Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamze ben senin yerinde olsam yatar uyurdum
ahhh ahhh gözümden uyku akıyor. sanki 10 dakika yatsam yeticek :44:
yetmezzzzzzz yattıkça yatası geliyor insanın yaaaaaa

kizlar ben cikiyorum
blue cnm sen koy resmi ben gelince bakicam
öpüyorum hepinizi
şimdi koymam ablama gayfaltuya gideceğumkarnımı doyurayım geleyim o zaman daha büyük olur öyle koyarımne güzel hile yapıyorum bakk

kuzum bu göbek tam 8 haftalıkkendi :) şuan 16 haftadayız
gerisini sen düşün
düşündükçe gözlerim büyüyor maaşallah canım sana ve bebeğine

gamze ben senin yerinde olsam yatar uyurdum
ahhh ahhh gözümden uyku akıyor. sanki 10 dakika yatsam yeticek :44:

11 saat uyumusum uykum geliyo ama yataga girince huzursuzum gobeemi koyacak yer bulamiyorum :) gecede kocam ayagini karnima atti bi kalktim teror estirdim sonra yine uyumusum :)

hoş geldin timbel garuuuuuu
bende ne güzel mis gibi yatıyodum oğluşum ve garnumdaki yavrumla ama ablam aradı çıktım yataktan..yaw bi hamiş kaldım hepsi gardiyan kesildi başıma

benim gardiyanim tek allahtan :) sadece kocam

yetmezzzzzzz yattıkça yatası geliyor insanın yaaaaaa

düşündükçe gözlerim büyüyor maaşallah canım sana ve bebeğine

bazen 2 dakikalık uyku bile iyi geliyor insana, ben iş yerindeyim hiç şansım yok

millet bakıyo karnıma ne bakıyosun kızım göbek değil bebek büyütüyoruz diyorum millet kopuyor

günaydın kızlarr nasılsınızz....

bata 6 gün kalmışş...
gamze kızzz heyecanlı mısın

günaydın kızlarr nasılsınızz....

bata 6 gün kalmışş...
gamze kızzz heyecanlı mısın

Evet heycanliyim canim bide rosess var onunda 3 gun kaldi ikinizden cok umutluyum o terbiyesi dra cok kizdim gecmisi okudumda beni ilk dusukte yonlendirdiler bakilir dediler ne demekmis 3, dusugu yap gel

tü tü tüüü maşallahhhh. allah nazarlardan korusun senii. ya benimde göbüşüm çıksın artıkkk istiyorummm. gerçi haiften çıktı pantolonlarım olmuyo artıkk dün yeni kıyafetler aldımm kendime sütyenlerimide değiştirdimm 75 takıyodum 85 oldummm artıkk :)

Evet heycanliyim canim bide rosess var onunda 3 gun kaldi ikinizden cok umutluyum o terbiyesi dra cok kizdim gecmisi okudumda beni ilk dusukte yonlendirdiler bakilir dediler ne demekmis 3, dusugu yap gel

inşallah umudumuz boşa çkmaz bebeğim ya.
senin rüyandan esinlenerek heyecanlıyım :)
o doktoru hiç hatırlatma..
ALLAH düşürmesin öyle doktorlara..
ALLAHA havale ettim.
o kadar yoldan geldim elim boş döndüm..

Amin valla dusurmesin isallah canim ya cokta az kaldi mujdeli haber verirsin isallah

benimde 6 haftalık ama azcık çıktı sanki :) çok erken değil mi ya normal mi acaba böyle olması

Olabilir canim benimde 8. haftada cok cok belliydi belki gazdi ama vardi karnim eger simdiden cikti diyosan kocaman bi gobegin olacak demektir bence :)

Çok cici maşallah Allah nazarlardan korusun :) çalışma hayatında zorlanıyor musun acaba bende çalışıyorum şu anda 6 aya kadarda devam etmeyi düşünüyorum

canım ben rabbim güç kuvvet verirse 7 bitene kadar çalışıcam. Zorlanmıyorum, aksine daha mutlu geliyorum sanki işe, varlıgı ile bana güç veriyor. sende böyle düşünürsün bence, bide iş yerindeki arkadaşlarını seviyorsan tabi, huzurluysan çalışabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…