Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Mrb arkadaşlar ;
ben bişi sormak istiyorum aranızda bu durumu yaşayan varmı bilmiyorum ama
ben şubat 6 da hsg çektirdim.hsg den sonra ilk adetim 7 gün önce geldi yani ayın şubatın 24 ünde.normalde b u yaşıma kadar hiç düzensizlik yaşamadım hatta 4-5 gün önce gelirdi.martta da ayın 24 üne kadar bekledim gelmeyincede adet olmam gereken günde betahcg yaptırdım.4,70 çıktı sonuç.ytani gebe değilim.şuan 4 gün geçmiş oldu adetimin üzerinden bu durumu yaşayan varmı? Neden gecikiş olabilir.yardımcı olursanız sevinirim.

Olabilir canim benimde 8. haftada cok cok belliydi belki gazdi ama vardi karnim eger simdiden cikti diyosan kocaman bi gobegin olacak demektir bence :)
hihihi evet canım öyle olucak sanırım bende bi an önce büyüsün istiyorum yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum :) Folif asit demir ilacı desteği fln alıyo musun acaba ?

İNşallah canım bakalım :)
yine test olayları başlayacak anlaşılan

Testte acele etmek yok kuzum artik testlere guven yok cunku 3 gun gecincede hassas test yap ben medismart diye bi test yaptim 3 snde gosterdi sonucu

Huzurum,keyfim yerinde çok şükür.bende senin gibi güç,neşe verdiğini düşünüyorum.Daha şimdiden neşe kaynağı resmen

hihihi evet canım öyle olucak sanırım bende bi an önce büyüsün istiyorum yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum :) Folif asit demir ilacı desteği fln alıyo musun acaba ?

Canim ben 7.5 aylik olucam haftaya folic asiti 11. haftada kesti drum demir ilacida almiyorum ama artik basliycam elim ayagim buz gibi cok cabuk yoruluyorum ve bas donmem hat safhada sanirim kanim dustu iyice

kız banada öle geliyor tıpkı oğluşumun karnı gibi gelişiyor ama sen yinde de dua etde kız olsun demi......
biri kız biri oğlan iki çocuğum olsun

Huzurum,keyfim yerinde çok şükür.bende senin gibi güç,neşe verdiğini düşünüyorum.Daha şimdiden neşe kaynağı resmen

çok ağırlaşmazsan devam edersin canım. Bizler güzel zamanda oluyoruz birde. Yazın sele selpe giyinip gezebilicez. Kışın olsa zor oluyor giyinmesi hareket etmesi

kız banada öle geliyor tıpkı oğluşumun karnı gibi gelişiyor ama sen yinde de dua etde kız olsun demi......
biri kız biri oğlan iki çocuğum olsun

Isallahh canim kizin olur ya ben ne soguk nevaleyim kocamda oyle 2. cocuk fikri korkunc geliyo kocamda ben seni bi daha hamile birakirmiyim diyo :)

Isallahh canim kizin olur ya ben ne soguk nevaleyim kocamda oyle 2. cocuk fikri korkunc geliyo kocamda ben seni bi daha hamile birakirmiyim diyo :)
nerdeeeeeee....... benim eşim daha şimdiden ben 3. yü de isterim diyo ama yeter yani bu yaşta 2 çocuk...belki ileride bi emeklilik ikramiyesi yaparım kendime allahtan bi yamanlık olmazsa..şimdilik 2 iyidir iyiiiiiii

çok ağırlaşmazsan devam edersin canım. Bizler güzel zamanda oluyoruz birde. Yazın sele selpe giyinip gezebilicez. Kışın olsa zor oluyor giyinmesi hareket etmesi

Ay sen beni gorecen pantolonu giyerkern yatiyom yataga bebek gibi kaldiriyom ayaklari oyle giyiyom cikarirkende kocam yardim ediyo :) ama hala paytaklasmadim ben sukur yuruyusum cok az farketti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…