günaydın kızlar nasılsınız
günaydın sıhhatler olsun canım değişikli iyi oluyor bazen bende kahveye boyatmayı düşünüyorum bakalılm
sanada günaydın tatlı hamiş
günayyydınnnnnnnnn inşallah canım huzurumuz mutluluğumuz eksik olmasın inşallaaaaahhhhhhhhhgünaydın huzurlu sağlıklı mutlu neşeli bir gün geçirmeniz dileğiyle kızlarr ehh daha ne olsunn :79:
günayydınnn elifff hoşgeldiiinnnnnnnnnngünaydın kızlar nasılsınız
sağol melisam çok kısa değil enseme deyiyo kuaföre kalsa biraz daha kısaltırdı ama ben azda olsa bağlansın dedim saçlarım dalgalı dedim kalıcı fön yapalım sana diyohosgeldin canım. sıhhatler olsun degimmi kıssssssssssss
cok kısa kestirmeyeydin yazın ensene degdikce bunalırsın toplanabiliyomu. benimde bi kestirmem lazım artıkın cok uzadı ya. ve röflemde geldi ya bi bakıma girmek lazım artıkın
Çok iyi yapmışın canım. Bende 6 yıldır uzattığım kıvırcık saçlarımı küt gibi kestirdim. Şimdi çok rahat ettim, baş ağrılarım bile azaldı.
Pişman olmazsın, güzel boyatırsında yaza değişik bir hava ile girmiş olursun
Bende bende bende bi dahaki gidiste sorucam dra violanin buzlu kahve diye bi rengi cikmis cok hosuma gitti
amaninde kim gelmişşşşşşşşşşşş.
özledim len seni kac gündür giremiyodum ne var ne yok gülüm nettin ev işini.
hormon testlerini yaptırmıssın hayırlı ugurlu ollur insallah gülüm. fakat benim kafamı karıstıran bişi varki;hayıt kullandın onun üzerine hormon tesdti yaptırdın sence dogruyu gösterirmi bak o sonuc yanıltabilir. en azından sonucu dktora göstermediysen , verirken söle hayt kullanmdım diye ona göre sonucu yorumlasın gülüm.
:)))) bata kac gun kaldi 2 dimi :))))
ewt canım tavsiye ederim benim saç rengim şuanda da kadife kahve çok güzel oluyor ama 3 aydır boyatmadım artık geldi obyası çünkü çok çabuk uzuyor boyatmam lazım kadife kahve saç rengi bana çok yakıştı bu renkten şaşmıyorum
herkese selammmmmmmmmmmmmmmmm
ewt 2 gün kaldı aslında şubat 27 idi benim adet tariihim şubat ayı 28 çektiği için bende 31 günde bir olduğum için bu ay 30 una denk geliyor bakalım heyecan dorukta
Ben 1 senedir boyatmadim kendi rengine dondu normalde hep siyah boyatiyorum ve cok yakisiyo bana cok seksi oluyorummmmm siyahla ama buzlu kahveye vuruldum resmennnn cok guzeldi
sağol reyhanımmmgünaydın sıhhatler olsun canım değişikli iyi oluyor bazen bende kahveye boyatmayı düşünüyorum bakalılm
Gunaydin guzellerrrrr ....
valla gülüm bende çok özledim giremedim ki koşturmada ama aklım sürekli burda girdim arada ama sen yoktun işte yaptırdım sağolasın balım daha çıkmadı sonuçlar ama hayıtı bıraktım yaa 3 hafta oldu yani diğer prolaktin hormonumun ilacınıda ondan önce bırakmıştım yani etkisi olurmu bilemiyorum ama söyliycem gülüm çünkü göğüslerim hala çok şiş dokunamıyorum dolgunluk var ve damarlar çok fazla mavi mavi hayıtmı yaptı diyicem ağrı var sol göğsümde böyle neden diye sorarım nasip oluursa cumayada smear testine gidicem işte bakalım inş temiz çıkar ev işinide duruyo valla evi tuttuk gibi konuşucaklar eşimle ev sahibi ama pazar günüde bu çıkaran ev sahibi gelicek yüzyüze konuşucaz ikna olursa çıkmayız yoksa ne olucak hiç bilmiyorum balım yaa sen nasılsın ne yaptın kaç gündür haberim yok bacım senden
değişikli güzel oluyor ben baya bir beyaz tenli olduğum için genelde her renk yakışıyor ama koyu renkler daha ii oluyor her rengi denedim sarı siyah karamel kahvee ama kahvede kaldım
a.slm kuzucum hoşgeldin gülüm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?