gorusuruz datlummm bu arada adimi yanlis yazmisin misis hu olmus waris hu
gamze benim pskolojim alt üst oluyor. yaklaşık 2 haftadır sürekli rüyalar görüyorum.
dün akşam eşime kızdım aylardır yatak odasında yatmıyorduk. ben yatak odasında yattım kızdım diye,
sabaha kadar rüyalardan kurtulamadım. ben ayrılıyomuşum çocuğum yanımda çalışcak yer arıyorum buluyorum ama huysuz çocukmuş ayyy bir sürü şey
geçen haftada her gece doğum yapıyordum. Nasıl kurtulucam ben rüyalardan ya sende de oluyormuydu
gamze benim pskolojim alt üst oluyor. yaklaşık 2 haftadır sürekli rüyalar görüyorum.
dün akşam eşime kızdım aylardır yatak odasında yatmıyorduk. ben yatak odasında yattım kızdım diye,
sabaha kadar rüyalardan kurtulamadım. ben ayrılıyomuşum çocuğum yanımda çalışcak yer arıyorum buluyorum ama huysuz çocukmuş ayyy bir sürü şey
geçen haftada her gece doğum yapıyordum. Nasıl kurtulucam ben rüyalardan ya sende de oluyormuydu
Valla bende bi donem kesildi yine hortladi bende bu gece zombilerden kaciyodum ruyamda hemde zombi taklidi yaparak onlarda pesimdeler amanin bide hastanedeyiz zombi patlamasi yasaniyo hastanede ayyyy nasil kalktim bilemedim....
kızlar nolcak bendeki bu yorgunluk
hiç uyuyamıyorum gibi bişey gece dönmekten
heryerim ağrıyo oluyo uyandığımda
çok yoruluyorum böyle uyanınca, yorgun oluyorum kalkamıyorum, başım ağrıyor çok tatsız oluyorum. Şu dönemlerde azıcık geçseydi
Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var yine. geçen ay şubatın 20 sinde regl olmuştum. şimdi bu ay martın 23 ünde oldum. arada hep 1-2 gün oynar. ben ovulasyon günümü nasıl hesaplayacağım? son olduğumdan itibaren mi baz alayım yoksa ortalama bir sayı mı alayım?
Olacak bisey yok gobek buyudukce artiyo bende her saat basi uyaniyorum gece gobegimi koyacak yer bulamiyorum :)))
mrb canlar hepinize günaydın dün rahim filmimi çektirdim sonunda 2-3 dakika bir agrım oldu korkulcak kadar değilmiş dr da gösterdim temiz çıktı allah şukur adetin ikinci günü gel dedı bakalım duruma göre tedavıye başlıcaz artık hayırlısıyla gelsin bebeşlerimiz
bende hepinizi seviyorum meggggcim geldi artık topigin tadı daha bi başka oldu iyiki burdasın megggg
mahvoluyorum bütün gün ya
inş canım dr öyle söyledı bu gunlerı degerlendırın sansın artıyor filimden sonra hamile kalanlar var dedıHosgeldin canim sonuclarin temiz olmasina sevindim rahim filminden sonra sans artiyomus isallah hemencik geliverir bebisin
figen sonuçlarının temiz olmasına çok sevindim
Butun gun agzim ayriliyo esnicem diye dogurunca bitecek diyebilsek keske tam uykuya dalacaz bizim veletler viyyyyykkkk hadi sar basa offf offff valla ben adama dedim 9 ay ben cekiyorum derdini dogduktan sonra 9 ay sen bak sonra ben devralirim didim ama yemezler ben salonda yatarim cocuk dogunca dedi bana esek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?