biz zaten 8 aylık evliyken açtık dava 3 ay sonaya gün verildi ama barıştık bi şekilde yeter o yüzden bu sefer hiççç düşünmicem bile gerek yok çünki
anası yeterki oğlum boşansın altınlarımı veririm dava açsın kurban olsun altınlarım bile dedi daha ötesi yok işte
intahar ettim olamadı daha çok anamın evine yollandım geri döndüm daha beteri oldu yemin ediyorum bıktım artık düzelir dedim kimsenin ekmeğine yağ sürmiyim geçer gider dedim olmadıııııııııııı boşanmamızı isteyen kişiler muradına eriyo artıkkkk
Eşinle konuştunmu bu böyle olmaz diye biliyormu yani dava açmayı düşündüğünü
tabi açmayacaksın hemen de
konuşulmaz o adamla çünki hep anasını savunup sen kimsin der ağzında da bu böle olmaz bıktım lafı var sadece bana hayatımı mahfettin den başka bişey demez kavgada
arkadaşım önce bi sakinleş,
insanın kendinden daha değerli hiç bişey yoktur, tam da söylediğin gibi kimsenin ekmeğine yağ sürme, bi gün mutlaka eşin tarafındanda değerin anlaşılır, biraz sabır..
gerçi yaşadıklarını bilemem ama evlilik emek ister maalesef kolay değil ama hele hele kaynana içn bitirmeye hiç değmeeeeezzzzz
değmezdiiii bende böle düşündüm mücadelemi verdim neler yaptım neler anlatsam hiç biriniz asla ben yapmam dersiniz ama kıymetim olmadı.anası ölürse beni gebertirmiş lafa bak yaaaaa.ben öldürcem sankiii.biz üç eltiyiz ama onların kocaları böle yapmıyo ama benimki bana düşman
peki ne oldudaolay buraya geldiki yani aranızda büyük bir tartışma mı yaşandı yada anasımı seni kötülüyor acaba eşine neden sana karşı bu tavrı
o benim annem ne derse haklıdır derrrrrrrrrrrr
Kaynanan senin yanındamı kalıyor eğer öyleyse sen gidince anasına kim bakacakmıuş pardonda onudamı hiç düşünmüyor bu kaynanalarda kendileri zamanında çekmişler diye gelinlerede çektiriryorlar
bu erkekler umarım bi gün annenin ve eşin yerlerinin farklı olduğunu ve kimsenin yerine bi başkasının konamayacağını anlarlar, annenin yeri değeri ayrıdır eşin yeri ayrı,
bunu yapabilmek te yürek ister,
umarım eşinde en kısa zamanda bu yürekliliği gösterirde seni kaybetmez
canım çok üzüldüm senin için,
sen sadece kendini düşün herşeyin bi yolu, çözümü vardır
Ahahhaha cnmm bgun bnm kocam olacak sahsiyette annemin olmesi icin dua bilem edersin didiii...değmezdiiii bende böle düşündüm mücadelemi verdim neler yaptım neler anlatsam hiç biriniz asla ben yapmam dersiniz ama kıymetim olmadı.anası ölürse beni gebertirmiş lafa bak yaaaaa.ben öldürcem sankiii.biz üç eltiyiz ama onların kocaları böle yapmıyo ama benimki bana düşman
anlatmakla olmaz benimle yaşamanız lazım anlayabilmeniz için
beraber oturduk iki hafta bi abartmıyorum iki haftada bir s....r olun gidin denildi ama o sıfatsız adam bişey demediiii hiç bi zaman anam babam kovarlar nolmuş dedi.sona intahardan sona barışınca evi ayırdık yine oluyo kurtulamadım belalardannn
anlatmakla olmaz benimle yaşamanız lazım anlayabilmeniz için
beraber oturduk iki hafta bi abartmıyorum iki haftada bir s....r olun gidin denildi ama o sıfatsız adam bişey demediiii hiç bi zaman anam babam kovarlar nolmuş dedi.sona intahardan sona barışınca evi ayırdık yine oluyo kurtulamadım belalardannn
benim çıkmam gerekiyo kızlar hepinize iyi geceler...
değmezdiiii bende böle düşündüm mücadelemi verdim neler yaptım neler anlatsam hiç biriniz asla ben yapmam dersiniz ama kıymetim olmadı.anası ölürse beni gebertirmiş lafa bak yaaaaa.ben öldürcem sankiii.biz üç eltiyiz ama onların kocaları böle yapmıyo ama benimki bana düşman
anneleri atsınlar demiyorum bizde ağaç kovuğundan çıkmadık bizdede ana baba var ama ben annemle kocam için kavga etmedim kocamlada annem için etmedim o annem sen kimsin demedim hiçbi zaman.anne sevilir ama karını ezerek olmaz herkesin yeri vardır anan baş tacı ama karında ona yakın bi yerde olsun yaaaaaaa
bizim kadın ben gelinliğimi yaşayamadım o yüzden bende yaşatmıcam size diyo resmen yüzüme dediiii benim günahım neeeeee
yatmadan önce bir merhaba demek istemistim sok oldum valla okuyunca canim sen önce bir sakinles sonra karar verirsin ne yapacagina..öfkeyle kalkan zararla oturur..sana akil vermek benim haddime düsmez ama lütfen hemen gidip ayrilmaya kalkma sanki ilerde gelecek kisi dahami iyi olacak bundan..bütün erkeklerin bir huyu var ama cekicez ne yapalim yavas yavas düzelicek bak görürsün sabret derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?