Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aman ne biliyim zilli işte içersi dar geliyo sanırım baskı yapmaya başlamış ufaktan ama çok ciddi bi durum değilki iğne ilaç dikiş falan bişi önermedi doktorumuz.Yorulma dedi yatıyorum buzağı gibi bende:))Benim kızın ismide İdil olucak kısmetseEvet avatarımı yirim ben,kedi ve bebiş hala değiştirmedim ölürüm ikisinede.Ne hafıza sendekide helal valla:))

merhaba canım epeydir görüşemiyoruz
maşallah 34 haftalık olmuşsun vakti saatinde gelsin inşallah

amanın papatyacımmmm ay ne güzel oldu ya eski dostları görmek:))olduk valla ama 33. haftamdayım o aşağıdaki takvim bi hafta önden gidiyo nedense.Nasıl geçti anlamadım zaten bunca vakit 8 aylık olduk kar buz soğuklar derken evde geçti kayar düşerim korkusuyla.Amin inşallah zamanında gelir benim yavru.Sen nasılsın papatyacım?

iyim canım bende kısmet olursa nisanın son haftası tedaviye başlayacağım
son tedavim olur inşallah kavuşurum bende yavruma

Himmmm yeri dar dimek tombis olacak demek ki zilli ay bende bazen diyorum vaktini bekleme oglum bir an once cik :)

kendini yorma o zaman zaten dogunca pesinde kosmaktan dinlenme firsatin olmicak :) adida pek bi guzelmis adiyla yasasin kizimiz

aaa hafizadan degil burdaki gelmis gecmis ayri degerli benim icin o yuzden herkesi tek tek hatirliyorum :)))

Selam nilla ben seni hatırlayamadım ama sana hayırlı doğumlar dilerim.İnşallah bir avazda kurtulursun, darısı da bize olur inşallah.

Son düzenleme:
Yeni avatarini merakla bekliyorum bakalim ne bulacan yeni ilginc :)

Yav aslında kafamda bişeyler var ama eminenin atölyede çalışan abilerden korkuyom,emineyle konuşurken bilgisayara bakıyorlarmış Eylül anneleri topiği de çok tepki göstermişti avatara.Ama ben bulurum bişeyler dur bakalım.

iyim canım bende kısmet olursa nisanın son haftası tedaviye başlayacağım
son tedavim olur inşallah kavuşurum bende yavruma
Amin canım inşallah son tedavin olsun hemen gelsin bebeğin,isteyen herkese versin...

deme öyle ya dursun içerde seninkide,şimdi içime kurt düştü ya haftalar hemen geçsin istiyorum biraz daha büyüse kilo alsa kar ama hep hesaplıyorum habire 33 hafta çıkıyo kocam bile amma uzun sürdü bu 33. hafta diyo:))adamda delirdü:))çok tombiş değil 1800 kilosu ama boyu uzun 44cm minnoş.Bu arada ben 6 kilo aldım,doktor en sevdiğim gebemmm diye karşılıyo beni her kontrolde:))

Ben didiyorum coco cocam geliymis yemekleri isitim optuk hepinizi :)

nekadar az kilo almışsın ebru şallı gibi
doğum yaptıktan sonra hiç doğum yapmışa benzemezsin ne güzel karnın filan kalmaz

Selam nilla ben seni hatırlayamadım ama sana hayırlı doğumlar dilerim.İnşallah bir avazda kurtulursun, darısı da bize olur inşallah.

amin inşallah sende hayırlısıyla bu günleri gör pırt diye doğuralım.Bu arada ben seni hatırladım izmitteydin sen

neyyy 6 kilomu ebru şallı bile 10 kilo aldı çağla şikel 12 diye biliyorum kız nilla sen özelliklemi almadın yani kilo problemi falanmı vardı bide ben gebeliğimi öğrendikten sobra 3 haftada 3 kilo almıştım devamımı düşünemiyorumiştahını fln nasıl engelledin yokmuydu?

nekadar az kilo almışsın ebru şallı gibi
doğum yaptıktan sonra hiç doğum yapmışa benzemezsin ne güzel karnın filan kalmaz

valla almadım papatyacım önümde futbol topundan az büyük bi göbek var,bazende ellerim şişiyo tombik tombik o kadar.Hareketlerim kısıtlanmadı en büyük artısı o,bi de kocam vaşş hatuna bak kim der 8 aylık hamile modunda:))herkesler memnun yani

amin inşallah sende hayırlısıyla bu günleri gör pırt diye doğuralım.Bu arada ben seni hatırladım izmitteydin sen

Çok utandım ya. Valla kusura bakma nilla oluyor arada.Bu arada adım değişti buna rağmen hatırladın süper

hayırlısı olsun bebeğine bir sıkıntısı olmadığı sürece şanslı gebelerdensin
bebeğinin kilosuda azmış inşallah tam haftasını tamamlayınca doğarda biraz daha kilo alır kızın

benim ilk 3 ay aşırı iştahsızlığım oldu ağlaya zırlaya yemek yiyordum,ama kusma falan olmadı.Vitamin hiç kullanmadım,4. aydan sonra homini gırtlak yedim birden açıldı iştahım.7. ayda yeniden azaldı normale döndü,yediğim çikolatanın ve hamur işinin haddi hesabı yok.sadece ekmek yemem ben pek belki onun faydası olmuştur.En kötü kısımsa kimse benim 8 aylık hamile olduğuma inanmıyooooyok canım atıyosun falan diyolar:))

Maşallah diyelim canım Aman ferda duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…