Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

saçım şuandada kahve ama bu renk çok hoş oluyor bana eşimde sevdi.. açık renkte yaptım onu hiç sevmedi aslında güzel olmuştuda eşmin bende açık renge tahammülü yok napim ikisinin arasında bende açık kahveyle idare ediyom işte

iyi ettin gülüm gezmekde gerekiyo arada yorucuda olsa iyi geliyo balım aynen senin ded dedğin gibi kahve kısımları büyüdü açıldı damar geçiyo ordkiler yeşil ama üsten geçenler beyaz yererdeki damarlar mavi damar ben full kullandım ama 10 mü daha mı fazla önce kestim işte hatırlyaymıyorum ama 3 haftadır ilaç almıyorum 3. haftam yani kullanmıycam zaten daha doktora sormadan smear rahim filmi gülüm bana memlekette doktor dedi gözünü sevdiğimin memeleketi doktorlar bile uzman iyisi ilgileniyolarki şüphe etseler bir durumdan hemen diğerine yönlendiriyolar istemişti ama yoğun akıntı var dedi temiz çıkmaz fitil verdi kullan bitince çektir dedi korkytum çektiemedim ama cumaya inş çektiricem bakalım belkide rahimde birşey varki ağrılarım oluyo doktor ultrasona koydu o karnımda gezdirdikçe nasıl ağrıdı dedim doktotra şuan bile skıntı var dedim dün gecede yine kasık ağrılarıma uyandım adetim bitti bugün hiç yok ama 1 haftadır midem bulanıyo herşey belli olucak inş hayırlısıyla gülüm:18::18::18::18:

bende iyiym tatlım ne yapayım şimdik kahvaltı yapıcam daha yapamadım uykuya merak sardım bu ara eşim diyor bugün demi yatıcan gelmiceim işim olmasaa bugün yatarım:)ama var maleasef
normaldir gülüm uykunun gelmesi uyu vallaha ne güzel dinlen bol bol gülüm benim işede gitme derim ama bana göre seniin işin söz konusu balım sen git kahvaltını yap balım gel sonrada afiyet bal şeker olsun
merabaaaaaaa kızlarrr nasılsınızzzzz

hoşgeldin canım

merabaaaaaaa kızlarrr nasılsınızzzzz

hosgeldin canim iyiyiz biz sen nasilsin

bu kocalari anlamiyorum ben tvde sarisin gorduler mi agizlari acik bakarlar ama karilarina sarisin olmada ne olursan ol derler hangi psikolojide bu adamlar hala cozemedim :)))

gülüm sen fazla kullanmıssındır hayıtı cünkü ben baslamadan sen basladıydın bide ben klomen kullanıyodum ya onun bitmesini bekledim bitti ole kullandım hayıtı. kutuda 3 tablet varya ben tekini tükettim ama bu ay ful kullanacam .
bi kahve yapıpda gelem.

hosgeldin canim iyiyiz biz sen nasilsin

bu kocalari anlamiyorum ben tvde sarisin gorduler mi agizlari acik bakarlar ama karilarina sarisin olmada ne olursan ol derler hangi psikolojide bu adamlar hala cozemedim :)))

aynen canım bize kimse bakmasın ama onlar herkeze baksın olduuu gözleini oyarım valla ama artık iyi korkuttum ben eşimin gözünü güzel bir kadın gördümü hemen salak karı şuna bak diyo başını çeviriyo

evet balım ben 3. tabeltine geçtim 8 tane kaldı geriye işte gülüm tmm yapta gel banada alayım koca fincanla olsun ama haaa

Bende hele bi gozu falan kaysin cakiyom enseye tokati nerde olursa olsun :)))

mrb bende geldimm sohbet koyu masallah
ya hu ben sabah kalkinca sirtim veya belim agriyo gece de cok donuyorm bende gobek de yok hazirlik mi acaba :44:

merhabalaar hanimlar sayfada hayit dan epey bir bahsediliyor. nedir bu hayit inanin bilmiyorum. eger faydali biseyse bende deneyeyim

mrb bende geldimm sohbet koyu masallah
ya hu ben sabah kalkinca sirtim veya belim agriyo gece de cok donuyorm bende gobek de yok hazirlik mi acaba :44:

hosgeldin canim hazirliktir :))) alistirma yapiyodur simdiden

merhabalaar hanimlar sayfada hayit dan epey bir bahsediliyor. nedir bu hayit inanin bilmiyorum. eger faydali biseyse bende deneyeyim

canim hayit bitkisel bi hap adi agnucaston eczanede satiliyo adetin 3. gunu baslaniyo bi daha ki adete 1 hafta kala birakiliyo hormonlari duzenliyo yumurtlamayi kolaylastiriyo kaliteli yumurta olusumu yapiyo ve hamile kalmayi kolaylastiriyo kullananlarda yazar hayitli hamisimiz cok ilk sayfadaki linkte kac kisi hayitla hamile kalmis gorebilirsin

gülüm hayıt hapı içen arkadaslar vardı ve hamile kaldılar bi heves bizde basladık işte iç gülüm sende istiyosan. hormonları düzene sokuyomus adeti düzenliyomus. agnucaston hapın adı eczanelerde satılıyo alıp günde bir içiliyor. adetin 3. günü baslanıyo.

günaydın canım iyi az kalmıs iznine bol bol dinlenirsin iyi olur. .

günaydın ferda nasılsın bakalım görünmüyosun hiç zaman ilerledikçe hamileliğin ağırlığı çöküyo galiba
gezin bakalım oğluşunlaaa havada güzel miisssssssss

Gunaydin guzellerrrrr ....

aynen öyle eminecim valla ağırlık çöktü artık bana
pek gelemiyorum
boş zamanlarımı uyuyarak değerlendiriyorum artık
saçlarını küt kestirmekle çok iyi etmişsin çok rahat oluyor
ben de geçenlerde kestirmiştim çok rahat ettim

hazırlandım ben birazdan arkadaş gelir
sıcak sıcak bir de foto ekleyim
Eki Görüntüle 377342

göbişin kocaman olmus kıs ama baska bi yerinde kilo yok ne güzel dogumdan sonra eski kilona hemen dönersin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…