Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canim 90 tl diyen hastaneye yaptir ve ayrintili fatura isterim de ben 100 tl verdim cok vermisim baska hastanelerde en fazla 20 tlmis kaziklamasinlar seni ayrintili fatura vermeye mecbursunuz de diret

Canim 90 tl diyen hastaneye yaptir ve ayrintili fatura isterim de ben 100 tl verdim cok vermisim baska hastanelerde en fazla 20 tlmis kaziklamasinlar seni ayrintili fatura vermeye mecbursunuz de diret...

Canim 90 tl diyen hastaneye yaptir ve ayrintili fatura isterim de ben 100 tl verdim cok vermisim baska hastanelerde en fazla 20 tlmis kaziklamasinlar seni ayrintili fatura vermeye mecbursunuz de diret...

Ben beleşe yaptırdım almadılar benden çok şaşırdım.

ya kızlar bide şu bekleme konusun da da kafam karışık offf bilmiyorum yaaa neyse karnımda acıktı gidip bi şeyler hazırlıyayım

Ben beleşe yaptırdım almadılar benden çok şaşırdım.

Aaaa ne ballisin sen oyle kiz :) bize bayagi gecirdiler hele ilk cocukta kanamam durmadi sigortamida yaptirmamistik hergece hastane benzin parasi hastane parasi rahat 7-8 bin verdik allah razi olsun kocamdan gece devlete goturdu sabah ozele valla odun modun ama iyi benim kocam be :)

ayyy ateşler basıyo kaç gündür yumurtluyommu nee

Vuhhuuu atesli hatun seni :)

ben gecen kocayla telde konusuyom camlari kapat usume dedi yok dedim atesim basima vurmus zaten anammm dilim kopaydi o gunden beri pesimde atesli karimmm diye dolaniyo

Para yerine konur, Siz iyi olun da

ya eliscim işte bu kist olmasa belki diyodum ama şimdi kistte var onun geçmesini beklemem lazım beklemekte istemiyorummm

ya eliscim işte bu kist olmasa belki diyodum ama şimdi kistte var onun geçmesini beklemem lazım beklemekte istemiyorummm

Yav onu bekle bunu bekle offf, hem kist 1 ay bekleyince geçiyor mu belki sen beklerken o geçmiş bile olur.

Vuhhuuu atesli hatun seni :)

ben gecen kocayla telde konusuyom camlari kapat usume dedi yok dedim atesim basima vurmus zaten anammm dilim kopaydi o gunden beri pesimde atesli karimmm diye dolaniyo
Benmii ateşliii
o yüzdenmi kocayla tek anlaşamadığım konu bu
eşini kırmasaydın kız madem ateşliyim dedin adamın hevesini kusanda ne koyuyosun
işte biz kadınlar böyleyiz laf çok ama icraat yok

Tabi tabi bak bu sefer olacak inşallah.

inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…