yetmezzzzzzz yattıkça yatası geliyor insanın yaaaaaagamze ben senin yerinde olsam yatar uyurdum
ahhh ahhh gözümden uyku akıyor. sanki 10 dakika yatsam yeticek :44:
şimdi koymam ablama gayfaltuya gideceğumkizlar ben cikiyorum
blue cnm sen koy resmi ben gelince bakicam
öpüyorum hepinizi
düşündükçe gözlerim büyüyorkuzum bu göbek tam 8 haftalıkkendi :) şuan 16 haftadayız
gerisini sen düşün
gamze ben senin yerinde olsam yatar uyurdum
ahhh ahhh gözümden uyku akıyor. sanki 10 dakika yatsam yeticek :44:
hoş geldin timbel garuuuuuu
bende ne güzel mis gibi yatıyodum oğluşum ve garnumdaki yavrumla ama ablam aradı çıktım yataktan..yaw bi hamiş kaldım hepsi gardiyan kesildi başıma
canım benim tam sekiz haftalıkken epey göbeğim vardı ama tabi belki çoğu gazdı ama vardı Eki Görüntüle 376234 Eki Görüntüle 376235
bak bunlar tam 8 haftadaykendi
yetmezzzzzzz yattıkça yatası geliyor insanın yaaaaaa
düşündükçe gözlerim büyüyormaaşallah canım sana ve bebeğine
günaydın kızlarr nasılsınızz....
bata 6 gün kalmışş...
gamze kızzz heyecanlı mısın
Eki Görüntüle 376241 Eki Görüntüle 376242 Eki Görüntüle 376243 Eki Görüntüle 376244
bunlar geçen haftadan canım. bugün çok uykum var bi ara halim olursa yenisinide çekerim ama söz vermiyorum
Evet heycanliyim canim bide rosess var onunda 3 gun kaldi ikinizden cok umutluyum o terbiyesi dra cok kizdim gecmisi okudumda beni ilk dusukte yonlendirdiler bakilir dediler ne demekmis 3, dusugu yap gel
Eki Görüntüle 376241 Eki Görüntüle 376242 Eki Görüntüle 376243 Eki Görüntüle 376244
bunlar geçen haftadan canım. bugün çok uykum var bi ara halim olursa yenisinide çekerim ama söz vermiyorum
inşallah umudumuz boşa çkmaz bebeğim ya.
senin rüyandan esinlenerek heyecanlıyım :)
o doktoru hiç hatırlatma..
ALLAH düşürmesin öyle doktorlara..
ALLAHA havale ettim.
o kadar yoldan geldim elim boş döndüm..
Amin valla dusurmesin isallah canim ya cokta az kaldi mujdeli haber verirsin isallah
benimde 6 haftalık ama azcık çıktı sanki :) çok erken değil mi ya normal mi acaba böyle olması
Çok cici maşallah Allah nazarlardan korusun :) çalışma hayatında zorlanıyor musun acaba bende çalışıyorum şu anda 6 aya kadarda devam etmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?