Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yav onu bekle bunu bekle offf, hem kist 1 ay bekleyince geçiyor mu belki sen beklerken o geçmiş bile olur.

cnm benim ağustos ayında da baya büyük kistim olmuştu soğan kürüyle geçti tamamen bir sonraki adetle atılmıştı.gebelikte kist bazen yok olup gidiyor ama bazende problem yaratıyor bilemiyorum yaaa

hilal canım kisti adetle atarsın belki nezamandan beri var bu kist :44:

cnm düşükten sonraki ilk adetimi oldum yaaa kanamam çok olunca doktora gittim orda muaynede gördü sol tarafta kist oluşmuş gebelikten sonra normal dedi sıkıntı yok ama bi daha ki aya tekrar bakalım dedi

mrb
elısizmit adını degısmıs galıba avatardan tanıdım:44:

selamlar,beni hatırlayan varmı aranızda bilmiyorum ama yola bu topic ile çıkmıştım şimdi gebeliğimin son demlerindeyim,mayıs gibi bekleniyor doğum ama mayısa kadar dayanamıycak benim kızçem sanırım.Hamilelere sağlıklı doğumlar bebek için çabalayanlarada hayırlı haberler olsun...

hatırlamazmıyım hoşgeldin allah sağlıklı bi doğum nasip etsin inş.her şey istediğin gibi olur bütün hazırlıklar tamam mı?

aslm hosgeldin nilla
ben isim olarak biliyorum seni ama tanimiyorum..
amin cnmmm insallah
allahim bir avazda kurtarsin seni insallah..

hatırlamazmıyım hoşgeldin allah sağlıklı bi doğum nasip etsin inş.her şey istediğin gibi olur bütün hazırlıklar tamam mı?

Aaa çok sevindim hilalcim seni görmek ne güzel,amin sağolasın umarım herşey yolunda gider.Evet tüm hazırlıklar tamam artık en kötü ihtimal 35. haftayı bitirmeyi bekliycez ama tabi 38-39 olursa hayır demem ne kadar çok durursa o kadar iyi:))Sende durumlar nasıl bi kaybın olmuş sanırımAllah tekrar yaşatmasın inşallah gelsin güzel bebişin

cnm düşükten sonraki ilk adetimi oldum yaaa kanamam çok olunca doktora gittim orda muaynede gördü sol tarafta kist oluşmuş gebelikten sonra normal dedi sıkıntı yok ama bi daha ki aya tekrar bakalım dedi

işallah geçer canım ya benimki adetle birlikte gitti inşallah seninkide öyle olur

nillaaaaaaa ben gamzemesut canim ay senin kizceni yerim bennnnn masallah hic bisey kalmamis :)

aaa olmaz sekerim ben coluklu cocuklu kocaman gobekli hamile bi kadinim atesle falan ugrasamam ben :)

ya eliscim işte bu kist olmasa belki diyodum ama şimdi kistte var onun geçmesini beklemem lazım beklemekte istemiyorummm

kiz ben beklemedim sonuc bi adet pipi oldu :) bak 7.5 aylik oldum bile :)

nillaaaaaaa ben gamzemesut canim ay senin kizceni yerim bennnnn masallah hic bisey kalmamis :)

aaa olmaz sekerim ben coluklu cocuklu kocaman gobekli hamile bi kadinim atesle falan ugrasamam ben :)

ya eliscim işte bu kist olmasa belki diyodum ama şimdi kistte var onun geçmesini beklemem lazım beklemekte istemiyorummm

kiz ben beklemedim sonuc bi adet pipi oldu :) bak 7.5 aylik oldum bile :)....

aa senin rumuzun değişmiş ben tanıyamadım valla ayy ye benim kızçemi:))senin oğluşunda kocaman olmuş baksana hemen arkamdaymışsın sen.30 haftalıksın inanmıyorum.İsmi Derin olucak tabii,hatırlıyorum hep Derin diyordun:))

hilal canım kisti adetle atarsın belki nezamandan beri var bu kist :44:

Ben de onu diyorum işte.Kist var diye çalışma mı bırakılır.Sen elinden geleni yap gerisi allaha kalmış.Ama doktordan anladığım kadarıyla çok da ciddi bir şey değil gibi geldi.

Evet canim derin olacak ilk bebekten beri zaten derin diye dusunduk ona kismet olmadi bunda kararsizdik ama sonunda derin olucak dedik senin kiz niye acele ediyo isallah 38. haftayi tamamlarsin senide unutmak ne mumkun avatarimi yirim yazmistin hep aklimda o yazin :)

amin cnm insallah.
kiz dedi doktor bakalim degiscek mi

benimde 14+5 te belli olmuştu hep içimde kuşku vardı 23. haftada ayrıntılı ultrasona girince kesinleşti.Ama biliyomusun bazen içimden ya erkekse diyorum.Fiyonklu oda takımı,pembe zıbın don tulum hhehe ne gülerim

ohhhsize beklesin biraz daha senin hınzır....evt cnm düşük yaptım ama hayırlısı böyleymiş kısmet

işallah geçer canım ya benimki adetle birlikte gitti inşallah seninkide öyle olur

inş.ttalum yaaa

benim icime hep kiz doguyordu hatta esim oglum falan diye seviyordu
hep kiziyordum kizimi küstürcen öyle deme diye
sonra doktor söyleyince kiz mi diye sok gecirdim ben inanamadim gerci halen inanamiyorum
hayirlisini diliyorum tabiki en basda..
acayip oluyor herseyi kiza göre ayarla ciksin pipisli oglan

merhaba canım epeydir görüşemiyoruz
maşallah 34 haftalık olmuşsun vakti saatinde gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…