noluyo ya...gök gürültüsü bardaktan boşalırcasına yağmur sesten kuşum bile korktu şimdi güneş açtı...

herşeyin hayırlısı canımm ya..
üzülme ve rahat ol..
akışına bırakalım..
hayırlısıyla kucaklıcaz inşallahhh bebelerimizi heppimizzz..

Son düzenleme:
ben de ben de ben de bebiş istiyorummm...Kızlar güneş açtı noluyo ya...gök gürültüsü bardaktan boşalırcasına yağmur sesten kuşum bile korktu şimdi güneş açtı...

dün akşam saat 7 gibi yağmur yağıyodu burdada ,yatim biraz dedim kociş gelmiş oda uzanmış ya varya akşam yemeği bile yemedik uyanmamışız bir uyandım saat sabaha karşı 4 acıkmışım süt içip bidaha yattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…