Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aferin kocana benimki bastan susuyodu simdi veriyo cvplarini tlfda soruyo karin nasil diye kotuyse gelip bakacan mi sanane diyo :)

isallaaahh canim ya isallah

allahtan şanslıyız canım yoksa karısını anasına ezdiren çok adam var. bazen benim rahatsız olmadığım bişeyden bile eşim rahatsız olup annesine saymaya başlıyo

ama işte benimki göstere göstere yapmıyo sinsi

Toplam 21 kisi okuyor 8 uye 13 ziyaretci

ziyaretciler uye olup gelseniz ya niye disardan bakiyonuz gelinde iki lafin belini kiralim

özlemcim kaynanan bilgisayar manyagıysa her oturdugunda bişiye bakacanm anne bi kalk de. rahatsız et yani anlıyacagın evinde cok rahat ettirme o zAMAN GİDER BAK .
iyi sabırlısın ya bende cok konusan insanı hiç sevmem cok konusan genelde bos konusurt sinir bosucu bi durum.esinsde anlamıstır artık ondan rahatsız oldugunu ole cıplak dolasıyosan
esinle konussan anan hep bizimlemi kalmayı planlıyo diye ben kanbul etmem bunu desem cok kötü tepki verirmi:26::26:

Benimkide sinsi kocam anlayinca sesi cikti yoksa hala her halta karisirdi amann benden uzakkk cehenneme direk olsun ne diyim simdi torun sevdasina belki tutar cenesini ama tutmazsa alir torununun pipisinin ucunu :)

benden çok kocam rahatsız bana sakın git teyzenden anneni al deme bıktım valla dedi ya anlatamıyorum aşırı konuşuyo bi saniye susmuyo. pcyi elinden alsam hiç susmaz

mesela bingölden birilerini anlatıyo 30 sene öncesinden adını hatırlamaya çalışıyo yarım saat benide öyle bekletiyo en sonunda bi kızdım ay anne adını hatırlasan ben tanıcakmıyım sanki ya ahmet mehmet de geç dedim

hoşbuldum canım teşekkürler...
yaşım ilerlediqi için bebek olucaksa çok fazla zaman kaybetmemem lazım...ama sonra pişamn olurmuyum çalışmadıqım için..yoksa eşimin rızasını aldıqım için herşey dahamı güzel olur...

canım bebeqimi asla bakıcıya bırakamam...çok ikilemde kaldım..eşimin kalbi bana çok kırık..yaşta geçiyor...işmi bebekmi kararsız kaldım kafayı sıyırıcam...

Benimkide sinsi kocam anlayinca sesi cikti yoksa hala her halta karisirdi amann benden uzakkk cehenneme direk olsun ne diyim simdi torun sevdasina belki tutar cenesini ama tutmazsa alir torununun pipisinin ucunu :)

ay öldüm gülmekten karnım ağrıdı ayol... ya bu karın ağrıları nomalmi:44:

Valla acikcasi hic cocuk sevmedim ben hatta 2 yil istemiyoduk kocamda oyle sonra bazi sebeblerden yapmaya karar verdik oldu simdiden kocam sakin 2. cocuk deme diyo bende ayni ama seninki cok istekli helal olsun eger is hayati seni sarmadiysa yap bebeni bak buyut 2 cocuk buyutmussun masallah senin icin en iyi is bebek olur belkide :)

ALLAH iyiliğini versin senin evde yalnız olduğunu anlıyım haa
ama zor özlemim valla bilirim o durumları ben 8 ay aynı evde oturdum kayınvalidemle bana yapmadığı kalmadı yine seninki temizliğini yapıyomuş benimki onuda yapmadı ben temizlik yapacağım zamn gezmeye çıkardı şuan düşününce bile sinirim tepeme atıyo hiç birşeye elini sürmedi koca evi tekbaşına çekip çevirdim artı kayınpederde var şöyle rahat rahat evin içinde istediğim gibi gezemedim hatta hiç unutmam onlar dışarı çıktı gezmeye evin içinde bir otarafa çığlık atarak geziyorum bibutarafa bunları yazarken nerdeyse ağlıcam valla komik gelebilir ama yaşamayn bilme o yüzden seni çok iyi anlıyorum artı sen yeni evlisin gelip burnundan getirecek illa

son kararınmı
bak sonra işi tercih etseydin dersin bozuşuruz ona göre

ay öldüm gülmekten karnım ağrıdı ayol... ya bu karın ağrıları nomalmi:44:

anlasilan yine bi kaynana magduru var
bu kadinlari ne yapmali yani soylemeye dilim varmiyo artik

ben ağzına beton dökmeyi düşünüyorum

sen cok vicdanli ciktin ben komple beton dokmeyi tercih ederim

Ben kayinbabam soyle tas gibi bi hatun bulsunda bosasin diye dua ediyorum terminattor olmasa kayinbabam cok iyi adam ama ahhh o zilli kaynanam yok mu :)

ay canım sizin durumunuz daha zor valla ben o kadar kaldırmam allahtan benim kocamda istemiyo evde bi şekilde yollıcaz artık

bende 2,5 yıl kayınvalide ve 4 görümce ile oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…