Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hayır değil canım. Eğer yumurtlamadan çok bir sorun yoksa sadece hap ile de takip yapabilir bana öyle yapmıştı doktorum sadece hapa cevap verip çatlamıştı yani iğne olmadım. Ama kendinden çatlamayacak gibiyse iğneyle destekleyebilir doktora ve senin durumuna bağlı..

benim dr um martta yumurtalarımda sorun olmadıgını söylemişti...
hiç birşeyde önermedii..yıl sonuna kadar dene kalırsın dedi...
ama ben hızlandırmak istiyorummm...

yok canım 8 mayısta d. kontrol hapını bıraktım sonra düzenleşti biraz her ay bi önceki ayın gününden 5 gün önce oluyorum :S o yüzden emin olamıyorum yumurtlama zamanıma ama 2 temmuzda regl oldum 8 temmuz gibi başlayım diyorum bu ay teste..

canım peki 21. gün yumurtluyorsan neden 19. gün çift çizgi çıkıyor orasını pek anlayamadım bi de kaç günde bir regl oluyorsun

merhaba edammmm 16:
şükür seni buldum
bana burdan bilgi versene canım şimdiden çok sağol canımm

dejavu_0ne canım kac günde bir oluyorsun ki yumurtlamam 21.güne geliyor ben nezaman yumurtluyorum anlamıyorum ya 2 aydır 33günde bir oluyorum 12.14.16.20.günlerde ilişki oldu ....

ben 21. gün yapılan testide yaptırmak istiyorummm....

hormonlara da baktırmak istiyorum..belki kürtajdan sonra bir sorun falan olmuşturr..

merhaba kızlar sanırım aradığım sorunun cevabını
ben burda bulucam sizleri gökte ararken yerde buldum çook
şükürr yaaa ben bu ayın 16sında 1 senem olacak evliyim
ve bi 3.5 ay önce 2.5aylık bebeğim karnımda hiç
gelişmediği için ölü olduğunu söyledi
ve kürtaj oldum doktorum bana korunma süres
i vermedi yok bişeyin tekrar gebe kalabilirsin dedi
ve ben 3.5 ay oldu baktım olmuyo bende doktoruma gidip
gebe kalmak istiyorum ama olmuyo dedim doktorum bana
serohene habını verdi ve 5 günde bitecek sabah akşam
kullan ve 11 temmuzda gel dedi alttan muane edecem
b hap ne işe yarar bilgisi olanlara çook ihtiyacımm var
şimdiden çook tşk edeyirum sizee sağolun

canım benim arkadasım iğne vurulmadan 15 mm tek yumurtayla gebe kaldı...
2 günde bir kontrole giderek...
ve dünde bebişini kucagına aldıı...
ben çok işe yaradığını duydumm...
diğer ilaçta var klomen olan onu da kullanan çokkk...

sağol canım inşalla bizde bi gün bebişlerimizi
elimize alırız benim bu haplarla hiç bilgim yok
o yüzden çok merak ediyorum kullananlardan
bilgi almak istiyom bende

Canım test zaten yumurtladığın gün çift çizgi çıkmıyor. Çift çizgi çıktığında 34-36 saat sonra yumurtlama olacağı anlamona geliyor yani yumurtlama olmadan kısa süre önce vücutta lsh seviyesi yükseliyor yumurtayı çatlatabilmek için işte bu testte bu yüksek lsh ı algılıyor ve çift çizgi gösteriyor yani henüz çatlamamış oluyor. O günü ve diğer günü değerlendirebilirsin testi yapınca. Biliyorsun ki sperm 48 saat ama yumurta 24 saat dayanıyor. Yumurtlama olduğunda içerid sperm olursa şansın artar bu yüzden testin yumurtlama günü değilde en az bir gün önceden çift göstermesi avantaj oluyor.Ben 35 günde bir regli olduğıumdan yumurtlamam 21. gün olutor canım 14 gün geriye saydığmızda..

Son düzenleme:
sağol canım inşalla bizde bi gün bebişlerimizi
elimize alırız benim bu haplarla hiç bilgim yok
o yüzden çok merak ediyorum kullananlardan
bilgi almak istiyom bende

ben gecen aydan düşünüyordum bu iki ilacı o yüzden biraz araştırdım baya pozitif sonuç alan var...
serephone ve klomenden...
ama klomenden daha çok olumlu sonuc alan duydum..
sende de sorun yoksa alacağını düşünüyorum canımmm...

yanılmıyorsam birsum arkadaşımız kullanıyordu 1-2 aydır ara ara uğra bilgi verir sana mutlaka canımm..

günaydın kızlar. bugün yine test yaptım ve beklediğim gibi negatif çıktı(( adet de olmadım (ki zaten ne zaman her ay oldum ki...) vücudumun bu düzensizliğinden sıkıldım artık. neyse inşallah haftaya kaynımın düğününden sonra ankaraya doktoruma gideceğim ve aşılama yaptıracağım... aşılama yaptırmak için ne kadar süre gerekiyor bilen var mı??

dejavu_0ne canım kac günde bir oluyorsun ki yumurtlamam 21.güne geliyor ben nezaman yumurtluyorum anlamıyorum ya 2 aydır 33günde bir oluyorum 12.14.16.20.günlerde ilişki oldu ....

Ben 35. günde regli oluyorum canım. Bu yüzden yumurtlamam da 21. gün oluyor. 28 günde olanlar 14. gün yumurtlar bende bir hafta geç regli olduumdan bir hafta geç yumurtlama oluyor. Şöyle söyliyim. Bir sonraki olacak reglinin tarihini biliyorsan o tarihten geriye 14 gün say, o gün yumurtlama günündür. Genelde olacağın regliden 14 gün öncesinde yumurtlama olur..

sürekli uğrarım canım ben sadece gebe
kalmak istiyoom varsa gebe kalmak için
bi hap yazsanız dedim ve doktorumda bana
SEROPHENE Yİ verdi ve ayın 11de gel dedi alttan muane
edecez diye ama bazıları bana ine vuracağını söylemiştide bende
anlayamadım tam olarak varmı öyle bişi acaba :18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:

bazı dr lar garantiye almak için iğne vuruyorlar canımm..
çünkü her ay çatlamayabiliyoruz..garanti olsun diye iğneyle çatlatıyorlar...
ama ben de çok tırsıyorum iğnedennn :18: :18: :18: :18: :18:

bazı dr lar garantiye almak için iğne vuruyorlar canımm..
çünkü her ay çatlamayabiliyoruz..garanti olsun diye iğneyle çatlatıyorlar...
ama ben de çok tırsıyorum iğnedennn :18: :18: :18: :18: :18:

HİÇ SORMA canım bende çook tırsıyorum ama
inşalla gerek kalmaz ineye ben şimdi
muaneye gittiğimde sizce ne yapacak
yani tekrar hap verecekmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…