Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende bı nazlıyımki sor canım ya: ))

off evet düşünmeyeyım bunları sımdıden

ben daha 2 yıldır 1 defa bıle spekulum taktıramadım bılıyo musun ((

Ben geldim benim oglan bugun 1 kere oynadi hala tik yok yarin sabah dra gidicez

bu arada yarin sabah 9da luckincident doguma giricek hepimiz dua edelim bi solukta kurtulsun bebesini sag saglim alsin kucagina :)

Hoş geldin canım.Mahşallah size

Sende hamile takvimi yapsana güzel oluyor
Herkesin kaçıncı haftasında olduğunu doğuma nekadar kaldığını yazıyor.Hem bizde arada bakarız kim ne durumda diye
Cinsiyet ile ilgili bilgim yok ama sanırım ultrason otomatik olarak onu anlayıp öyle bir yazı çıkmaz.Belki dr. un daha önceki hastası için girdiği bişeydir:44:

Hoşgeldin canımm hem topiğede hemde Türkiye ye ve İstanbul a

bu arada yarin sabah 9da luckincident doguma giricek hepimiz dua edelim bi solukta kurtulsun bebesini sag saglim alsin kucagina :)

Hoşgeldin gamzecim.
Çikolata yedin mi?Çikolata yiyince bebek oynuyormuş ta ondan dedim.Bir dene istersen.Hemen telaş yapma inşallah herşey yolundadır.
Luckincident in hamiş haberini hatırlıyorum zaman ne çabuk geçmiş gibi geldi.

Allah hayırlısıyla kolay bir doğum yapmayı sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

merhaba canım sağol. Evet ben de takvim yapsam iyi olur. Başta senin gibi düşündüm ama ne bileyim bu aletlerin bilmediği yok artık olur mu olur valla.

slm cnm inanamıyorum yaaaa luck doğumamı gircek zaman ne çabuk geçiyor inş.her şey yolunda gider sağ sağlim gelir bebişi

merhaba canım sağol. Evet ben de takvim yapsam iyi olur. Başta senin gibi düşündüm ama ne bileyim bu aletlerin bilmediği yok artık olur mu olur valla.

Takvimler çok güzel diye önerdim ben hamiş olurtsam hemen yapıcam.
Bir dahaki gittiğinde kesin belli olur cinsiyeti.Allah kalbinden geçen neyse öyle olmasını nasip etsin.

yedim canim oynamadi oglen 1 kere sadece telas etmek istemiyorum gece gece sabahi bekliyorum

slm cnm inanamıyorum yaaaa luck doğumamı gircek zaman ne çabuk geçiyor inş.her şey yolunda gider sağ sağlim gelir bebişi

isallah canim gecenlerde yazdi 28 mart sabah 9da sezeryan olucam diye kac gundur aklimda isallah hemencik biter ameliyati

Kızlar mutfağa kadar gittim eşim bilgisayarı kaptı anca bitti işi.Habersiz çıkmış gibi oldum

yedim canim oynamadi oglen 1 kere sadece telas etmek istemiyorum gece gece sabahi bekliyorum

isallah canim gecenlerde yazdi 28 mart sabah 9da sezeryan olucam diye kac gundur aklimda isallah hemencik biter ameliyati

Peki dr. unu arayıp sorsan :44:Hemen geleyimmi diye yada yakında bir hastane varsa git için rahat uyursun

Takvimler çok güzel diye önerdim ben hamiş olurtsam hemen yapıcam.
Bir dahaki gittiğinde kesin belli olur cinsiyeti.Allah kalbinden geçen neyse öyle olmasını nasip etsin.

amin canım sağol, sağlıklı olsun da gerisi boş. Belki böylesi daha iyi oldu, yanlış bilgi olmasındansa geç ama doğru olmasını tercih ederim.

İnşallah sen de biran önce hamile kalırsın hayırlısıyla.

Gamze bir yerde okumuştum anneler yorulunca bebekler de yoruluyormuş.Sen de kaç gündür dükkan,temizlik derken iyice yoruluyorsun üstüne bir de gece yatmayınca bebiş iyice dinlenmeye çekilmiştir, canını sıkma,hem yatağa girince de oynayabilir.

Kızlar mutfağa kadar gittim eşim bilgisayarı kaptı anca bitti işi.Habersiz çıkmış gibi oldum

Olsun canım elisim neden habersiz çıkmış gibi olsın oluyor öyle arada bende bazen birşeye dalıyorum yada eşim yemek istiyor.Geldiğimde kimsecikler kalmamış oluyor.

Mesela şu anda da eşim sessiz sessiz acıktım diye göndermeler yapmaya başladı

Ben şimdilik çıkıyorum kızlar eşime birşeyler hazırlayım gelirim yine

Esteban canım senin dediğin şeyi ben de kendi kağıdımda farketmiştim hatta eşime bakıp e doktor erkek dedi burda kız yazıyor diye bağırmıştım.Meğer o benim cinsiyetimmiş Female yazıyor değil mi?

merhaba kizlar,
umarim herkes iyidir...
gecen hafta benim beta degerlerimin artmasi durmustu, bu hafta da dusmeye basladi.
hatta bugun kanamam da basladi.
yeni bat im ne olcak bilmiyorum.
her sey den yeni bi seyler ogreniyor insan iste. bat gunu beta nin en az 100 filan olmasi lazim degilse, saglikli olmuyormus.
bakalim umutlar yeni aylara kaldi.
esim diyor, hemen kanaman bitse de yeniden calismalara baslasak..
daha dogru duzgun dusuk yaptim diye uzulemeden yeni bi sayfa aciyoruz..
iste boyle karisik duygular icerisindeyim..
Rabbim hepimize en kisa surede saglikli gebelikler hayirli bebisler nasib etsin ins.
opuyorum herkesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…