Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ay sen beni gorecen pantolonu giyerkern yatiyom yataga bebek gibi kaldiriyom ayaklari oyle giyiyom cikarirkende kocam yardim ediyo :) ama hala paytaklasmadim ben sukur yuruyusum cok az farketti

ben kıyafetsiz kalınca görünce giyiniyorum diye. Bütün kotlarımı (annemin kotu hariç ) kaldırdım. hatta kumaşlarıda kaldırdım. beli lastikli 2 pantolonum var bide hamile hamile pantolonumla tulumum var elbiseler falan öyle idare ediyorum. yoksa çok hızlı kilo alıyorum. hiç sıymıyorum kıyafetlere. atletlerim bile göbeğimin üstüne çıkıyor

Ardilimmmmm cok ozledim ya ben seni canim 1 hafta sonra tekrarlat kan testini isallah gec dollenmedir ben ilk bebegimde 3.54le basladim kan sonucuna :)

ardilimmmmm cok ozledim ya ben seni canim 1 hafta sonra tekrarlat kan testini isallah gec dollenmedir ben ilk bebegimde 3.54le basladim kan sonucuna :)

cnmmm bende çok özledim sizi ama o kadar üzgündümki kayıplarımdan dolayı buraya giremiyordum bile.peki cnm sence bu 4,70 ile gebelik olabilirmi? Olamaz gibi gelio bana ama çünkü olmama gereken adet günümde gittim.daha yüksek olması gerekmezmiydi.ümitlenmek istemiyorum açıkçası o yüzden ama adetim nie gelmedi diede düşünmüorum deil.

Bitanem ben gamzemesut biliyorum cok agir olay yasadin hele sonuncuda ama kendini tecrit etme gec dollenme olduysa az cikmis olabilir bak burda bi arkadasimiz 10 gun sonra ogrendi battan 001 cikmisti sanirim sonucu 6. haftasina girdi bile umutsuz olma canim ya saglikli bi bebecik gelivermistir belki

:)) bende sortlarimi denedim dun sinirim bozuldu belleri o kadar dar geldi ki bende zayiflayana kadar yenisini alirim banane banane anne oldum diye sort giymem sanicaklar ama sok sok sok :))))

kısmet gamzemesutcummm.herşey allahtan diyorum artık.sen büyütmüşün bebişini bakıorum.çok çok seviniorum senin namına allah sağlıklan kucaaana almayı nasip etsin tatlımmm

:)) bende sortlarimi denedim dun sinirim bozuldu belleri o kadar dar geldi ki bende zayiflayana kadar yenisini alirim banane banane anne oldum diye sort giymem sanicaklar ama sok sok sok :))))

canım ben yazları hep uzun bol elbiseler giyerdim. bu yaz o elbiselerimin göğüsleri olursa süper olur, yazın pek sıkıntı çekmem gibi görünüyor. giyim tarzı olarak hepsi göğüsden dar göğüs altından bol kıyafetlerdi, sanırım yazın daha rahat olucam bu göbekle ne kadar olunursa o kadar rahat olurum en azından

kısmet gamzemesutcummm.herşey allahtan diyorum artık.sen büyütmüşün bebişini bakıorum.çok çok seviniorum senin namına allah sağlıklan kucaaana almayı nasip etsin tatlımmm

sagol bitanem senin bebisin icinde gun sayicaz isallah en kisa zamanda

bende hic elbise giymem yakistiramam kendime :) omuzlarim cok genis azman gibi oluyorum kocam bi tanecik hamile elbisesi alsan olurmusun diyo cok ozeniyo ama yemezlerrrrr :)))

bende hic elbise giymem yakistiramam kendime :) omuzlarim cok genis azman gibi oluyorum kocam bi tanecik hamile elbisesi alsan olurmusun diyo cok ozeniyo ama yemezlerrrrr :)))

bende annemin kopyasıyım. narin, ince, elbise giyince sokakta rahat bırakmıyolar. Genelde eşimleyken giyerim hep. boyumda uzun ya çok yakıştırıyolarlar bana şimdi bebek olunca eşşek değiller ya asılmaz heralde millet. bende huzurla göbeğimi gere gere gezerim

Boy bendede var ama yapim iri o yuzden hic yakistiramam kendime 2 ay once basima geldi kocama kizdim sahile gittim cay bahcesine oturdum malin biri takildi pesime ordan nasil kalktim nasil minubuse binip eve geldim anlamadim ki gobegimi biliyosun amanin bi daha mi kocamsiz asla cikmam :) dogurunca cikarim kavga bile ederim ama simdi oglusum var :)

ayyy allahın öküzü ya nasıl evli hamile kadına asılırlar bilmem
Geçen bende hep aynı otobüs aynı insanlar ya artık tanış olduk. yaşlı bir kadına yer verdim. arkamdada yarım karış boyu ile bir kız geçememişde ayy ne saygısızsın yol vermiyosun dediki yolu ile alakam yok. döndüm arkama bana bak saygısız sensin dengesiz dedim. hamile halimle ben millete yer veriyorum. Sen kendini yayıcak yer arıyosun, saygısız benmi oluyorum dedim. seni alırım ayağımın altına dedim. millette tanıyorlar az çok biliyolar beni sakinleştirdiler kızıda kenara aldılar yoksa paralıycaktım

Yok normalde bnde catarim ama ogun kitlendim kocamla karsiyakaya indik sahile nikahtan sonra gofrette yanimizda 2 tane hoduk gofreti kistirdilar ben bi hisim yapistim bana bak okuz o kopek kadar aklin yok senin ya bas git yoksa ben basarim tekmeyi dedim kocam afalladi sen ne fenasin dedi sonrada cirkefliklerime alisamadi :)

bir dost gibi davrannnn banaaa herkes bizi oyle bilsinnnnnn simdi bu sarkiyi dinledim kocacimla ben oyleydik sonunda evlendim

Kanal d de antep yemekleri yaptilar sinir oldummmmmmmmm orda ben olmaliydim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…