kürtaj oldugum için benim de kafama takıldı...
ama dr alttan bakınca bir ihtimal tahmin edemiyor mu????
cidden acaba öyle fark edebilir mi bu ay farklı bi doktora gittim ilk önce alttan ultrason sonra bi aletle daha baktı sonra da eli ile muayene etti sonra da akıntı var mı diye sordu bende az dedim sonra tetradox adında bi ilav verdi bunu kocan kullanacak dedi bana da ordinid diye fitil verdi niye veriyorsunuz dedim düşük yapan kadınlar için tedbir amaçlı veriyoruz dedi bu ay iltihap var mı bilmiyorum ama birkaç gün adaçayı yağı koydum ben bir ikisinde adaçayı yağını koyunca alttan bi saaat sonra filan ağzımda acımsı tat olmuştu çok uzun yazdım galiba
kürtaj oldugum için benim de kafama takıldı... ama dr alttan bakınca bir ihtimal tahmin edemiyor mu????[/QUOTE .!.:enfeksiyonu mu??
bnmkini hemen anlamıştı..
enfeksiyon için ben tedavi gördüm..
cnm olmazsa doktorunla konuş soracağın şeyleride bir kağıda yaz orada ona sor bence..ben hep öle yapıyordum..aklında soru işareti kalmaz..
slm güzeller nasılsınız
yok cnm daha erkenn...
en erken adete 1 gün kala yapp..
bekleyebilirsen adet günümde yada 1-2 gün gecince yap canımm...
cnm daha yenisin ama..korkma zaten her kürtaj olanda bu olacak diye birşey yok ki..inşallah sana sürpriz olurda gelir bebişin sana ...hepimizeee
rahim filmini çekildikten sonra mı seni adet olunca gel dedi..
ben mayıs ayında çekildim birdaha ramazanda gidicem cnm..rahat bıraktı bizi..zaten filmden sonra 2 ay kadar bir süre ilaç vermiyorlar..kendiliğine bırakıyorlar..belki doğal yollar kalınır diye..bnm bu ilk ayım bakalım işe yarayacakmı??
ama regl belirtilerm yavaş yavaş kendini belli etti..umudum yok yani..
cidden acaba öyle fark edebilir mi bu ay farklı bi doktora gittim ilk önce alttan ultrason sonra bi aletle daha baktı sonra da eli ile muayene etti sonra da akıntı var mı diye sordu bende az dedim sonra tetradox adında bi ilav verdi bunu kocan kullanacak dedi bana da ordinid diye fitil verdi niye veriyorsunuz dedim düşük yapan kadınlar için tedbir amaçlı veriyoruz dedi bu ay iltihap var mı bilmiyorum ama birkaç gün adaçayı yağı koydum ben bir ikisinde adaçayı yağını koyunca alttan bi saaat sonra filan ağzımda acımsı tat olmuştu çok uzun yazdım galiba
hoşgeldinnn canımmm
kendi adıma bende seni özledimmm
hoşgeldinn cnmmmm..nasılsın??
ayyy ne heyecan verici fikri bile kalbimi hoplatıyo inşallah Allah'ım hakkimizda hayırlı ise versin tez zamanda aminn
enfeksiyonu mu??
bnmkini hemen anlamıştı..
enfeksiyon için ben tedavi gördüm..
cnm olmazsa doktorunla konuş soracağın şeyleride bir kağıda yaz orada ona sor bence..ben hep öle yapıyordum..aklında soru işareti kalmaz..
yok tatlım hani tıkalı olabilir mi diye bir şüphesi olması için birşey hisseder miydi alttan baktıgında..
bende hiç bir sorun görünmüyor dedi de..
enfeksiyonda görmedi...
evet cnm yazıcam mutlakaa..unutmayayım diyee...
haklısın canım sabretmek en güzeli
hoşbulduk cnm sen nasılsın ??
hoşbulduk cnm sizler napıyorusnuz ??
iyi haberler varmı *
bakalım bizde bu akşam kısmetse halvetlere başlıycaz yeni ayı açıcaz
ben de iyiyim canımm..
yarın yolculuğum var yavaş yavaş işlerimi hallediyorumm...
şimdi dinlenmedeyimm...
sadece bavulum hazırlancak diğerlerini sabah 6 da kalktım yaptımm
bilmem ki kürtaj olunca insan acaba mı diyor...
ama martta dr um kürtajın temiz yapılmış bir sorun yok dedi...
ama içime de kurt düşmüyor değill..
dr bana da bir fitil verdi vagi-hex adında ama daha kullanmadımm...
iltihap görmedi ama ben bu fitili veriyorum önlem alalım dedi..
yok tatlım hani tıkalı olabilir mi diye bir şüphesi olması için birşey hisseder miydi alttan baktıgında..
bende hiç bir sorun görünmüyor dedi de..
enfeksiyonda görmedi...
evet cnm yazıcam mutlakaa..unutmayayım diyee...
yok hayatım o ancak film çekildiğinde anlaşılıyor tıkalı mı yoksa değil mi?
ben çok ısrar ettimde doktorum çekti yoksa klomene devamdı..
evet canım insanın içine kurt düşüyor belkide psikolojimizden dolayı hormonlar gerektiği gibi çalışmıyordur sonuçta gerçekten zor bi durum atlatmak kolay deil
ben bu aydan sonra birkaç ay bekliycem sanırım gerçekten tedaviye de başlayınca insan bu ay oldu mu diye düşünmekten sanki daha kötü oluyoruz gibi geliyo bana hayırlısı ne diyelim
ben de iyiyim canımm..
yarın yolculuğum var yavaş yavaş işlerimi hallediyorumm...
şimdi dinlenmedeyimm...
sadece bavulum hazırlancak diğerlerini sabah 6 da kalktım yaptımm
kolay gelsin cnm valla bavul hazırlmak hem güzel hem stresli
yorma cnm kendini zaten adetken insanın canı birşey yapmak istemiyor
rastgele o zaman cnm bnm..hayırlısıyla gelsin bebişler..
valla cnm bende regl belirtileri var..sivilcem çıktı,göğüslerimde sızlıyor..heralde olucam ben bu ayda bebişte yok
sağol cnm bakalım başlıycaz inşallah hayırlı gelir temmuz ayı hepimize
belli olmaz cnm batına kaç gün kaldı ki ?? son dakikaya kadar umut var
yok hayatım o ancak film çekildiğinde anlaşılıyor tıkalı mı yoksa değil mi?
ben çok ısrar ettimde doktorum çekti yoksa klomene devamdı..
ama senin tüplerin açık çıktı dimi...
peki nasıl birşey bu rahşm filmi??????
evet canım adet olursan gel dedi filim çekindikten sonra iki ay olma olasılığı çok yüksekmiş bende diyorum ramazan falan geçsin öyle gideyim çünki bayramda tatile ailemizin yanına gitmeyi düşünüyoruz gelince rahatça gidelim diyoruz bakalım canım bence umutsuz olma çünki hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynıymış inşallah hamişsindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?