sağol hayatım..yok bebeğim ben klomen+ovitrelle kullanıyordum:94::94:
kızlar herkese tşk ederim ben şimdi çıkıyom temizlik yapıp hemen gelecem
kendinize iyi bakın allaha emenet olun byy byy
edammm cnm arkadaşım..bencede yaptır.birkez daha söylemiştim sana aynı senin gibi bir arkadaşım kürtaj oldu sonra sürekli denemesine hatta klomen kullanmasına rağmen kalamadı..hormon testi falan filan derken olmadı işte..kız 2 ay önce aşılama yaptırmak için gitti bir de ne baksın ilk hamileliğinden sonra tüpleri tıkanmış..hemn açtılar tüplerini..aşılaması tutmadı doğal yolla deniyor şimdi...inşallah senin bunlara gerek kalmazda hemencecik oluverir bebişin arkadaşım...
peki tüpleri neden tıkanmış canımmm??
yani tüplerin tıkanma sebebi ne olabilirmiş??
belirtileri var mıymış??
canım onu bilmiyorum ama sorarım senin için.o da kkdan arkadaşım bnm..
ama ben geçen ay sağlık ocağındaki doktorla konuştum.hsg hakkında yani rahim filmi.o da bana dediki enfeksiyon kaptığımız zaman tüplerde bazen o enfeksiyonlar kalabiliyor ve iltihabada yol açabiliyormuş.doğal olarak o da yumurtaya giden yolu tıkıyor..bu yüzdende gebelik oluşamıyor dedi.
ben evliliğimin ilk aylarında enfeksiyon tedavisi gördüm cnm..belki dedim hani hsg ile gebe kalabilirm dedim ve çektirdim.çok şükür 2 tüpte açık şuan..
ama sanırım bu ayda gebelik olmadı.çünkü ğöğüslerim sızlamaya başladı cnmm off off
cnm klomen gebe kalma sürecini hızlandırıyor ve çoğul gebelikte sağlıyor..
yan etkileri biraz fazla ve sonrasıda tabi..tabi öneririm ama doktorun verir inşallah..
yine sana senin birşeyin yok edacım deyip gördermesin seni.
serophene ve klomen aynı sebeple kullanılmıyor mu canımmm?????
canım 3 ay önce bi dış gebelik yaşadım kürtaj oldum geçen ayda rahim filmi çekindim doktorum hiç bi sorun olmadığını söylüyo rahmimde bi hasar olmadığını tüplerimin açık olduğunu hormonlarımın düzenli olduğunu söylüyor eşimdede bi sorun yok ama olmuyor işte eşim tüp bebek yaptıralım diyor ben korkuyorum ve erken olduğunu düşünüyorum kendiliğinden olsun istiyorum ve önceden eşim olmasada olur diyodu ama şimdi çok istiyor ben de istiyorum ama elimden bişey gelmiyor bide ben ilişki sırasında kendimi çok kasıyorum yapmamız gereken günlerde olmuyor normal zamanda bende rahatım şu kafamı yerinden çıkarıp başka bi yere bıraksam diyorum düşünmesem hiç bişey biraz uzun oldu ama kusura bakma
zorlucam canım bu seferr...
olmadı başka dr a giderimm..
ilk hormon istiyorumm...
sorun çıkmazsa klomen deneyelim diyebilirim...
ama ben çoğul istemiyorumm..iğne vurulmasan da çoğul gebelik şansı var mı acaba??????
canım onu bilmiyorum ama sorarım senin için.o da kkdan arkadaşım bnm..
ama ben geçen ay sağlık ocağındaki doktorla konuştum.hsg hakkında yani rahim filmi.o da bana dediki enfeksiyon kaptığımız zaman tüplerde bazen o enfeksiyonlar kalabiliyor ve iltihabada yol açabiliyormuş.doğal olarak o da yumurtaya giden yolu tıkıyor..bu yüzdende gebelik oluşamıyor dedi.
ben evliliğimin ilk aylarında enfeksiyon tedavisi gördüm cnm..belki dedim hani hsg ile gebe kalabilirm dedim ve çektirdim.çok şükür 2 tüpte açık şuan..
ama sanırım bu ayda gebelik olmadı.çünkü ğöğüslerim sılamaya başladı cnmm off off
canım benim enfeksiyon sorunum hiç olmadı ama kürtajdan sonrada bir sorun yaşamadım..
şimdi netten bakayım bakalım belirtileri var mı??
olur cnm üzülmee...gögüs hamileyken de sızlıyor...
canım klomen zaten yumurtalara destek olarak veriliyor..yani 1den fazla yumurtanı geliştiriyor..olabilir ama ihtimal cnm bnm..klomen kullanıp 2ikize hamiş kalan arkadaşım olmadı valla..heep tek gebelikti onlarınki.başka bi topicten yazışıyordum kızlarla hep tekti..
canım benim enfeksiyon sorunum hiç olmadı ama kürtajdan sonrada bir sorun yaşamadım..
şimdi netten bakayım bakalım belirtileri var mı??
olur cnm üzülmee...gögüs hamileyken de sızlıyor...
ne bilim edammm yaa..eşimde bende kestik umudu tamamen ..zaten dün halvet etmedik artık yeter dedim ben..zaten sızlayınca göğüsler bütün motivasyonumuzda düştü cnmmm.
zaten bugün 25.gün..artık tuttuysa tutmuştur geçti yani..hergün oldu ilişki..nasibimizde varsa zaten bize gelir yavrumuz
ayyy canım benim yaaaa...
şu sorun olmayıp nasıl hamile kalınmıyor onu anlamıyorum yaaa...
etkilen ne acaba??
inş en kısa zaman da tüp bebek olmadan kalırsın cnm...
allah yardımcın olsunn...
o zaman rahat rahat isteyebilirim..
ben bir topikte okudum klomenle üçüz hamileydi çok korktumm :18:
kızlar bişey sorcam bu serophene ve klomen ilaçlarını doktor mu veriyor siz kendiniz mi alıyorsunuz ve ne işe yarıyor bu ilaçlar acaba kendimiz alıp kullansak olmaz mı acaba
serophene ve klomen aynı sebeple kullanılmıyor mu canımmm?????
ne bilim edammm yaa..eşimde bende kestik umudu tamamen ..zaten dün halvet etmedik artık yeter dedim ben..zaten sızlayınca göğüsler bütün motivasyonumuzda düştü cnmmm.
zaten bugün 25.gün..artık tuttuysa tutmuştur geçti yani..hergün oldu ilişki..nasibimizde varsa zaten bize gelir yavrumuz
benim eşimde bu ayyy kan da negatifi görünce çok üzüldü olmayacak napalım artık kısmet dedi..
aslında dr lar olmayacak diye düşünmeyin diyorlar ama yapamıyorsun ki...
bu arada belirtilerini pek bulamadım tıkanıklığın..ama ameliyatta ve birden fazla kürtajda ve de fazla enfeksiyonda tıkanırmış...
arkadaşının belirtileri var mıydı acaba????
sağol canım benim allah isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin valla bende anlamıyorum hiç bişey yok diyor ama olmuyor
cnm doktor kontrolünde kullanılması lazım..çünkü yumurtalarının olgunlaştığını doktorun görüyor zaten çatlatma iğnesinide olgunlaşınca veriyor..yumurta takibini yaptırarak kullanman lazım...
klomen yumurtlamanı sağlıyor..çatlatma iğneside yumurtayı çatlatıyor..iğneyi vurduktan 36 saat sonra çatlama gerçekleşiyor.ve hamiş kalabilmek için 24 saatin oluyor..(çok uzattım galiba)
benim eşimde bu ayyy kan da negatifi görünce çok üzüldü olmayacak napalım artık kısmet dedi..
aslında dr lar olmayacak diye düşünmeyin diyorlar ama yapamıyorsun ki...
bu arada belirtilerini pek bulamadım tıkanıklığın..ama ameliyatta ve birden fazla kürtajda ve de fazla enfeksiyonda tıkanırmış...
arkadaşının belirtileri var mıydı acaba????
yoktu canım zaten bana mesaj yazmış kendide çok şaşırmış.aşılama sırasındaöğrenmiş tıkanıklığı..
işin garibi o zaten evliliğinin 1.yılında hsg çekilmişti..yani o ilaçları falan hep boşa kullanmış.bu 2. çekilşi o filmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?