Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

vay be...ne güzel ya 3üz çokta 2zde kafi bana cnmm..keşkee olsaaa

zaten hiçbir sorunu olmayanlarda kullanıyor çoğul gebelik için cnm bnm..doktorum demişti.:94:

evet bende onun için korkuyorum zaten eşimde bende çok fazla ikiz var ihtimali çoğaltmak istemiyorum..
ikizleri kaybetme endişesi daha çok bir daha bunları yaşamak istemiyorum...
allah korusunn

canım bende aynı işe yaradıgını farklı firmalar oldugunu düşünüyordumm...
inş size vesile olurda alırsınız bebişlerinizi kucagınızaa

rahim filmini çekildikten sonra mı seni adet olunca gel dedi..

ben mayıs ayında çekildim birdaha ramazanda gidicem cnm..rahat bıraktı bizi..zaten filmden sonra 2 ay kadar bir süre ilaç vermiyorlar..kendiliğine bırakıyorlar..belki doğal yollar kalınır diye..bnm bu ilk ayım bakalım işe yarayacakmı??
ama regl belirtilerm yavaş yavaş kendini belli etti..umudum yok yani..

evet bende onun için korkuyorum zaten eşimde bende çok fazla ikiz var ihtimali çoğaltmak istemiyorum..
ikizleri kaybetme endişesi daha çok bir daha bunları yaşamak istemiyorum...
allah korusunn

Allah korusun cnm bnm...Rabbim hayırlı zamanında hayırlı gebelikler nasib etsin hepimize..öyle düşünüp kendini şartlandırma..

Allah korusun cnm bnm...Rabbim hayırlı zamanında hayırlı gebelikler nasib etsin hepimize..öyle düşünüp kendini şartlandırma..

yok tatlım içim rahat allaha şükür ama korku da yok değil...

allah hepimize sorunsuz hamilelik ve doğum nasip etsin inş

kendi adıma iyiyim şükür olsn Allah'ıma ama sabahtan beri midem bulanıyo adetim biteli gebelik belirtileri başladı bende herkeste adet öncesi oluyo benimki sonrasında oldu gögüslerim şişti adetten sonra ne ters bi kadınım psikolojim byle yine çok şükür sen nasılsın

resmi nikahımıza bu ayın 23 de bi yıl olacak benim batım da 23 temmuz inşallah bebiş gelir de çifte mutluluk yaşarız o yüzden bu ay çok heyecanlıyım
bu arada bu 4. ya da 5. ay denememiz

cnm daha yenisin ama..korkma zaten her kürtaj olanda bu olacak diye birşey yok ki..inşallah sana sürpriz olurda gelir bebişin sana ...hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…