Yav onu bekle bunu bekle offf, hem kist 1 ay bekleyince geçiyor mu belki sen beklerken o geçmiş bile olur.
ya eliscim işte bu kist olmasa belki diyodum ama şimdi kistte var onun geçmesini beklemem lazım beklemekte istemiyorummm
hilal canım kisti adetle atarsın belki nezamandan beri var bu kist :44:
selamlar,beni hatırlayan varmı aranızda bilmiyorum ama yola bu topic ile çıkmıştım şimdi gebeliğimin son demlerindeyim,mayıs gibi bekleniyor doğum ama mayısa kadar dayanamıycak benim kızçem sanırım.Hamilelere sağlıklı doğumlar bebek için çabalayanlarada hayırlı haberler olsun...
selamlar,beni hatırlayan varmı aranızda bilmiyorum ama yola bu topic ile çıkmıştım şimdi gebeliğimin son demlerindeyim,mayıs gibi bekleniyor doğum ama mayısa kadar dayanamıycak benim kızçem sanırım.Hamilelere sağlıklı doğumlar bebek için çabalayanlarada hayırlı haberler olsun...
hatırlamazmıyım hoşgeldin allah sağlıklı bi doğum nasip etsininş.her şey istediğin gibi olur bütün hazırlıklar tamam mı?
cnm düşükten sonraki ilk adetimi oldum yaaa kanamam çok olunca doktora gittim orda muaynede gördü sol tarafta kist oluşmuş gebelikten sonra normal dedi sıkıntı yok ama bi daha ki aya tekrar bakalım dedi
nillaaaaaaa ben gamzemesut canim ay senin kizceni yerim bennnnn masallah hic bisey kalmamis :)selamlar,beni hatırlayan varmı aranızda bilmiyorum ama yola bu topic ile çıkmıştım şimdi gebeliğimin son demlerindeyim,mayıs gibi bekleniyor doğum ama mayısa kadar dayanamıycak benim kızçem sanırım.Hamilelere sağlıklı doğumlar bebek için çabalayanlarada hayırlı haberler olsun...
Benmii ateşliii
o yüzdenmi kocayla tek anlaşamadığım konu bu
eşini kırmasaydın kız madem ateşliyim dedin adamın hevesini kusanda ne koyuyosun
işte biz kadınlar böyleyiz laf çok ama icraat yok
inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
ya eliscim işte bu kist olmasa belki diyodum ama şimdi kistte var onun geçmesini beklemem lazım beklemekte istemiyorummm
nillaaaaaaa ben gamzemesut canim ay senin kizceni yerim bennnnn masallah hic bisey kalmamis :)selamlar,beni hatırlayan varmı aranızda bilmiyorum ama yola bu topic ile çıkmıştım şimdi gebeliğimin son demlerindeyim,mayıs gibi bekleniyor doğum ama mayısa kadar dayanamıycak benim kızçem sanırım.Hamilelere sağlıklı doğumlar bebek için çabalayanlarada hayırlı haberler olsun...
Benmii ateşliii
o yüzdenmi kocayla tek anlaşamadığım konu bu
eşini kırmasaydın kız madem ateşliyim dedin adamın hevesini kusanda ne koyuyosun
işte biz kadınlar böyleyiz laf çok ama icraat yok
inşalahhhhhhhhhhhhhhhhhh
aslm hosgeldin nilla
ben isim olarak biliyorum seni ama tanimiyorum..
amin cnmmm insallah
allahim bir avazda kurtarsin seni insallah..
nillaaaaaaa ben gamzemesut canim ay senin kizceni yerim bennnnn masallah hic bisey kalmamis :)
aaa olmaz sekerim ben coluklu cocuklu kocaman gobekli hamile bi kadinim atesle falan ugrasamam ben :)
kiz ben beklemedim sonuc bi adet pipi oldu :) bak 7.5 aylik oldum bile :)....
amin azra inşallah,hepimizi kurtarsın hayırlısıyla.cinsiyetiniz belli mi?
hilal canım kisti adetle atarsın belki nezamandan beri var bu kist :44:
aa senin rumuzun değişmiş ben tanıyamadım valla ayy ye benim kızçemi:))senin oğluşunda kocaman olmuş baksana hemen arkamdaymışsın sen.30 haftalıksın inanmıyorum.İsmi Derin olucak tabii,hatırlıyorum hep Derin diyordun:))
amin cnm insallah.
kiz dedi doktor bakalim degiscek mi
Aaa çok sevindim hilalcim seni görmek ne güzel,amin sağolasın umarım herşey yolunda gider.Evet tüm hazırlıklar tamam artık en kötü ihtimal 35. haftayı bitirmeyi bekliycez ama tabi 38-39 olursa hayır demem ne kadar çok durursa o kadar iyi:))Sende durumlar nasıl bi kaybın olmuş sanırımAllah tekrar yaşatmasın inşallah gelsin güzel bebişin
işallah geçer canım ya benimki adetle birlikte gitti inşallah seninkide öyle olur
benimde 14+5 te belli olmuştu hep içimde kuşku vardı 23. haftada ayrıntılı ultrasona girince kesinleşti.Ama biliyomusun bazen içimden ya erkekse diyorum.Fiyonklu oda takımı,pembe zıbın don tulum hhehe ne gülerim
benimde 14+5 te belli olmuştu hep içimde kuşku vardı 23. haftada ayrıntılı ultrasona girince kesinleşti.Ama biliyomusun bazen içimden ya erkekse diyorum.Fiyonklu oda takımı,pembe zıbın don tulum hhehe ne gülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?