Canim 10 dkya takildim ben kendim sectim sende kendin belirle ona gore yaz istedigini
evt cnm öyle hayırlısı böyleymiş
bakalım cnm ya soğan kürünü yapayım diyorum
slm kızlar sıze bısey sorcam ben sımdı yurt dısındaydım ya burda sıgortam yok daha once dogum yaptıgım hastanedekı dr gıdıcem ama 2 ' lı test ıcın 350 tl prof dr ıcın docent dr ıcınde 330 tl dedıler acaba fıyat normal mı baska bı hastanede 90 tl dedı test ıcın arada cok fark var bılemedım sımdı ne yapsam.
slm kızlar sıze bısey sorcam ben sımdı yurt dısındaydım ya burda sıgortam yok daha once dogum yaptıgım hastanedekı dr gıdıcem ama 2 ' lı test ıcın 350 tl prof dr ıcın docent dr ıcınde 330 tl dedıler acaba fıyat normal mı baska bı hastanede 90 tl dedı test ıcın arada cok fark var bılemedım sımdı ne yapsam.
ayyy ateşler basıyo kaç gündür yumurtluyommu nee
Canim 90 tl diyen hastaneye yaptir ve ayrintili fatura isterim de ben 100 tl verdim cok vermisim baska hastanelerde en fazla 20 tlmis kaziklamasinlar seni ayrintili fatura vermeye mecbursunuz de diret...
Ben beleşe yaptırdım almadılar benden çok şaşırdım.
Olabilir hazır ateş de gelmişken değerlendiriver artık
ayyy ateşler basıyo kaç gündür yumurtluyommu nee
Aaaa ne ballisin sen oyle kiz :) bize bayagi gecirdiler hele ilk cocukta kanamam durmadi sigortamida yaptirmamistik hergece hastane benzin parasi hastane parasi rahat 7-8 bin verdik allah razi olsun kocamdan gece devlete goturdu sabah ozele valla odun modun ama iyi benim kocam be :)
değerlendiriyorumda ne oluyokii
boşa kendi kendime gelin güvey oluyorum işte
ama seni dinleyim barimm
değerlendireyim
ya kızlar bide şu bekleme konusun da da kafam karışık offf bilmiyorum yaaa neyse karnımda acıktı gidip bi şeyler hazırlıyayım
kızlar ben çıkıyorum. bugün hiç tadım yok
kızlar ben çıkıyorum. bugün hiç tadım yok
ya eliscim işte bu kist olmasa belki diyodum ama şimdi kistte var onun geçmesini beklemem lazım beklemekte istemiyorummm
Benmii ateşliiiVuhhuuu atesli hatun seni :)
ben gecen kocayla telde konusuyom camlari kapat usume dedi yok dedim atesim basima vurmus zaten anammm dilim kopaydi o gunden beri pesimde atesli karimmm diye dolaniyo
Tabi tabi bak bu sefer olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?