Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Herkese selam arkadasalr..fikirlerinize ihtiyacim var, burada mashallah bi suru hamilelerimiz var belki onlarda daha iyi bilir. ben bu ay klomen kullandim 5gun, 14cu gun doktora gitdim iki tane 18-16 mm yumurtam vardim biri solda biri sag tarafda..doktor pregnil catlama ignesi verdi 2dozalik, 2tane 5000 doza yani, dun yapdirdim..sizce catlarmi ignemm ? onceleri hafif pko olmus benim...ama simdi iyiymis dedi doktor, baskada hormonlarim da yerimde..ama yok iste 9aydir bekliyoruz..bi fikir bildirirmisiz?

Elektrik faturam 140 tl geldi bu ay hic sobayida kullanmadim ne bu boyle anlamadim 75 tl kullanim bedeli geri kalan dagitim bedeli kk bedeli personel bedeli okuma bedeli kdv yuhhhh yaaa yuhhhh

Canim hic bilgim yok bu konuda yaptiranlar yazar mutlaka ama isallah catlar yumurtan bekleyisin son bulur artik :)

Canim hic bilgim yok bu konuda yaptiranlar yazar mutlaka ama isallah catlar yumurtan bekleyisin son bulur artik :)

Tesekkur ederim canim cevap yazib ilgilendiyin icin..sadece artik eskisi hevesde kalmadi bekle bekle hevesi bitiyor iste insanin..hani belki bu durumla karsilasan olur diye yazdim..yinede tesekkurler...

günaydın herkeslere
bugün benim boş günüm
2 haftada 1 çarşamba günlerim boş artık
hoş doğum iznime 3-4 hafta bişey kaldı ama arada bir gün uyumak iyi geliyor
kahvaltımı da yaptım birazdan hazırlanıp arkadaşa gidicem
sizin keyifler yerindedir umarım

günayyyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
akşam işten çıktım ve 2.5 yıldan beri uzatmak için 40 takla attığım saçlarımı küt kestirdim:115::115::115::115::115:
eşimin ısrarı ve saçımın 2 ren olmasıda bahane oldu neyse şimdilik hoş duruyo inşallah pişman olmam yine:101::101::87:
bir hafta sonra felanda gidip boyatıcam baharla birlikte değişiklik iyi oldu aslında
neyse sizlerden ne haber bakalım herşey yolundamı

günaydın canım iyi az kalmıs iznine bol bol dinlenirsin iyi olur. .

günaydın huzurlu sağlıklı mutlu neşeli bir gün geçirmeniz dileğiyle kızlarr ehh daha ne olsunn :79:

günaydın ferda nasılsın bakalım görünmüyosun hiç zaman ilerledikçe hamileliğin ağırlığı çöküyo galiba
gezin bakalım oğluşunlaaa havada güzel miisssssssss

Tesekkur ederim canim cevap yazib ilgilendiyin icin..sadece artik eskisi hevesde kalmadi bekle bekle hevesi bitiyor iste insanin..hani belki bu durumla karsilasan olur diye yazdim..yinede tesekkurler...

canim vardi aramizda catlama ignesi olan yazarlar gelirlerse umut kesmekte yok du bakalim belki bi anda geliverir bebis

hosbulduk vaım nasıl o kadar 75 milyon vergi alırlar kıs okuyunca sasırdım kaldım bi basvursana itiraz et bazen öle bindiriyolarmıs faturalara.

kocami yolladim tedasa simdi devletin olsa anlicam ozellestirildi banane pesonelin parasindan dagitim bedelinden ay sinirim zipladi valla

hosgeldin canım. sıhhatler olsun degimmi kıssssssssssss
cok kısa kestirmeyeydin yazın ensene degdikce bunalırsın toplanabiliyomu. benimde bi kestirmem lazım artıkın cok uzadı ya. ve röflemde geldi ya bi bakıma girmek lazım artıkın

Çok iyi yapmışın canım. Bende 6 yıldır uzattığım kıvırcık saçlarımı küt gibi kestirdim. Şimdi çok rahat ettim, baş ağrılarım bile azaldı.
Pişman olmazsın, güzel boyatırsında yaza değişik bir hava ile girmiş olursun

canim vardi aramizda catlama ignesi olan yazarlar gelirlerse umut kesmekte yok du bakalim belki bi anda geliverir bebis

hosbulduk vaım nasıl o kadar 75 milyon vergi alırlar kıs okuyunca sasırdım kaldım bi basvursana itiraz et bazen öle bindiriyolarmıs faturalara.

kocami yolladim tedasa simdi devletin olsa anlicam ozellestirildi banane pesonelin parasindan dagitim bedelinden ay sinirim zipladi valla...

günaydın sıhhatler olsun canım değişikli iyi oluyor bazen bende kahveye boyatmayı düşünüyorum bakalılm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…