hoşgeldin canımselam kızlarr
efsane geri döndü kaynanayı bi kaç günlüğüne ablasına yolladım
merak etme ben de arkandan geliyorumBu arada bende 15 kg almis bulunuyorum 30 haftada 15 kg dr bu kiloyla doguma girmis olman lazimdi dedi sanirim 25 kgla bitiricem ben hamileligi :)))))
selam kızlarr
zaten eşler maşallah bizim fikrimizi hiç düşünmüyolar malesefsaçım şuandada kahve ama bu renk çok hoş oluyor bana eşimde sevdi.. açık renkte yaptım onu hiç sevmedi aslında güzel olmuştuda eşmin bende açık renge tahammülü yok napim ikisinin arasında bende açık kahveyle idare ediyom işte
benim eşim sarı seviyo valla sürekli sarı yaptırsam hiç yok demezhosgeldin canim iyiyiz biz sen nasilsin
bu kocalari anlamiyorum ben tvde sarisin gorduler mi agizlari acik bakarlar ama karilarina sarisin olmada ne olursan ol derler hangi psikolojide bu adamlar hala cozemedim :)))
aynen öyle eminecim valla ağırlık çöktü artık bana
pek gelemiyorum
boş zamanlarımı uyuyarak değerlendiriyorum artık
saçlarını küt kestirmekle çok iyi etmişsin çok rahat oluyor
ben de geçenlerde kestirmiştim çok rahat ettim
hazırlandım ben birazdan arkadaş gelir
sıcak sıcak bir de foto ekleyim
Eki Görüntüle 377342
artık her geçen gün büyüyoruz canım
bir de bu üstümdeki hamilelik olduğundan daha bir belli oluyor göbiş
bence de kullanın hayıtı
mucizevi bişey bence
selam kızlarr
artık her geçen gün büyüyoruz canım
bir de bu üstümdeki hamilelik olduğundan daha bir belli oluyor göbiş
bence de kullanın hayıtı
mucizevi bişey bence
Bu arada bende 15 kg almis bulunuyorum 30 haftada 15 kg dr bu kiloyla doguma girmis olman lazimdi dedi sanirim 25 kgla bitiricem ben hamileligi :)))))
hoşgeldin canım
gönder artık kaynananı ya size mi yerleşti
hosgeldin hamilşlik nasıl gidiyo özlettin vallahi kendini . ne kaynanaymıs kıs sesninki pc canavarııııııııııııı
kocasıyla barısmadımı daha barıstıorda şutla su kaynananı kıs özlüyoz bak seni
allaha şükür gitti yani
Hoşgeldin canım
canım ewt benim bat şubat 27 idi ama şubat 28 çekti biliyosun bende 31 günde bir olduğum için dolayısıyla bu ay 30 mart a denk geliyor listeye yanlış yazdırmışım
aaaaaaaaa akıl akıl gel dötüme takıl. iyi düşündün kız ben hiç o subatı hesaba katmamısım demekki benim adette 29 yada 30tüh ya sevinmeye basladıydım ikinci gün gecikmem diye tühhhhhhhhhhh
elbise değil kız üstümdeki tunik şeklinde gömlek işteAyyy kocam fotoyu gorseydi gozlerini belertip bi tek sen giymiyosun boyle derdi adam yalveriyo elbise alalim diye ama ben kota talim :))))
tüpler tıkkalıydı kistim vardı hepsi bu ay tertemiz bu ay olacak inşallah allah ın izniyle dedibekliyoruz ama sanki adet olacam gögüslerim patlıycak sanki kafam karman karışık
hoşbulduk kızlar valla hayatta barışmaz o kocasıyla bi kaç günlüğüne ablasına gitti bana çok yardımı oluyo ama çenesinden öyle bıktım ki çıldırmak üzereyim
gamzem o zaman bıraz diyet yap gülüm en azından ekmegi azalt sekeri falan tam bugday bi dilim ye her ögün. kak o kilolar hep kalcak zor olur geri vermen hem dogumada zararlı olur fazla kilo.
tamam yoklama yaptımda burdamısın kalktınmı pcden diye. ev sahibine bi teklifmi götüreceginiz gülüm zam yap biz kalalımmı diyeceksiniz nasıl konusacaksınız yani.
burdayım gülüm halamla teldeyim yazıyorum ama geç kalıyoorum meleğim evet konuşucz kirayada gerekirse 100tl zam yapalımda tek 1 yıkl idre et diyicez balım
ben sana ne dedim kaynanayla yasamak cok zor. en iyi kaynana ölü kaynana
o ağrılar sızılar yanıltabiliyor biliyorsun gebelikte de öyle
hadi inşallah iyi haberler verirsin
Canim vallahi ekmegi 40 yilda bir bugday yiyiyorum yemektede dikkat ediyorum hep sebze her sofrada yogurt salata cok tuketiyorum ama aliyorum bunyem bu benim cok hizli alip cok hizli veririm zaten 15 kgyu gorunce saldim cayira dedim artik ne yapayim engel olamiyorum kgya ben hic yurumedim ondanda oldu biraz
hoşbulduk kızlar valla hayatta barışmaz o kocasıyla bi kaç günlüğüne ablasına gitti bana çok yardımı oluyo ama çenesinden öyle bıktım ki çıldırmak üzereyim
Ozlem hosgeldin basina kaldi kaynanan demek isallah ablasinda pc vardir yoksa avondaki arkadaslarindan ayri kalmamak icin hemen damlar senin eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?