Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım adet olursan gel dedi filim çekindikten sonra iki ay olma olasılığı çok yüksekmiş bende diyorum ramazan falan geçsin öyle gideyim çünki bayramda tatile ailemizin yanına gitmeyi düşünüyoruz gelince rahatça gidelim diyoruz bakalım canım bence umutsuz olma çünki hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynıymış inşallah hamişsindir canım

bilmem ki kürtaj olunca insan acaba mı diyor...
ama martta dr um kürtajın temiz yapılmış bir sorun yok dedi...

ama içime de kurt düşmüyor değill..

dr bana da bir fitil verdi vagi-hex adında ama daha kullanmadımm...
iltihap görmedi ama ben bu fitili veriyorum önlem alalım dedi..

hoşbulduk cnm sen nasılsın ??

hoşbulduk cnm sizler napıyorusnuz ??

iyi haberler varmı *
bakalım bizde bu akşam kısmetse halvetlere başlıycaz yeni ayı açıcaz

rastgele o zaman cnm bnm..hayırlısıyla gelsin bebişler..

valla cnm bende regl belirtileri var..sivilcem çıktı,göğüslerimde sızlıyor..heralde olucam ben bu ayda bebişte yok

evet canım insanın içine kurt düşüyor belkide psikolojimizden dolayı hormonlar gerektiği gibi çalışmıyordur sonuçta gerçekten zor bi durum atlatmak kolay deil
ben bu aydan sonra birkaç ay bekliycem sanırım gerçekten tedaviye de başlayınca insan bu ay oldu mu diye düşünmekten sanki daha kötü oluyoruz gibi geliyo bana hayırlısı ne diyelim

haklısın tabi ki canımm..çok düşünerek kafaya takarak engelliyoruz en baştaa...

bende tedaviye başlamak istiyorumm..daha hiç bir girişimim olmadı...

bu ay gitmeyi düşünüyorum bakalımm...

martta istedim ama dr um gerek duymadı...

canım ben zaten gamlı baykuşum..olumlu birşey düşünmem kendimle alakalı..herkese umut dağıtırım kendime geldim mi yok yani..keşkeee varya bir olsaa buradan haykırırım ilk önce sizlere zaten öğrenince akşaı bekliycem öle telde söleme falan yok kocaya...neyse ben yine haddinden fazla ümitlendim galibaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…