Eki Görüntüle 376250 tam beceremedim ama umarım belli oluyordur..bu arada ben daha 7 haftamdayım......alıntılamazsanız sevinirim
maaşallahın var canım...kız benim karnım ufak çıktı karnımda aç çünkü ama bi doyunca alıp başını gidiyor.....benim karnım biraz çok çıkıyor sanki he ne dersiniz kızlaryaza bu göbekler naparım acaba :26:
hihihi evet canım öyle olucak sanırım bende bi an önce büyüsün istiyorum yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum :) Folif asit demir ilacı desteği fln alıyo musun acaba ?Olabilir canim benimde 8. haftada cok cok belliydi belki gazdi ama vardi karnim eger simdiden cikti diyosan kocaman bi gobegin olacak demektir bence :)
İNşallah canım bakalım :)
yine test olayları başlayacak anlaşılan
canım ben rabbim güç kuvvet verirse 7 bitene kadar çalışıcam. Zorlanmıyorum, aksine daha mutlu geliyorum sanki işe, varlıgı ile bana güç veriyor. sende böyle düşünürsün bence, bide iş yerindeki arkadaşlarını seviyorsan tabi, huzurluysan çalışabilirsin
hihihi evet canım öyle olucak sanırım bende bi an önce büyüsün istiyorum yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum :) Folif asit demir ilacı desteği fln alıyo musun acaba ?
günaydın kıslar ben geldimmmmmm
Huzurum,keyfim yerinde çok şükür.bende senin gibi güç,neşe verdiğini düşünüyorum.Daha şimdiden neşe kaynağı resmen
kız banada öle geliyor tıpkı oğluşumun karnı gibi gelişiyor ama sen yinde de dua etde kız olsun demi......
biri kız biri oğlan iki çocuğum olsun
nerdeeeeeee....... benim eşim daha şimdiden ben 3. yü de isterim diyo ama yeter yani bu yaşta 2 çocuk...belki ileride bi emeklilik ikramiyesi yaparım kendime allahtan bi yamanlık olmazsa..şimdilik 2 iyidir iyiiiiiiiIsallahh canim kizin olur ya ben ne soguk nevaleyim kocamda oyle 2. cocuk fikri korkunc geliyo kocamda ben seni bi daha hamile birakirmiyim diyo :)
çok ağırlaşmazsan devam edersin canım. Bizler güzel zamanda oluyoruz birde. Yazın sele selpe giyinip gezebilicez. Kışın olsa zor oluyor giyinmesi hareket etmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?