Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlarr

efsane geri döndü kaynanayı bi kaç günlüğüne ablasına yolladım
hoşgeldin canım
gönder artık kaynananı ya size mi yerleşti

Bu arada bende 15 kg almis bulunuyorum 30 haftada 15 kg dr bu kiloyla doguma girmis olman lazimdi dedi sanirim 25 kgla bitiricem ben hamileligi :)))))
merak etme ben de arkandan geliyorum
benim de 11-11,5 kilo arası oynuyor
haftada yarımşar kilo alarak devam edersek 20 kilo ile gidersin doğuma merak etme
ben de 18 falan işte
hesaplar tutarsa tabi

selam kızlarr

efsane geri döndü kaynanayı bi kaç günlüğüne ablasına yolladım

hosgeldin hamilşlik nasıl gidiyo özlettin vallahi kendini . ne kaynanaymıs kıs sesninki pc canavarııııııııııııı
kocasıyla barısmadımı daha barıstıorda şutla su kaynananı kıs özlüyoz bak seni

zaten eşler maşallah bizim fikrimizi hiç düşünmüyolar malesef
istediğ ren itediği saç şekli olucak illa benim eşimde saçın rengi ya siya yada sarı olacak diyo başka ren olmazmış siyah yaptım şimdi kurtulmaya çalışıyorum işte sarıyıda ona inat yaptırmıyorum ama ısrar edrse inadım kırılır hemen
hosgeldin canim iyiyiz biz sen nasilsin

bu kocalari anlamiyorum ben tvde sarisin gorduler mi agizlari acik bakarlar ama karilarina sarisin olmada ne olursan ol derler hangi psikolojide bu adamlar hala cozemedim :)))
benim eşim sarı seviyo valla sürekli sarı yaptırsam hiç yok demez

sağlılı olunda problem değil ferdam arada selam vermende yeterli
çok iyi bilirim o zamanları zor geçiyo uyku zaten aralıksız uyusan yinede kendini uykusuz hissedersin
saçım şimdilik iyi duruyo ama saçlarım dalgalı benim yıkanınca havalara kalkarsa moralim bozulabilir
göbşüne kocamnnn bir maşallah diyorum çok yakışmış valla hamilelik Rabbim sağlılı birşekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

artık her geçen gün büyüyoruz canım
bir de bu üstümdeki hamilelik olduğundan daha bir belli oluyor göbiş

bence de kullanın hayıtı
mucizevi bişey bence

Ayyy kocam fotoyu gorseydi gozlerini belertip bi tek sen giymiyosun boyle derdi adam yalveriyo elbise alalim diye ama ben kota talim :))))

artık her geçen gün büyüyoruz canım
bir de bu üstümdeki hamilelik olduğundan daha bir belli oluyor göbiş

bence de kullanın hayıtı
mucizevi bişey bence

tüpler tıkkalıydı kistim vardı hepsi bu ay tertemiz bu ay olacak inşallah allah ın izniyle dedi bekliyoruz ama sanki adet olacam gögüslerim patlıycak sanki kafam karman karışık

Bu arada bende 15 kg almis bulunuyorum 30 haftada 15 kg dr bu kiloyla doguma girmis olman lazimdi dedi sanirim 25 kgla bitiricem ben hamileligi :)))))

gamzem o zaman bıraz diyet yap gülüm en azından ekmegi azalt sekeri falan tam bugday bi dilim ye her ögün. kak o kilolar hep kalcak zor olur geri vermen hem dogumada zararlı olur fazla kilo.

hoşgeldin canım
gönder artık kaynananı ya size mi yerleşti

allaha şükür gitti yani
Hoşgeldin canım

hoşbulduk kızlar valla hayatta barışmaz o kocasıyla bi kaç günlüğüne ablasına gitti bana çok yardımı oluyo ama çenesinden öyle bıktım ki çıldırmak üzereyim

Ayyy kocam fotoyu gorseydi gozlerini belertip bi tek sen giymiyosun boyle derdi adam yalveriyo elbise alalim diye ama ben kota talim :))))
elbise değil kız üstümdeki tunik şeklinde gömlek işte
tayt giymez misin sen
tayt üstüne rahat oluyor böyle şeyler
ben de kot, tulum, tayt giyiyorum genelde
bazen de elbise işte
geçen gün hamilelik öncesi elbiseme girdim 36 beden, çok sevindim

tüpler tıkkalıydı kistim vardı hepsi bu ay tertemiz bu ay olacak inşallah allah ın izniyle dedi bekliyoruz ama sanki adet olacam gögüslerim patlıycak sanki kafam karman karışık

o ağrılar sızılar yanıltabiliyor biliyorsun gebelikte de öyle
hadi inşallah iyi haberler verirsin

gamzem o zaman bıraz diyet yap gülüm en azından ekmegi azalt sekeri falan tam bugday bi dilim ye her ögün. kak o kilolar hep kalcak zor olur geri vermen hem dogumada zararlı olur fazla kilo.

Canim vallahi ekmegi 40 yilda bir bugday yiyiyorum yemektede dikkat ediyorum hep sebze her sofrada yogurt salata cok tuketiyorum ama aliyorum bunyem bu benim cok hizli alip cok hizli veririm zaten 15 kgyu gorunce saldim cayira dedim artik ne yapayim engel olamiyorum kgya ben hic yurumedim ondanda oldu biraz

tamam yoklama yaptımda burdamısın kalktınmı pcden diye. ev sahibine bi teklifmi götüreceginiz gülüm zam yap biz kalalımmı diyeceksiniz nasıl konusacaksınız yani.

burdayım gülüm halamla teldeyim yazıyorum ama geç kalıyoorum meleğim evet konuşucz kirayada gerekirse 100tl zam yapalımda tek 1 yıkl idre et diyicez balım

ben sana ne dedim kaynanayla yasamak cok zor. en iyi kaynana ölü kaynana

valla canım elimi bişeye sürdürtmüyo bütün işleri o yapıyo ama tabi oğlunun korkusundan ama sizi falan seyrediyoruz mesela dizide geçen herşeyi dönüp bana tekrar ediyo hayır yaşlı falan da değil çok seviyo konuşmayı geçen dayanamadım ağlamaya başladım o konuşurken çünkü saniye susmuyo

ben de yapamıyorum ya yürüyüş
bir ara yapayım dedim başladım ama yok yaa olmuyor
hafta sonu çıktık dışarı yürüyelim diye 10 dakika yürüdüm yoruldum
yok abi ben de yapamıyorum

ya hamilelik tuhaf bişey bence
yesen de yemesen de alıyorsun kilo
benim artık iştahım kalmadı ama kilo almaya devam ediyorum
ben de saldım çayıra artık umrumda değil valla
kendimle ve kilolarımla barıştım

hoşbulduk kızlar valla hayatta barışmaz o kocasıyla bi kaç günlüğüne ablasına gitti bana çok yardımı oluyo ama çenesinden öyle bıktım ki çıldırmak üzereyim

Ozlem hosgeldin basina kaldi kaynanan demek isallah ablasinda pc vardir yoksa avondaki arkadaslarindan ayri kalmamak icin hemen damlar senin eve

Ozlem hosgeldin basina kaldi kaynanan demek isallah ablasinda pc vardir yoksa avondaki arkadaslarindan ayri kalmamak icin hemen damlar senin eve

hoşbulduk canım nasılsın? valla başıma kaldı sorma

ablasıda aynı kendisi gibi iki loptop var karşılıklı oturuyolar işte

bi yere gidiyoruz gezmeye tutturuyo bende gelcem diye 1 saat sora hadi kalk internet krizim geldi diyo boğazlıyıvericem bigün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…