Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[video=youtube;W1Lg91xkeb8]http://www.youtube.com/watch?v=W1Lg91xkeb8&feature=player_embedded[/video]

Kızlar bu şarkı benim gibi mutlu olan Çiftlere gelsinnn:123:

Hoşbuldum şeker sen nerelerdesin ben ne zamndır göremedim seniiBu arada ben megan

biliyom canım senin oldugunu en son aşılamamı ne yaptırmıştın sen?
ya işler yogun giremiyorum iş yerinden pek..
şimdi evden calısıyorumda biraz daha rahatım...

aaaaaaaaaaaa bu nasıl karşılama bee saçını yolarımmm seninnnn
anamm sen kimsin bak tanıyamadım acep küm olabilüğsünki :44:
Günaydınlarrrr
Bugün bende erkenciyimSabah 07:30 uyandım yatağın içinde 9 a kadar döndüm durdum ama cıkss uyku yok.
Nasılsınız bakalım
hoşgeldin canım
hoşbuldum gülüm sağolasın nasılsın

Buda benden gelsin size sabah sabah güzel uyku açar ben çok seviyorum ve dinlemekten hiç bıkmam.

[video=youtube;JCJ8vbKcVgs]http://www.youtube.com/watch?v=JCJ8vbKcVgs&feature=related[/video]

Kız bu da bişey mi hele bi tane var tam doğum yapıyo böle açmış bacağını bebikin yarısı çıkmış onu koyam mı?

ya cok igreeenccc bunu da begenmedim yaa daha güzel bişey koysana şekerimmm yaa
barbiden sogudum vallaa

tanıdım tanıdımda tanıdım desem yalan olur koya çektim balım sen ne ettin neden değiştirdin kız bacım yaaa

tanıdım tanıdımda tanıdım desem yalan olur koya çektim balım sen ne ettin neden değiştirdin kız bacım yaaa

Sağol elisim canımİyiyim çok şükür amann boşverdim herşeyiBu ay böyle hiç kafaya takmak yok artık.Herşey olacağına varıcak nasılsa

Sen nasılsın tatlım

İyiyim canım sağol biraz kasıklarım ğrıyordu sağlık ocağına gittim, kendi doktorumu aradım da rahatım şimdi.Valla kafaya takmak berbat bişey, dediğin gibi olacağına varıyor.Sen rahat ol,neşeli ol allah büyüktür.

Son düzenleme:
tanıdım tanıdımda tanıdım desem yalan olur kopya çektim balım sen ne ettin neden değiştirdin kız bacım yaaa

biliyom canım senin oldugunu en son aşılamamı ne yaptırmıştın sen?
ya işler yogun giremiyorum iş yerinden pek..
şimdi evden calısıyorumda biraz daha rahatım...
Eveeeettt hemde iki tene Birinci aşılamam tutmadı iki gün önce ikinciyi yaptırmış bulunuyorum
anamm sen kimsin bak tanıyamadım acep küm olabilüğsünki :44:

hoşgeldin canım

Sağol beyamgülüm sende hoş geldin

illa açık vericem ya ismin altına yazdığım yazıyı kaldırmayı unutmuşum malesef

Günaydınlarrrr
Bugün bende erkenciyimSabah 07:30 uyandım yatağın içinde 9 a kadar döndüm durdum ama cıkss uyku yok.
Nasılsınız bakalım
günayyydınnnn
Emineeeeee beni beğendin mi, yoksa diğer barbiyi mi koysam

cık cık cık beğenmedimmm

Forum takipte denk geldim, belki çok sert olacak, ne alaka diyeceksiniz ama bu fotograflar cok korkunc değil mi? Görünce tüylerim diken diken oldu.

Burası cok kullanıcılı bir platform, bu resimlerden etkilenecek(benim) gibi bir çok kadın denk gelebilir, rica etsem siler misiniz? Çok vahşi görünüyor.

Son düzenleme:
Eveeeettt hemde iki tene Birinci aşılamam tutmadı iki gün önce ikinciyi yaptırmış bulunuyorum

Sağol beyamgülüm sende hoş geldin

özelde yaptırıyorsun dimi aşılamaları
ya bende gidicem mayısda doktora aşılama der mi acaba fiyatlar nasıl hiç bilmiyorum:26::26:

forum takipden denk gelmiş olduğun için böyle söyledin. 1-2 sayfa geçmişi okumanı rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…