Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben istiyorum ama kocam birakmiyo 2 adimlik yol icin arabayla alip birakiyo valla bende o kadar ot cop yiyip 15 alinca saldim isterse 30 la bitireyim 10 kh dogumda gitse kalan 20 kg icin kendime 3-4 ay veriyorum hemencecik veririm ben biliyom kendimi

hoşbulduk kızlar valla hayatta barışmaz o kocasıyla bi kaç günlüğüne ablasına gitti bana çok yardımı oluyo ama çenesinden öyle bıktım ki çıldırmak üzereyim

hoşgeldin özlem ALLAH yardımcın olsun valla çok zor kaynanayla aynı evi paylaşmak niye barışmıyoki pek bilgim ok olaydan :44:

Ay bende benimkinden sikayetciyim daha evime hic gelmedi ama varligi bile sinir etmeye yetiyo beni benimkininde burnu kaf daginda kucuk daglari o yaratmis sanki simdi bebek olacak ya beni degisecek diye bekliyo garanti avucunu yalacacak senide isallah tez zamanda rabbim kurtarsin :)))

görseniz ne iyi kaynanan var dersiniz, evdeki bütün işleri yapıyo yemek yapıyo bi dediğimi iki etmiyo ama sinsi oğlundan bişi isticek olsa beni araya sokuyo anne karnım ağrıyo diyorum ay herkes hamile kalıyo ben ne yapabilrim diyo anne torunun bugün 16 mm olmuş diyorum hımmm diyo sinir ediyo beni

Son düzenleme:

Herkes hamile kaliyo lafi beni deli ediyo zaten biz ilk defa yasiyoruz banane baskasindan benimkide ilk hamile kaldim canin bisey istiyomu diye dolandi hastaneye gidip geldik dustu dedik konusmadi bile benle bide katilsin sen dedi bana :) simdi dusundukce bile deli oluyorum bide kopek beslersen boyle olur iyi olmus dedi seninki iyi yine :)

merhaba arkadaşlar ben sena
buraya yazıyorum diye gidip mart ayı tüp bebek topiqine yazmışım
arkadaşlar kısaca sorunumu anlatayım sizlere..
ben kasımda 37 yaşıma giricem...16 yaşında bir kızım 13 yaşında birde oqlum var...onları kendim büyüttüm..hep çalışmak istemişimdir ama çocuklarımı bırakıcak kimse olmadıqı için çalışamadım..hep hayalimde çalışmak vardı..artık büyüdüler..bende muhasebe kursuna gittim...yeni bitti kursum 2-3 ay oluyor..bu sürede 2-3 yere işe girdim çeşitli nedenlerden işten ayrıldım...ben sürekli çalışmak istiyorum böyle terslikler oluncada çok üzüldüm...eşim 2 yıl önce bir bebek daha istedi...diqer çocuklarımız çok erken oldular nasıl büyüdüler iş güç derken anlamadık..doya doya sevip büyütebileceqimiz bir bebeqimiz daha olsun istedi...ama ben çalışmak istediqim için hiç sıcak bakmadım..eşim dışarda bir bebek görse gözleri doluyordu..bende onun bu haline çok üzülüyordum ama bebek demek bnm hiç çalışamamam demekti..(ben bebeqimi kimseye bırakamam)..ve eşim birgün bana dediki seninde çok istediqin bişey olmasın...ve şimdi ben işe giriyorum bir aksilik oluyor çıkıyorum..mesela en son çıktıqım yerde aşırı sigara içiyorlardı bırakmak zorunda kaldım çünkü nefret ediyorum... bunun gibi şeyler...eşimin bu sözlerinden dolayımı böyle oluyor diye düşünüyorum... yaş 37 bir bebeqin sorumluluqunu alamamaktan korkuyorum...ayrıca 3 çocuk çok deqilmi? aranızda 3. bebişi düşünen varmı.? işmi bebekmi arada kaldım...düşüncelerinizi yazarmısınız kızlar..

ay yok o kadar da değil yani bana kalmaz kocam parçalar öyle bişi olsa

bana çok uyuyosun diyodu kocam çıldırdı sanane uyumasa koynuna mı alcaksın dedi

hoşbulduk canım valla atışmışlar kalkıp geldi istanbula ölürüm de dönmem diyo

nedemek canım ölürümde dönmem demek ne yani sizinlemi kalacak sütekli bunca yıldır ilkdefamı atışmışlar sanki size güvenerekmi ayrılmış gelmiş
ay çok sinir olum ya gamsız bir kadın belliki siz olmasanız nereye gidecekti dizini kırıp oturacaktı mecburen sanki yeni evliler küçük çocuk değilki bu bir anlık karar diyesin
bana kalırsa sizi biraz kıskanıyo ama bilemem tabi :44:
o yüzden gitmiyo biryere

Hosgeldin canim bu karari en iyi sen verebilirsin ismi bebek mi dersen calisma hayatina yeni baslamissin hep cocuklarinla ilgilenmişin eger yeniden bebek yapmak ve bakmak sana zor gelmeyecekse ve maddi durumun 3. cocuk icin uygunsa bu kadar isteyen bi kocanda varsa yap bence tabi yas ve saglik sartlarini druna danistiktan sonra hayirlisi olsun hakkinda

valla hayatım bilmiyorum da ben delirmek üzereyim dün gitti ablasına ben evde çırılçıplak dolaşıyorum adam şaşırdı manyakmısın donucaksın git giyin dedi bana sakın karışma evde yalnız olduğumu biraz anlıyım dedim

atışmaktan ziyade tamamen ipleri koparmışlar artık onlardan bişey olmaz

vallahi biz bebek düşünüyoruz tabi ama daha birinciyi beceremedikı
ya bilmiyorumki calışmak istiyosan calıs ben cxe iki cocuk yeter kanımca kararaımca. üçüncüyü ne yapcanız her cocuk ayrı bi maddiyatta getiriyto durumunuz iyiyse bilmem . bana kalırsa iki secene var onunde.ya dogurup bakıcı tutcan işe gidrecen bi 6 aylıktan sonra falan.ya da dogurmayıp işe devam etcen. bilmemki gülüm.:26::26:

ay yok o kadar da değil yani bana kalmaz kocam parçalar öyle bişi olsa

bana çok uyuyosun diyodu kocam çıldırdı sanane uyumasa koynuna mı alcaksın dedi

aferin kocana benimki bastan susuyodu simdi veriyo cvplarini tlfda soruyo karin nasil diye kotuyse gelip bakacan mi sanane diyo :)

valla benim de çok pis bağırıp hamileyim diyesim var bu ay olsun Allah ın izniyleeee hayırlısıyla inşallahhhhh

isallaaahh canim ya isallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…