Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

SİVATAN hemen boşanmayı falan düşünme seninkilerden çok daha fazlasını yaşadım ve uzun süre ayrı kaldık, bu süre sonunda o hatasını anlamıştı. Benimkisi kadar uzatma tabi ama belki biraz ayrı kalırsan hatasını anlayabilir ne dersin.

Gerçekten okuyunca çok üzüldüm, allah yardımcın olsun, seni öyle iyi anlıyorum ki.

kızlar çok üzüldüm sivatanıma..
ama sakinleşicektir diye düşünüyorum..
sakin kafayla alınması gereken çok önemli bir karar bu..

Her kese selam.sıvatancım,canım benım uzulme,3 gunluk dunya hayatını arsız ınsanlar yuzunden bos etme.vallahı bır allaha oturub ıcden dua etsen,kalbını ona acsan,aglayarak ıcınden onunla konussan bak hıc bır derdın tasan kalmayacak.allah yardımcın olsun bırtanem,uzulme,ınshallah rabbım her seyı yoluna koyacak.arkadasların dedıgı gıbı sakınles ve kendı kendını bır dınle,canım benım.deymez ,bosuna strese gırıp de tatlı canını uzme.

kızlar iyi geceler ben geldim
şuan okadar sinirliyim ki anlatamam ellerim titriyo yaaa zor yazıyorummm sabah boşanma davası açmaya gidiyorum ben deliricem artık yeter yaaaaaaaaa

canım benim çok üzüldümm...inş şimdi sakinleşmişsindirr...kendini üzme lütfen senden önemli hiç birşey yok bu dünyadaa...
hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş...dualarım seninle canımmm..umarım uğrarsın aklım sende kaldı şimdi...
öpüyorum senii...

şuan okadar sinirliyim ki anlatamam ellerim titriyo yaaa zor yazıyorummm sabah boşanma davası açmaya gidiyorum ben deliricem artık yeter yaaaaaaaaa

cnm çok çok üzüldüm.ama inan bu problem çoğumuzda var..üzülme sakın ve sakinleş.öfkeyle kalkıp zararla oturma..her erkeğin bir huyu var işte.sanada o rastgelmiş.inşallah aranız düzelir..bnmkide sinirle neler diyor?tabi bende diyorum..bunlar her evlilikte olur.annesiyle ilgili konuşunca tepksiz kal sende cnmbnm karışma boşver..

inşallah sakinleşmişsindir ve verdiğin karardan caymışsındır...

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar sivatan ın olayına çok üzüldüm inş yatışır olaylar ve kocası hatasını anlar..sivatancım nolur ani tepkiler verme sakin kafa ile düşün...

canım cok üzüldüm inan inş kararından vazgecmişsindir. biraz sabır eşin değerini anlayacak inan herşey yoluna girecek ben buna inanıyorum...

temmuz 4 oldu hala hasta olmadım ama rüyamda hasta olduğumu ördüm ve kalktığımda nerdeyse ağlicaktım olucammı olmicammı die düşünmekten psikolojiktir belki dedim inşallah olmam ne zaman test yapsamki yaa ayın 1 inde olmam gerekiodu 1 hafta olsun öle yapiim diorum korkuyorum tek çizgi çıkarsa die

günaydın kızlar. bu gece eşim beni rüyasında görmüş doğum yapıyormuşum bir kız cocuğu gelip müjde veriyormuş bebeiğiniz oldu diye ama bebeği görmeden uyanmış inş rüyası hayırlısıyla gercek olur....

canımm bence yap testi çıkar eğer varsa gebelik yani en azından bence böyle arada kalmaktan iyidir)

canım inş inş hamiş kalırsın bu ay..ben de ovulasyon testi sipariş ettim yarın gelir..

canım yumurta takibi normal muayeneye giriyor diye biliyorum yani hastaneye normal muayane ücretini ödüyorsun sadece ssk lı isen muayene ücretinde indirm oluyor tabii.. Ama iğneli dediğin heralde klomen kullanıp sonra da iğne ile yumurtayı çatlatmak. Ben klomen kullanmadım bir tek onu da eczaneden indirimli aldık eşimin ssk sı ile. İğne de de indirim oluyordur ama rapora felan o aşamada gerek yoktur.

canımm bence yap testi çıkar eğer varsa gebelik yani en azından bence böyle arada kalmaktan iyidir)

canım inş inş hamiş kalırsın bu ay..ben de ovulasyon testi sipariş ettim yarın gelir..

sipariş ettin mi canım. Hadi hayırlı olsun. İnşallah işe yarar da bebeğin gelir canım...

sipariş ettin mi canım. Hadi hayırlı olsun. İnşallah işe yarar da bebeğin gelir canım...

canım sipariş ettim 25+5 olanı gerçi hediye yolluyorlarmış bi de diğerinde 30 yazınca yoktur diye istemedim gebelik ama sanırım hediyesi olacaktı neyse 25 de yeter inş canım inş bu ay gelir bebişim...ben de sana özel mesaj atıyordum çok ama çok teşekkür ederim canım valla :)))

kızlar bu yumurta takibinde çatlatma iğnesi vurulması şart değil değil mi??
çünkü çoğul gebelik yapabiliyormuş...

ben de bu ay dr uma gidicem düşünüyorum yumurta takibi ama eşim yanımda olamayacak...
gelince burda bir dr a devam ederim diyorum ama nasıl bulucam bilemiyorumm...

Hadi bakalımm hayırlı olsun... 25 te yeter tabii hem de iki aydan fazla bile gidebilir. Yumurtlama günlerinin yaklaştığı zamanları biliyorsan o günlerde yaparsın fazla gitmez. Ben mesela 21. gün yumurtluyorum 19. günde felan da çift çizgi çıkıyor. Ben ne olur ne olmaz diye 16. günden başlıyorum. Fazla gitmiyor. Zaten çift çizgi çıktıktan sonraki gün silikleşiyor öbür günde yapıyorum baktım silikleşmiş dah yapmıyorum. Elimde var daha.. Bu ay zaten bozuktuk çalışma olmadı kaldı öyle hiç yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…