megim,canim,nasilsin?
ben qaliba yimirtliyom.acaip kasik agrim var...sende de oluyor mu boyle.[/QUO
Merhaba canım, bişey sorucam yumurtlama ağrısı tam kasıkta mı olur yoksa karın altında iki yanda da olur mu, yada sende öyle oluyormu?
kızlar iyi geceler ben geldim
şuan okadar sinirliyim ki anlatamam ellerim titriyo yaaa zor yazıyorummm sabah boşanma davası açmaya gidiyorum ben deliricem artık yeter yaaaaaaaaa
şuan okadar sinirliyim ki anlatamam ellerim titriyo yaaa zor yazıyorummm sabah boşanma davası açmaya gidiyorum ben deliricem artık yeter yaaaaaaaaa
temmuz 4 oldu hala hasta olmadım ama rüyamda hasta olduğumu ördüm ve kalktığımda nerdeyse ağlicaktım olucammı olmicammı die düşünmekten psikolojiktir belki dedim inşallah olmam ne zaman test yapsamki yaa ayın 1 inde olmam gerekiodu 1 hafta olsun öle yapiim diorum korkuyorum tek çizgi çıkarsa die
günaydın kızlar. bu gece eşim beni rüyasında görmüş doğum yapıyormuşum bir kız cocuğu gelip müjde veriyormuş bebeiğiniz oldu diye ama bebeği görmeden uyanmış inş rüyası hayırlısıyla gercek olur....
3 aşılama şartı olduğunu biliyorum.Zaten dr direk tüp bebeğe geçelim desede ben geçmem.Çünkü iki aşılamayı ikide tüp bebeği devlet karışılıyor diye biliyorum hepsinden yararlanmak isterim.Benim merak ettiğim yumurta takibini iğneli yaptırsam onuda karşılarmı acaba devlet?? Daha bu sorunun cevabını kimseden net alamadım dr. ada sorucam bu defa gittiğimde inşallah öğrenirsem paylaşırım burada hepimiz öğreniriz.Sen rapor çıkartıp özeleme gideceksin yoksa herşeyi devlettemi yaptıracaksın?Birde hangi ildesin??
canımm bence yap testi çıkar eğer varsa gebelik yani en azından bence böyle arada kalmaktan iyidir)
canım inş inş hamiş kalırsın bu ay..ben de ovulasyon testi sipariş ettim yarın gelir..
sipariş ettin mi canım. Hadi hayırlı olsun. İnşallah işe yarar da bebeğin gelir canım...
canım sipariş ettim 25+5 olanı gerçi hediye yolluyorlarmış bi de diğerinde 30 yazınca yoktur diye istemedim gebelik ama sanırım hediyesi olacaktı neyse 25 de yeter inş canım inş bu ay gelir bebişim...ben de sana özel mesaj atıyordum çok ama çok teşekkür ederim canım valla :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?