oy oy oy kimler burdaymis
meganim canim insaallah hayirlisiyla gelsin bebisin
browni nbr kis nerelerdesin
Benimde ağrı eşiğim düşük çok nazlıyım hemen ağlarım.Ben dayandıysam sende dayanırsın emin olBirde aşılamada bir çok kişide ağrı olmuyor sanırım kişiden kişiye değişiyor yada dr. la alakalı da olabilir.Benim ilk aşılamada spekulum takılırken çok canım yanmıştı.Bunda spekulum u başka bir dr. taktı ilkine göre çok daha az canım yandı.İlkinde spekulumu takan dr. bayandı uzman dr. bu defa erkek bir asistan dr. taktı ve canım daha az yandı.
Sen şimdiden bunları düşünme dediğim gibi ben aynı işlemi hamile kalacağımı bilsem 10 kez daha yaptırabilirm.
iyi akşamlar bayanlar, ben dün kontrole gittim, 13+3 günlük oldum artık, dr cinsiyetini öğrenmek için bi hayli uğraştı ama göremedim dedi, pek kımıldamadı bizim ufaklık ve önünde kordon varmış. Ama eve gelince farkettim, bana verdiği ultrason görüntülerinin ekinde ölçülerini yazan bir liste var, o listede cinsiyeti için "kız" yazıyor. Acaba bu öylesine daha önceden bir başkası için dr. un seçtiği bir bilgi mi, yoksa ultrason otomatik olarak ona da mı bakıyor. Bilgisi olan var mı?
slm kizlar nasilsiniz turkiyeye geldim bugun annem sagolsun bi guzel bakdi bana yedirdi icirdi valla ozlemisim annemide istanbuluda turkiyeyide iyi geldi ilk gunden valla
sadece 2 saat farkina alisamadim oglumunda duzeni bozuldu bikac gune insallah duzelicek valla turkiyede olmak cok guzel ya
Bende bı nazlıyımki sor canım ya: ))
off evet düşünmeyeyım bunları sımdıden
ben daha 2 yıldır 1 defa bıle spekulum taktıramadım bılıyo musun((
Ben geldim benim oglan bugun 1 kere oynadi hala tik yok yarin sabah dra gidicez
bu arada yarin sabah 9da luckincident doguma giricek hepimiz dua edelim bi solukta kurtulsun bebesini sag saglim alsin kucagina :)
Hoş geldin canım.Mahşallah size
Sende hamile takvimi yapsana güzel oluyor
Herkesin kaçıncı haftasında olduğunu doğuma nekadar kaldığını yazıyor.Hem bizde arada bakarız kim ne durumda diye
Cinsiyet ile ilgili bilgim yok ama sanırım ultrason otomatik olarak onu anlayıp öyle bir yazı çıkmaz.Belki dr. un daha önceki hastası için girdiği bişeydir:44:
Ben geldim benim oglan bugun 1 kere oynadi hala tik yok yarin sabah dra gidicez
bu arada yarin sabah 9da luckincident doguma giricek hepimiz dua edelim bi solukta kurtulsun bebesini sag saglim alsin kucagina :)
merhaba canım sağol. Evet ben de takvim yapsam iyi olur. Başta senin gibi düşündüm ama ne bileyim bu aletlerin bilmediği yok artık olur mu olur valla.
slm cnm inanamıyorum yaaaa luck doğumamı gircekzaman ne çabuk geçiyor inş.her şey yolunda gider sağ sağlim gelir bebişi
Hoşgeldin gamzecim.
Çikolata yedin mi?Çikolata yiyince bebek oynuyormuş ta ondan dedim.Bir dene istersen.Hemen telaş yapma inşallah herşey yolundadır.
Luckincident in hamiş haberini hatırlıyorum zaman ne çabuk geçmiş gibi geldi.
Allah hayırlısıyla kolay bir doğum yapmayı sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
slm cnm inanamıyorum yaaaa luck doğumamı gircekzaman ne çabuk geçiyor inş.her şey yolunda gider sağ sağlim gelir bebişi
yedim canim oynamadi oglen 1 kere sadece telas etmek istemiyorum gece gece sabahi bekliyorum
isallah canim gecenlerde yazdi 28 mart sabah 9da sezeryan olucam diye kac gundur aklimda isallah hemencik biter ameliyati
Takvimler çok güzel diye önerdim ben hamiş olurtsam hemen yapıcam.
Bir dahaki gittiğinde kesin belli olur cinsiyeti.Allah kalbinden geçen neyse öyle olmasını nasip etsin.
yedim canim oynamadi oglen 1 kere sadece telas etmek istemiyorum gece gece sabahi bekliyorum
isallah canim gecenlerde yazdi 28 mart sabah 9da sezeryan olucam diye kac gundur aklimda isallah hemencik biter ameliyati
Kızlar mutfağa kadar gittim eşim bilgisayarı kaptı anca bitti işi.Habersiz çıkmış gibi oldum
amin canım sağol, sağlıklı olsun da gerisi boş. Belki böylesi daha iyi oldu, yanlış bilgi olmasındansa geç ama doğru olmasını tercih ederim.
İnşallah sen de biran önce hamile kalırsın hayırlısıyla.
iyi akşamlar bayanlar, ben dün kontrole gittim, 13+3 günlük oldum artık, dr cinsiyetini öğrenmek için bi hayli uğraştı ama göremedim dedi, pek kımıldamadı bizim ufaklık ve önünde kordon varmış. Ama eve gelince farkettim, bana verdiği ultrason görüntülerinin ekinde ölçülerini yazan bir liste var, o listede cinsiyeti için "kız" yazıyor. Acaba bu öylesine daha önceden bir başkası için dr. un seçtiği bir bilgi mi, yoksa ultrason otomatik olarak ona da mı bakıyor. Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?