Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Son düzenleme:

zorlucam canım bu seferr...
olmadı başka dr a giderimm..
ilk hormon istiyorumm...
sorun çıkmazsa klomen deneyelim diyebilirim...

ama ben çoğul istemiyorumm..iğne vurulmasan da çoğul gebelik şansı var mı acaba??????

günaydın arkadaşlar bende polikistik over var çocuğum olurmu acaba bu kistten muzdarip olup çocuk sahibi olan varmı acaba

ayyy canım benim yaaaa...
şu sorun olmayıp nasıl hamile kalınmıyor onu anlamıyorum yaaa...
etkilen ne acaba??
inş en kısa zaman da tüp bebek olmadan kalırsın cnm...
allah yardımcın olsunn...

canım klomen zaten yumurtalara destek olarak veriliyor..yani 1den fazla yumurtanı geliştiriyor..olabilir ama ihtimal cnm bnm..klomen kullanıp 2ikize hamiş kalan arkadaşım olmadı valla..heep tek gebelikti onlarınki.başka bi topicten yazışıyordum kızlarla hep tekti..

o zaman rahat rahat isteyebilirim..

ben bir topikte okudum klomenle üçüz hamileydi çok korktumm :18:

ayyy canım benim yaaaa...
şu sorun olmayıp nasıl hamile kalınmıyor onu anlamıyorum yaaa...
etkilen ne acaba??
inş en kısa zaman da tüp bebek olmadan kalırsın cnm...
allah yardımcın olsunn...

sağol canım benim allah isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin valla bende anlamıyorum hiç bişey yok diyor ama olmuyor

o zaman rahat rahat isteyebilirim..

ben bir topikte okudum klomenle üçüz hamileydi çok korktumm :18:

vay be...ne güzel ya 3üz çokta 2zde kafi bana cnmm..keşkee olsaaa

zaten hiçbir sorunu olmayanlarda kullanıyor çoğul gebelik için cnm bnm..doktorum demişti.:94:

kızlar bişey sorcam bu serophene ve klomen ilaçlarını doktor mu veriyor siz kendiniz mi alıyorsunuz ve ne işe yarıyor bu ilaçlar acaba kendimiz alıp kullansak olmaz mı acaba

kızlar bişey sorcam bu serophene ve klomen ilaçlarını doktor mu veriyor siz kendiniz mi alıyorsunuz ve ne işe yarıyor bu ilaçlar acaba kendimiz alıp kullansak olmaz mı acaba

cnm doktor kontrolünde kullanılması lazım..çünkü yumurtalarının olgunlaştığını doktorun görüyor zaten çatlatma iğnesinide olgunlaşınca veriyor..yumurta takibini yaptırarak kullanman lazım...

klomen yumurtlamanı sağlıyor..çatlatma iğneside yumurtayı çatlatıyor..iğneyi vurduktan 36 saat sonra çatlama gerçekleşiyor.ve hamiş kalabilmek için 24 saatin oluyor..(çok uzattım galiba)

serophene ve klomen aynı sebeple kullanılmıyor mu canımmm?????

canım hiç duymadım ben zaten ikiside aynı ilaç sadece firmaları değişik doktor dozaşını yükseltebilir benim bu ay öyle oldu cünkü iki sabah iki akşam alıyorum bu ay önceki ay bi sabah bi akşam almıştım o yüzden öyle bi ş ey olmaz sanırım

sağol canım benim allah isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin valla bende anlamıyorum hiç bişey yok diyor ama olmuyor

benim dr um da birşey yok dene diyor ama olmuyor iştee..
halbuki ilk gebeliğim tek ilişkide ilk ay tutmuştu şok olmuştuk ama aklımızda bebek yoktu ondandır heralde...

sağol canım ya geçen ay rahim filmi çekindim doktorum adet olunca gel dedi yumurta takibi yapalım dedi ama ben gitmedim artık hastaneye gitmekten bıktım çünki daha çok moralim bozuluyor bi kaç ay bekleyelimde olmazasa bende gidicem artık mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…