Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlar

megancım;

herşey güzel olucak inşallah senin için ve diliyorum ki hayırlara vesile olsun meleğine kavuş.

Çok Canın yandımı?

saol meganımmm inşşş cnmmm bnmmmmm boyle tahliller falan da yapılcak edlcek içim daha rahat oluo kafam da rahat spor ilaç gibi geldi gerçekten....
Evet sende bendensin.Bende tahlil vs. yaptırdıkça kendimi daha iyi hissediyorum.
Hedefe ulaşmak için bir yolda ilerliyormuşum gibi.Hiçbirşey yapmadan kendi kendine olmasını beklemek çok daha yorucu.Ben 8 aydır aralıksız her ay defalarca kez hastaneye gidiyorum.Bazen cumartesi pazar sabahı bile gidiyorum ama bazen yorulduğumu söylesemde birşeyler yapmak güzel.Elimizden geleni yapıp gerisini Allah abırakalım.
merhaba kızlar

megancım;

herşey güzel olucak inşallah senin için ve diliyorum ki hayırlara vesile olsun meleğine kavuş.

Çok Canın yandımı?

Sağol brownimcimİnşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
Canım yandı ama ilk aşılamada daha çok yanmıştı tecrübesizdim.
Şimdi ikincide başıma geleceği bildiğimden heyecan ve korku ilkine göre azdı.
Belkide bundan canım daha az yandı.
Ama kanamam ilk aşılamadakine göre bu defa biraz daha fazla.
Bu aşılamada tek sorun erkek dr. olmasıydı.
Önecki aşılamamda bir bayan dr. ve bir hemşire yapmıştı.
Bunda iki erkek dr. vardı.Asistan dr. lar yaşlarıda genç çekindim haliyle ama aşılamayı yine bayan olan dr. yaptı.
Bunlarda öğreniyorlar ya yardımcı oldular.
Yinede utandım iki erkek dr bir bayan dr. bir hemşire hepsi başıma doluşunca

Son düzenleme:

Anladım canım,tekrardan geçmiş olsun...

zor aşamalar bunlar bu gidişle banada gözüken yol bu sanki bilmiyorum.

İnşallah bu son cektiğin acı olur bitanem canı gönülden duamdasın.
Hoşgeldin browni seni çok merak etti kızlar,nasılsın?

Hoşbuldum canım,

iyiyim hala yerimde sayıyorum bir değişiklik yok.

ara sıra geliyorum yazıyorum kımseler olmasa da: )

Sen nasılsın canım bebiş nasıl?

Sağol canım.Evet zor bir süreç inşallah sen aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın.Ama ağrı konusunu sakın kafana takma öyle dayanılmıycak bir ağrı değil.Ben ilkinde biraz zorlandım ama ikincide ne kadar acıyabileceğini bildiğimden rahattım şimdi 10 kez aşılama deneme şansı olsa deneyebilirim.Yani çok ağrılı olsa birinciyi yaptıran ikniciye cesaret edemezdiHerşey bebiş için

ben de iyiyim canım sağol bebiş de iyi çok şükür, özletiyorsun kendini daha sık gel

Teşekkür ederim Canım bilgiler için

off off çok hassasım ben,ağrı eşiğimde düşük
ama başa gelen çekilir,bebek için herşey haklısın canım.
ben de iyiyim canım sağol bebiş de iyi çok şükür, özletiyorsun kendini daha sık gel

gelirim gelirim Canım

iyi olmanızıda sevindim

Merhaba arkadaslar,adetimin bugun olmasi gerekiyordu hafif agri var ama olmadi acaba hamilelikte adwt sancisi oluyor mu biliyor musunuz?

Benimde ağrı eşiğim düşük çok nazlıyım hemen ağlarım.Ben dayandıysam sende dayanırsın emin olBirde aşılamada bir çok kişide ağrı olmuyor sanırım kişiden kişiye değişiyor yada dr. la alakalı da olabilir.Benim ilk aşılamada spekulum takılırken çok canım yanmıştı.Bunda spekulum u başka bir dr. taktı ilkine göre çok daha az canım yandı.İlkinde spekulumu takan dr. bayandı uzman dr. bu defa erkek bir asistan dr. taktı ve canım daha az yandı.

Sen şimdiden bunları düşünme dediğim gibi ben aynı işlemi hamile kalacağımı bilsem 10 kez daha yaptırabilirm.

Merhaba arkadaslar,adetimin bugun olmasi gerekiyordu hafif agri var ama olmadi acaba hamilelikte adwt sancisi oluyor mu biliyor musunuz?

Adet belirtileri hamilelik belirtileri ile birbirine yakın olduğundan şu anda anlaman biraz zor olabilir.Birde herkeste belirti olmayabiliyor.Şuan yapman gerken tek şey bir kaç gün sabretmek ve adetin gecikmeye devam ederse bir idrada gebelik testi yapmak.İnşallah Allah gönlüne göre versin.

Bu arada söylemeden geçemiycem üye adını görünce aklıma geldi.Angrybird isimli bir oyun var bir ara çok oynuyordum.Güzel bir oyun tüm aşamalarını bitirince bıraktım oynamayı.

oy oy oy kimler burdaymis

meganim canim insaallah hayirlisiyla gelsin bebisin

browni nbr kis nerelerdesin

Evet cnm,bende o yuzden aldim bu nick:)gecen ay iltihapim var diye doktor ilaclar verdionlari kullandim,pek umutlu degilim aslinda her ay husrana ugramaya alistim artik,ama insan yinede umutlaniyor ,Allah tum isteyenleri cocuk sahibi etsin ins

Evet cnm,bende o yuzden aldim bu nick:)gecen ay iltihapim var diye doktor ilaclar verdionlari kullandim,pek umutlu degilim aslinda her ay husrana ugramaya alistim artik,ama insan yinede umutlaniyor ,Allah tum isteyenleri cocuk sahibi etsin ins

Belki ilaçlarda gecikme yapmış olabilir.Ama inşlalah hamilesindir.Biraz daha bekleyip tahlil yaparsın.Aminn.

iyi akşamlar bayanlar, ben dün kontrole gittim, 13+3 günlük oldum artık, dr cinsiyetini öğrenmek için bi hayli uğraştı ama göremedim dedi, pek kımıldamadı bizim ufaklık ve önünde kordon varmış. Ama eve gelince farkettim, bana verdiği ultrason görüntülerinin ekinde ölçülerini yazan bir liste var, o listede cinsiyeti için "kız" yazıyor. Acaba bu öylesine daha önceden bir başkası için dr. un seçtiği bir bilgi mi, yoksa ultrason otomatik olarak ona da mı bakıyor. Bilgisi olan var mı?

slm kizlar nasilsiniz turkiyeye geldim bugun annem sagolsun bi guzel bakdi bana yedirdi icirdi valla ozlemisim annemide istanbuluda turkiyeyide iyi geldi ilk gunden valla
sadece 2 saat farkina alisamadim oglumunda duzeni bozuldu bikac gune insallah duzelicek valla turkiyede olmak cok guzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…