bende 2,5 yıl kayınvalide ve 4 görümce ile oturdum
son kararınmı
bak sonra işi tercih etseydin dersin bozuşuruz ona göre
son kararınmı
bak sonra işi tercih etseydin dersin bozuşuruz ona göre
neeeee? 2.5 yıl mı ay bana bişeyler oluyo
melisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
valla canım benimde karnım çok ağrıyo neden olduğunu bilmiyorumSelam bayanlar nasılsınız?Dün gece karnım çok ağrıyordu aynı gebeliğin ilk zamanlarında olduğu gibi sanki adet olacakmışım gibi çok korktum.Geçen ay da böyle olmuştu yine tarihe baktım adet döngüme geliyor :44: Olabilir mi dersiniz?
özlem kıs daha dün söledin bize hamileligini sankim ne cabuk 10 hafta gecmiş ya sasırdım kaldım görünce.kilo aldınmı canım
neeeee? 2.5 yıl mı ay bana bişeyler oluyo
Buyuk oglum (gofret) kucuk oglum ve ben babamiza gidiyoruz gelince gorusuruz :))
Kız sen nerelerdesin arada kap pc yi kaç olmuyor böyle.Bebiş nasıl?
efenim gülüm bi ara kalktım bulasık makinasını bosalttım burdayım simcik arada sigaraya kalkıp geliyo sık ayrılıyorum pcden yani. canım sen yaz bana ama ben gelince okurum.
evet çok zordu ben 11 yıllık evliyim ama yine çok rahat değilim malesef 7 yıl altlı üstlü oturduk 8 ay aynı dairede 1 yıl yine altlı üstlü ve şimdi yine yakın ama hergün beim evdeler çünki ben çalışıyorum ve kızımı okuldan aldıktan sonra beim eve geçiyolar yemeği felan yapıyo beraber yemek yedşkten sonra evkerine gidiyolar ama önceki yaptıklarını yapamıyo şimdiay canım sizin durumunuz daha zor valla ben o kadar kaldırmam allahtan benim kocamda istemiyo evde bi şekilde yollıcaz artık
valla kaynanayı ablasına yolladım bir iki günlüğüne
iyi teyzesi annesinin karnını ağrıtmakla meşgul fındığım
kıslar benim göbegimde bi sürü kırmızı noktalar olusmus. beyaz tenliyim tırnakla kasırsında küçük küçük kan toplar ya onun ginbi . neden olduki acep tırnakta yok anam hepisini köküne kadar yidim. niye olustuki bu sasırdım görünce.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?