Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar nolcak bendeki bu yorgunluk
hiç uyuyamıyorum gibi bişey gece dönmekten
heryerim ağrıyo oluyo uyandığımda

Valla bende bi donem kesildi yine hortladi bende bu gece zombilerden kaciyodum ruyamda hemde zombi taklidi yaparak onlarda pesimdeler amanin bide hastanedeyiz zombi patlamasi yasaniyo hastanede ayyyy nasil kalktim bilemedim

Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var yine. geçen ay şubatın 20 sinde regl olmuştum. şimdi bu ay martın 23 ünde oldum. arada hep 1-2 gün oynar. ben ovulasyon günümü nasıl hesaplayacağım? son olduğumdan itibaren mi baz alayım yoksa ortalama bir sayı mı alayım?

Valla bende bi donem kesildi yine hortladi bende bu gece zombilerden kaciyodum ruyamda hemde zombi taklidi yaparak onlarda pesimdeler amanin bide hastanedeyiz zombi patlamasi yasaniyo hastanede ayyyy nasil kalktim bilemedim ....

mrb canlar hepinize günaydın dün rahim filmimi çektirdim sonunda 2-3 dakika bir agrım oldu korkulcak kadar değilmiş dr da gösterdim temiz çıktı allah şukur adetin ikinci günü gel dedı bakalım duruma göre tedavıye başlıcaz artık hayırlısıyla gelsin bebeşlerimiz

bende hepinizi seviyorum meggggcim geldi artık topigin tadı daha bi başka oldu iyiki burdasın megggg

Valla bende bi donem kesildi yine hortladi bende bu gece zombilerden kaciyodum ruyamda hemde zombi taklidi yaparak onlarda pesimdeler amanin bide hastanedeyiz zombi patlamasi yasaniyo hastanede ayyyy nasil kalktim bilemedim ....

çok yoruluyorum böyle uyanınca, yorgun oluyorum kalkamıyorum, başım ağrıyor çok tatsız oluyorum. Şu dönemlerde azıcık geçseydi

kızlar nolcak bendeki bu yorgunluk
hiç uyuyamıyorum gibi bişey gece dönmekten
heryerim ağrıyo oluyo uyandığımda

Olacak bisey yok gobek buyudukce artiyo bende her saat basi uyaniyorum gece gobegimi koyacak yer bulamiyorum :)))

çok yoruluyorum böyle uyanınca, yorgun oluyorum kalkamıyorum, başım ağrıyor çok tatsız oluyorum. Şu dönemlerde azıcık geçseydi

Gecsede yine geliyolar :) hormonlar uykuda bile rahat vermiyo ulen ne bu bizim cektigimiz valla benim ruya 5 dalda oskara aday olurdu o derece zombi diyom kiz daha otesi varmi isirilan zombi oluyo bende kocaman otobusu aliyom kaciyom

canım üç ayını da isteyen hesaplayıcılar var onlarla yap ortalama kaç günde oldugunu çıkarıyor

Hosgeldin canim sonuclarin temiz olmasina sevindim rahim filminden sonra sans artiyomus isallah hemencik geliverir bebisin

mahvoluyorum bütün gün ya

Butun gun agzim ayriliyo esnicem diye dogurunca bitecek diyebilsek keske tam uykuya dalacaz bizim veletler viyyyyykkkk hadi sar basa offf offff valla ben adama dedim 9 ay ben cekiyorum derdini dogduktan sonra 9 ay sen bak sonra ben devralirim didim ama yemezler ben salonda yatarim cocuk dogunca dedi bana esek

Canim sen 32-33 gunde bir adet oluyosun buna gore 16-17 gun yumutlaman gerceklesiyo sen adetin 14. gununden itibaren gun asiri calis derim ben eger tam yumurtlamayi kestiremiyosan en iyi cozum bu bence :)

Hosgeldin canim sonuclarin temiz olmasina sevindim rahim filminden sonra sans artiyomus isallah hemencik geliverir bebisin
inş canım dr öyle söyledı bu gunlerı degerlendırın sansın artıyor filimden sonra hamile kalanlar var dedı

figen sonuçlarının temiz olmasına çok sevindim

saol canım yatarken bildigin duaları oku yat canım faydası olur inş insan yoruluyor resmen öyle rüyalar görunce bende bebiş olmadıgından beri kafama çok takıyorum acaip degişik seyler görüyorum

benimkide diyo ben gider öbür odada yatarım ne haliniz varsa görün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…