sağol reyhanımmm
evet arada bitr değişiklik iyi olyo gerçekten insan kendini daha iyi hissediyo aman koyu kahve felan yapma bak sonra açtırıcam diye uğraş dur benim gibi benim saçım siyahtı kendim açtım uçlar farklı üstü farklı oldu ama kuaförler bile şaşırıyo iyi yapmışsın yakmadan diye yinede uçları az açıldığı için bende kestirdim :44::44::44:
günaydın gamzemmmmmm
aynı be gülüm kac gündür öle gezmelerdeydim hergün üm doluydu ondan giremedim ben.adeti bekliyorum işte dün olmam lazımdı gecikmeye basladı ya bilmiyom artıkın . smear testi ne kıs rahim filmimi, oluyo o. bana yapmadı kalles doktor.
ya ben hayıtı sadece 10 gün kullandıydım sanırsam ondan gögüslerde senin gibi bi degişim olmadı bende sadece kullanırken kahve kısımları biraz genişledi bve kahve kısımı içinde iki damar ortaya cıktı birer tane damar yanı. o da gecti .
hosgeldin canım
normaldir gülüm uykunun gelmesi uyu vallaha ne güzel dinlen bol bol gülüm benim işede gitme derim ama bana göre seniin işin söz konusu balım sen git kahvaltını yap balım gel sonrada afiyet bal şeker olsunbende iyiym tatlım ne yapayım şimdik kahvaltı yapıcam daha yapamadım uykuya merak sardım bu ara eşim diyor bugün demi yatıcan gelmiceim işim olmasaa bugün yatarım:)ama var maleasef
merabaaaaaaa kızlarrr nasılsınızzzzz
merabaaaaaaa kızlarrr nasılsınızzzzz
saçım şuandada kahve ama bu renk çok hoş oluyor bana eşimde sevdi.. açık renkte yaptım onu hiç sevmedi aslında güzel olmuştuda eşmin bende açık renge tahammülü yok napim ikisinin arasında bende açık kahveyle idare ediyom işte
hoşbulduk tatlımm revizyona girmişsin,saçları kestirmişsin oh ne güzel.sıhatler olsun
hoşgeldin canım
hosgeldin canim iyiyiz biz sen nasilsin
aynı be gülüm kac gündür öle gezmelerdeydim hergün üm doluydu ondan giremedim ben.adeti bekliyorum işte dün olmam lazımdı gecikmeye basladı ya bilmiyom artıkın . smear testi ne kıs rahim filmimi, oluyo o. bana yapmadı kalles doktor.
ya ben hayıtı sadece 10 gün kullandıydım sanırsam ondan gögüslerde senin gibi bi degişim olmadı bende sadece kullanırken kahve kısımları biraz genişledi bve kahve kısımı içinde iki damar ortaya cıktı birer tane damar yanı. o da gecti .
hosgeldin canim iyiyiz biz sen nasilsin
bu kocalari anlamiyorum ben tvde sarisin gorduler mi agizlari acik bakarlar ama karilarina sarisin olmada ne olursan ol derler hangi psikolojide bu adamlar hala cozemedim :)))
gülüm sen fazla kullanmıssındır hayıtı cünkü ben baslamadan sen basladıydın bide ben klomen kullanıyodum ya onun bitmesini bekledim bitti ole kullandım hayıtı. kutuda 3 tablet varya ben tekini tükettim ama bu ay ful kullanacam .
bi kahve yapıpda gelem.
aynen canım bize kimse bakmasın ama onlar herkeze baksın olduuu gözleini oyarım vallaama artık iyi korkuttum ben eşimin gözünü güzel bir kadın gördümü hemen salak karı şuna bak diyo başını çeviriyo
mrb bende geldimmsohbet koyu masallah
ya hu ben sabah kalkinca sirtim veya belim agriyo gece de cok donuyorm bende gobek de yok hazirlik mi acaba :44:
Bende hele bi gozu falan kaysin cakiyom enseye tokati nerde olursa olsun :)))
hoşgeldin gülüm neden ağrıyo ki üşüttünmü acüpp:18:
mrb bende geldimmsohbet koyu masallah
ya hu ben sabah kalkinca sirtim veya belim agriyo gece de cok donuyorm bende gobek de yok hazirlik mi acaba :44:
merhabalaarhanimlar sayfada hayit dan epey bir bahsediliyor. nedir bu hayit inanin bilmiyorum. eger faydali biseyse bende deneyeyim
merhabalaarhanimlar sayfada hayit dan epey bir bahsediliyor. nedir bu hayit inanin bilmiyorum. eger faydali biseyse bende deneyeyim
günaydın canım iyi az kalmıs iznine bol bol dinlenirsin iyi olur. .
günaydın ferda nasılsın bakalım görünmüyosun hiç zaman ilerledikçe hamileliğin ağırlığı çöküyo galiba
gezin bakalım oğluşunlaaa havada güzel miisssssssss
Gunaydin guzellerrrrr ....
aynen öyle eminecim valla ağırlık çöktü artık bana
pek gelemiyorum
boş zamanlarımı uyuyarak değerlendiriyorum artık
saçlarını küt kestirmekle çok iyi etmişsin çok rahat oluyor
ben de geçenlerde kestirmiştim çok rahat ettim
hazırlandım ben birazdan arkadaş gelir
sıcak sıcak bir de foto ekleyim
Eki Görüntüle 377342
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?