Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o zaman kocişin engin tecrübelerini kullanarak kendi test alıp gelsin sana akşama
bence birkaç gün daha beklede kan testi yaptır

meg DERin83+ nisanur_2007 papatya_ozmen+ Nilla+ _alya+ simarik34+ golge_cicegi
ayrıca 5 de nur topu gibi ziyaretçimiz var kızlar

e hadi anlatım bakalım
sizlerde de böyle mi durumlar?
adamlarımızı yafrı ciylağn güselleri ilan ediyorum :92::92::92:

Son düzenleme:
kızlar cok ilerlemişsiniz okuya okuya ancak yetiştim size bende hala tık yok bu akşam gelirken test alacak bizimki yarın yapsam mı diye düşünüyom dün yapmıştım negatifti carşambayı mı beklesem ne yapsam kızlar ....

kız adet geçmeden negatif çıkar o testlere bakma sen şimdi sana iki önerim var
ya erken gebelik testi alın 20 lira civarında yada kan testi yaptır en garantisi bence 2 gün bekle kan testi yaptır

merhaba kızlar nasılsınız?
anam burda sanki gök delindi 1 saat 15 dk. durmaksızın yağmur yağıyor nasıl gök gürlüyor hava karanlık bunaldım haziranda güneş istiyorum ben

halvetseverler buraya
(benim avatarıma bakın, yakalarsam öperim mesajı veriyor)

:))) tamda konuya uygun bi avatar olmuşşşş biğendimmm

sen ne durumdasın arkadasım adetin geciktimi

Ben şu anda bebek yok diye kahve ve sigaranın dibine vurmuş durumdayım.Nadasa 5 gün daha ekledim şimdi düşünsün benim nazlı ceylan fırsat varken o kaçıyodu ben koridorda yakalıyodum oh canıma değsin

o zaman kocişin engin tecrübelerini kullanarak kendi test alıp gelsin sana akşama
bence birkaç gün daha beklede kan testi yaptır

sorma ne tecrübeli ne tecrübeliiii
sorcak eczacıya en tuzlusunu alcek

halvetseverler buraya
(benim avatarıma bakın, yakalarsam öperim mesajı veriyor)

doğru bir avatar seçimi..
bak bende benim avatardaki hürrem gibi cilveliyim raksediyorum mecburen evde

miyaba

senin 10 haziran benim 13 yani bugün :18:
naapsak acaba ya :44:

anam burda sanki gök delindi 1 saat 15 dk. durmaksızın yağmur yağıyor nasıl gök gürlüyor hava karanlık bunaldım haziranda güneş istiyorum ben

kızlar burada çok yağmur var net gidip gelip duruyor yazamıyorum haberiniz olsun...Meg araştırma nasıl gidiyo

dün burda vardı çok şiddetliydi bu arada bursadayım ben
bu hafta böyle geçecekmişş ablamla konuşuyoduk demib bırak cam mam silme bu hafta böyle dedi bbende bıraktım gitti

kızlar bizim komşular kapıya döküldü karşı binanın bodrumlarını su basmış kadın yetişin yardım edin diye feryat ediyor şukur yardıma koşanlar var itfaiye arandı hemen yetişir inşallah

Ben şu anda bebek yok diye kahve ve sigaranın dibine vurmuş durumdayım.Nadasa 5 gün daha ekledim şimdi düşünsün benim nazlı ceylan fırsat varken o kaçıyodu ben koridorda yakalıyodum oh canıma değsin

yürüü bee kim tutar seni,yap işkenceni sende efferim herşey karşılıklı..
koridor güseli seninki de heee

benimki de ben nadastayken,gün sayıyo;
'aşkım ya kaç gün oldu ama yaaa..'
ohh olsunnn

Son düzenleme:

bekle tatlım bekle, 3-4 gün sonra kan testi yaptırırsın, garanti olur, seninregl günlerinde aksama yoktu, olabilirsin belkide, ne şahane olur

kızlar bizim komşular kapıya döküldü karşı binanın bodrumlarını su basmış kadın yetişin yardım edin diye feryat ediyor şukur yardıma koşanlar var itfaiye arandı hemen yetişir inşallah

kızz böyle durumlarda itfaiye geliyormuki yazık allah yardımcısı olsun

yaramaz bir kızım var burda beni bırakmıyor ben şimdilik cıkıyorum kızlar sonra yine girerim inş...

Son düzenleme:
kız adet geçmeden negatif çıkar o testlere bakma sen şimdi sana iki önerim var
ya erken gebelik testi alın 20 lira civarında yada kan testi yaptır en garantisi bence 2 gün bekle kan testi yaptır

predictor'du onun adı dimi?

İzmirde de durum böyle..
gerçi hafif hava açtı gibi şimdi..

yaaa
noluyo bööle yaa,mevsimler şaşırmış :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…