Doğru öyle derlerdi dimiTatlim uzme canini oyle dedigin gibi olsa geciktiniz asilama iptal derlerdi mutlaka takilma sen simdi dinlenmene bak ve bati bekle isallah tutacak bu sefer
Sağol ferdacımmerak etme sen
yanlış bişey yapmazlar onlar
olmayacak olsa bugün gidin yarın gelin derlerdi
sonuçların da iyi olmasına çok sevindim canım
Öncelikle hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak canım.Bahsettiğin durumu çok bilmiyorum ama düz mantık yürütecek olursak spermler ölseydi doktor vermezdi bence.Bekleyeceğiz canım inşallah bu sefer olacak.
İnşallah canım çok sağol.Bu defa ilkine göre çok daha rahatım zaten sanki hiç aşılama yapılmamış gibi hissediyorum yani geçen defa hasta gibi yattım bu defa ağır kaldırmamak şartıyla her işimide yapıcam.canım hiç takılma onlara hayırlısı ile bu sefer herşey güzel olucak, kendine bahaneler arama sakın. Biliyosun beynin hükmetmediği bir organımız yok. herşeyin hayırlsıı olsun hakkımızda
Eki Görüntüle 376756 Eki Görüntüle 376757
ben kaçıyorum kızlar. görmeyenlerin gözü gönlü göbek görsün
o zman geliyoooo
Eki Görüntüle 376759
Sen bebişli göbüşlü foto çekersinde güzel olmazmı hiç
Hoş geldin canım.Selam ben geldim yine
He tabi gel öpücükle kandır git
kızmasana lem
seksenleri izliyoruz da trt de..
Megim hoş geldin.Benim bugün ikinci aşılamam yapıldı.Topikte yazdım önceki sayfalarda ama belki gözünden kaçmıştır diye söylemek istedim
Doğru öyle derlerdi dimiTamam canım takılmıcam söz Batı bekliycem heyecanla.
Sağol ferdacımSonuçlarımız öncekindede iyiydi ama bu defaki sonuç diğer yapılan tüm tahlillerden iyi çıktı.
Sağol canımmm iyiki varsınız.
İnşallah canım çok sağol.Bu defa ilkine göre çok daha rahatım zaten sanki hiç aşılama yapılmamış gibi hissediyorum yani geçen defa hasta gibi yattım bu defa ağır kaldırmamak şartıyla her işimide yapıcam.
Oyyyy mahşallah bebişinede sanada
Zambakım mahşlalah bebişinede sanada göbüşün büyümüyor diyenleride hiç takma kafaya önemli olan bebişin sağlıklı olması.Bebişin büyüsünde göbüşün küçük kalması senin yararına
Sen bebişli göbüşlü foto çekersinde güzel olmazmı hiçMahşallah ikinizede
Hoş geldin canım.
meganımmm hayırlısı olsn inşş bu sefer bebişin yerlşsn annesinn göbişne sımsıkı da tutunsun inşşşş bu arada okdm akşamki cvbını çok saol cnmm inşş bnm de onun üzeri çıkarMegim hoş geldin.Benim bugün ikinci aşılamam yapıldı.Topikte yazdım önceki sayfalarda ama belki gözünden kaçmıştır diye söylemek istedim
kızmasana lem
seksenleri izliyoruz da trt de..
meganımmm hayırlısı olsn inşş bu sefer bebişin yerlşsn annesinn göbişne sımsıkı da tutunsun inşşşş bu arada okdm akşamki cvbını çok saol cnmm inşş bnm de onun üzeri çıkar
slm megimmm m eşim de bayıla bayıla onu izlıo şimdi
Kızarım tabi özele de bakmıyon
hayırlısıyla inşallah gelsin bebeğin canım..
nasıl bakmıyorum ya,baktım bikaç gün önce yazmıştın,bende cevap yazdım hatta..
ama yeni bi gelen yok ki..:26:
Belki gelmedi dur bakam gelmiş mi diye olmadı bir daha yazam ne dersin?Müsait misin?
kızlar maşalahhhhhhhhhhhh göbüşlereeeeeeebizim de olsun göbüşlerimzzzzz boyle tez zamanda inşşşşşşşşşşşş
İnşallah iyi dileklerin için sağol canım benimSağol canım arkadaşım tez zamanda inşallah sen de böle fotolar gönder bize
meganımmm hayırlısı olsn inşş bu sefer bebişin yerlşsn annesinn göbişne sımsıkı da tutunsun inşşşş bu arada okdm akşamki cvbını çok saol cnmm inşş bnm de onun üzeri çıkar
İnşallah iyi dileklerin için sağol canım benim
Sağol tatlışım.Akşam mutfağa gitmiştim.Mesjını geç gördüm çıkmışsın üzüldüm.Neyse cevabı okuduysan sorun yok. Kafana takma onun üzeirnde çıkacak ben biliyorum İnşallah herşey yolunda gitsin tüm sonuçlar çok iyi çıksın meleğin gelsin hayırlısıyla sana.
:
İnşallah duygum tüm dualarımız bekleyen arkadaşlarımızla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?