Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlar nasılsınız

amaninde kim gelmişşşşşşşşşşşş.
özledim len seni kac gündür giremiyodum ne var ne yok gülüm nettin ev işini.
hormon testlerini yaptırmıssın hayırlı ugurlu ollur insallah gülüm. fakat benim kafamı karıstıran bişi varki;hayıt kullandın onun üzerine hormon tesdti yaptırdın sence dogruyu gösterirmi bak o sonuc yanıltabilir. en azından sonucu dktora göstermediysen , verirken söle hayt kullanmdım diye ona göre sonucu yorumlasın gülüm.

günaydın sıhhatler olsun canım değişikli iyi oluyor bazen bende kahveye boyatmayı düşünüyorum bakalılm

Bende bende bende bi dahaki gidiste sorucam dra violanin buzlu kahve diye bi rengi cikmis cok hosuma gitti

günaydın huzurlu sağlıklı mutlu neşeli bir gün geçirmeniz dileğiyle kızlarr ehh daha ne olsunn :79:
günayyydınnnnnnnnn inşallah canım huzurumuz mutluluğumuz eksik olmasın inşallaaaaahhhhhhhhh
günaydın kızlar nasılsınız
günayydınnn elifff hoşgeldiiinnnnnnnnnn
sağol melisam çok kısa değil enseme deyiyo kuaföre kalsa biraz daha kısaltırdı ama ben azda olsa bağlansın dedim saçlarım dalgalı dedim kalıcı fön yapalım sana diyo
150 tl ye yapıyomuş 6 8 ay arası gidiyomuş ama saç uzadıkça anlamı kalmıyacak yine
evet bakıma girdim çıktım ama yedek parçalar eksikmiş birazı sonraya kaldıı

puffym kıvırcık saçlarda uzun güzel oluyo aslında ama rahatlatmış seni kestirmek güle güle kullan inşallah:115::115::115::115:

Bende bende bende bi dahaki gidiste sorucam dra violanin buzlu kahve diye bi rengi cikmis cok hosuma gitti

ewt canım tavsiye ederim benim saç rengim şuanda da kadife kahve çok güzel oluyor ama 3 aydır boyatmadım artık geldi obyası çünkü çok çabuk uzuyor boyatmam lazım kadife kahve saç rengi bana çok yakıştı bu renkten şaşmıyorum

valla gülüm bende çok özledim giremedim ki koşturmada ama aklım sürekli burda girdim arada ama sen yoktun işte yaptırdım sağolasın balım daha çıkmadı sonuçlar ama hayıtı bıraktım yaa 3 hafta oldu yani diğer prolaktin hormonumun ilacınıda ondan önce bırakmıştım yani etkisi olurmu bilemiyorum ama söyliycem gülüm çünkü göğüslerim hala çok şiş dokunamıyorum dolgunluk var ve damarlar çok fazla mavi mavi hayıtmı yaptı diyicem ağrı var sol göğsümde böyle neden diye sorarım nasip oluursa cumayada smear testine gidicem işte bakalım inş temiz çıkar ev işinide duruyo valla evi tuttuk gibi konuşucaklar eşimle ev sahibi ama pazar günüde bu çıkaran ev sahibi gelicek yüzyüze konuşucaz ikna olursa çıkmayız yoksa ne olucak hiç bilmiyorum balım yaa sen nasılsın ne yaptın kaç gündür haberim yok bacım senden

herkese selammmmmmmmmmmmmmmmm

Ben 1 senedir boyatmadim kendi rengine dondu normalde hep siyah boyatiyorum ve cok yakisiyo bana cok seksi oluyorummmmm siyahla ama buzlu kahveye vuruldum resmennnn cok guzeldi

ewt 2 gün kaldı aslında şubat 27 idi benim adet tariihim şubat ayı 28 çektiği için bende 31 günde bir olduğum için bu ay 30 una denk geliyor bakalım heyecan dorukta

Hadi isallah oflu ve senden mjdeli haber bekliyorum acikcasi

Ben 1 senedir boyatmadim kendi rengine dondu normalde hep siyah boyatiyorum ve cok yakisiyo bana cok seksi oluyorummmmm siyahla ama buzlu kahveye vuruldum resmennnn cok guzeldi

değişikli güzel oluyor ben baya bir beyaz tenli olduğum için genelde her renk yakışıyor ama koyu renkler daha ii oluyor her rengi denedim sarı siyah karamel kahvee ama kahvede kaldım

günaydın sıhhatler olsun canım değişikli iyi oluyor bazen bende kahveye boyatmayı düşünüyorum bakalılm
sağol reyhanımmm
evet arada bitr değişiklik iyi olyo gerçekten insan kendini daha iyi hissediyo aman koyu kahve felan yapma bak sonra açtırıcam diye uğraş dur benim gibi benim saçım siyahtı kendim açtım uçlar farklı üstü farklı oldu ama kuaförler bile şaşırıyo iyi yapmışsın yakmadan diye yinede uçları az açıldığı için bende kestirdim :44::44::44:
Gunaydin guzellerrrrr ....

günaydın gamzemmmmmm

aynı be gülüm kac gündür öle gezmelerdeydim hergün üm doluydu ondan giremedim ben.adeti bekliyorum işte dün olmam lazımdı gecikmeye basladı ya bilmiyom artıkın . smear testi ne kıs rahim filmimi, oluyo o. bana yapmadı kalles doktor.
ya ben hayıtı sadece 10 gün kullandıydım sanırsam ondan gögüslerde senin gibi bi degişim olmadı bende sadece kullanırken kahve kısımları biraz genişledi bve kahve kısımı içinde iki damar ortaya cıktı birer tane damar yanı. o da gecti .

değişikli güzel oluyor ben baya bir beyaz tenli olduğum için genelde her renk yakışıyor ama koyu renkler daha ii oluyor her rengi denedim sarı siyah karamel kahvee ama kahvede kaldım

Bende bugday tenliyim sari diplerde olmadigi surece iyi yoksa yakismiyo en cok siyahta begeni topladim hatta fotoraftan evlenme teklifi bile almistim siyah boyayinca hemde fransadannnn

a.slm kuzucum hoşgeldin gülüm nasılsın

bende iyiym tatlım ne yapayım şimdik kahvaltı yapıcam daha yapamadım uykuya merak sardım bu ara eşim diyor bugün demi yatıcan gelmiceim işim olmasaa bugün yatarım:)ama var maleasef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…