memnunsan ikna et kocanı duralım son haddeye kadar sonra tasınırız de.
aferin kocana benimki bastan susuyodu simdi veriyo cvplarini tlfda soruyo karin nasil diye kotuyse gelip bakacan mi sanane diyo :)
isallaaahh canim ya isallah
valla hayatım bilmiyorum da ben delirmek üzereyim dün gitti ablasına ben evde çırılçıplak dolaşıyorum adam şaşırdı manyakmısın donucaksın git giyin dedi bana sakın karışma evde yalnız olduğumu biraz anlıyım dedim
atışmaktan ziyade tamamen ipleri koparmışlar artık onlardan bişey olmaz
allahtan şanslıyız canım yoksa karısını anasına ezdiren çok adam var. bazen benim rahatsız olmadığım bişeyden bile eşim rahatsız olup annesine saymaya başlıyo
ama işte benimki göstere göstere yapmıyo sinsi
özlemcim kaynanan bilgisayar manyagıysa her oturdugunda bişiye bakacanm anne bi kalk de. rahatsız et yani anlıyacagın evinde cok rahat ettirme o zAMAN GİDER BAK .
iyi sabırlısın ya bende cok konusan insanı hiç sevmem cok konusan genelde bos konusurt sinir bosucu bi durum.esinsde anlamıstır artık ondan rahatsız oldugunu ole cıplak dolasıyosan
esinle konussan anan hep bizimlemi kalmayı planlıyo diye ben kanbul etmem bunu desem cok kötü tepki verirmi:26::26:
hoşbuldum canım teşekkürler...Hosgeldin canim bu karari en iyi sen verebilirsin ismi bebek mi dersen calisma hayatina yeni baslamissin hep cocuklarinla ilgilenmişin eger yeniden bebek yapmak ve bakmak sana zor gelmeyecekse ve maddi durumun 3. cocuk icin uygunsa bu kadar isteyen bi kocanda varsa yap bence tabi yas ve saglik sartlarini druna danistiktan sonra hayirlisi olsun hakkinda
vallahi biz bebek düşünüyoruz tabi ama daha birinciyi beceremedikı
ya bilmiyorumki calışmak istiyosan calıs ben cxe iki cocuk yeter kanımca kararaımca. üçüncüyü ne yapcanız her cocuk ayrı bi maddiyatta getiriyto durumunuz iyiyse bilmem . bana kalırsa iki secene var onunde.ya dogurup bakıcı tutcan işe gidrecen bi 6 aylıktan sonra falan.ya da dogurmayıp işe devam etcen. bilmemki gülüm.:26::26:
Benimkide sinsi kocam anlayinca sesi cikti yoksa hala her halta karisirdi amann benden uzakkk cehenneme direk olsun ne diyim simdi torun sevdasina belki tutar cenesini ama tutmazsa alir torununun pipisinin ucunu :)
anlasilan yine bi kaynana magduru var
bu kadinlari ne yapmali yani soylemeye dilim varmiyo artik
ben ağzına beton dökmeyi düşünüyorum
hoşbuldum canım teşekkürler...
yaşım ilerlediqi için bebek olucaksa çok fazla zaman kaybetmemem lazım...ama sonra pişamn olurmuyum çalışmadıqım için..yoksa eşimin rızasını aldıqım için herşey dahamı güzel olur...
canım bebeqimi asla bakıcıya bırakamam...çok ikilemde kaldım..eşimin kalbi bana çok kırık..yaşta geçiyor...işmi bebekmi kararsız kaldım kafayı sıyırıcam...
sen cok vicdanli ciktin ben komple beton dokmeyi tercih ederim
valla hayatım bilmiyorum da ben delirmek üzereyim dün gitti ablasına ben evde çırılçıplak dolaşıyorum adam şaşırdı manyakmısın donucaksın git giyin dedi bana sakın karışma evde yalnız olduğumu biraz anlıyım dedim
atışmaktan ziyade tamamen ipleri koparmışlar artık onlardan bişey olmaz
Valla acikcasi hic cocuk sevmedim ben hatta 2 yil istemiyoduk kocamda oyle sonra bazi sebeblerden yapmaya karar verdik oldu simdiden kocam sakin 2. cocuk deme diyo bende ayni ama seninki cok istekli helal olsun eger is hayati seni sarmadiysa yap bebeni bak buyut 2 cocuk buyutmussun masallah senin icin en iyi is bebek olur belkide :)
ay öldüm gülmekten karnım ağrıdı ayol... ya bu karın ağrıları nomalmi:44:
anlasilan yine bi kaynana magduru var
bu kadinlari ne yapmali yani soylemeye dilim varmiyo artik
ben ağzına beton dökmeyi düşünüyorum
sen cok vicdanli ciktin ben komple beton dokmeyi tercih ederim
ALLAH iyiliğini versin senin evde yalnız olduğunu anlıyım haa
ama zor özlemim valla bilirim o durumları ben 8 ay aynı evde oturdum kayınvalidemle bana yapmadığı kalmadı yine seninki temizliğini yapıyomuş benimki onuda yapmadı ben temizlik yapacağım zamn gezmeye çıkardı şuan düşününce bile sinirim tepeme atıyo hiç birşeye elini sürmedi koca evi tekbaşına çekip çevirdim artı kayınpederde var şöyle rahat rahat evin içinde istediğim gibi gezemedim hatta hiç unutmam onlar dışarı çıktı gezmeye evin içinde bir otarafa çığlık atarak geziyorum bibutarafa bunları yazarken nerdeyse ağlıcam valla komik gelebilir ama yaşamayn bilme o yüzden seni çok iyi anlıyorum artı sen yeni evlisin gelip burnundan getirecek illa
ALLAH iyiliğini versin senin evde yalnız olduğunu anlıyım haa
ama zor özlemim valla bilirim o durumları ben 8 ay aynı evde oturdum kayınvalidemle bana yapmadığı kalmadı yine seninki temizliğini yapıyomuş benimki onuda yapmadı ben temizlik yapacağım zamn gezmeye çıkardı şuan düşününce bile sinirim tepeme atıyo hiç birşeye elini sürmedi koca evi tekbaşına çekip çevirdim artı kayınpederde var şöyle rahat rahat evin içinde istediğim gibi gezemedim hatta hiç unutmam onlar dışarı çıktı gezmeye evin içinde bir otarafa çığlık atarak geziyorum bibutarafa bunları yazarken nerdeyse ağlıcam valla komik gelebilir ama yaşamayn bilme o yüzden seni çok iyi anlıyorum artı sen yeni evlisin gelip burnundan getirecek illa
bende 2,5 yıl kayınvalide ve 4 görümce ile oturdum
Ayyy kocam fotoyu gorseydi gozlerini belertip bi tek sen giymiyosun boyle derdi adam yalveriyo elbise alalim diye ama ben kota talim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?