vay be...ne güzel ya 3üz çokta 2zde kafi bana cnmm..keşkee olsaaa
zaten hiçbir sorunu olmayanlarda kullanıyor çoğul gebelik için cnm bnm..doktorum demişti.:94:
canım hiç duymadım ben zaten ikiside aynı ilaç sadece firmaları değişik doktor dozaşını yükseltebilir benim bu ay öyle oldu cünkü iki sabah iki akşam alıyorum bu ay önceki ay bi sabah bi akşam almıştım o yüzden öyle bi ş ey olmaz sanırım
sağol canım ya geçen ay rahim filmi çekindim doktorum adet olunca gel dedi yumurta takibi yapalım dedi ama ben gitmedim artık hastaneye gitmekten bıktım çünki daha çok moralim bozuluyor bi kaç ay bekleyelimde olmazasa bende gidicem artık mecburen
yoktu canım zaten bana mesaj yazmış kendide çok şaşırmış.aşılama sırasındaöğrenmiş tıkanıklığı..
işin garibi o zaten evliliğinin 1.yılında hsg çekilmişti..yani o ilaçları falan hep boşa kullanmış.bu 2. çekilşi o filmi
allah allah şaşırtıcıı
peki bir ameliyat yada kürtaj yada enfeksiyon sorunu varmıymıs????
evet bende onun için korkuyorum zaten eşimde bende çok fazla ikiz var ihtimali çoğaltmak istemiyorum..
ikizleri kaybetme endişesi daha çok bir daha bunları yaşamak istemiyorum...
allah korusunn
allah allah şaşırtıcıı
peki bir ameliyat yada kürtaj yada enfeksiyon sorunu varmıymıs????
bilmiyorum ki cnm..olsaydı derdi ama..kürtaj oldu ama enfeksiyonu var mıydı bilemiyorum:26:
ya tüplerin tıkanması olayı kafamı karıştırdı iyice kürtaj geçirdm ya korktum iyice
canım adet siklüsün kaç günnn??
biraz daha bekle şuan için erken bencee...
Allah korusun cnm bnm...Rabbim hayırlı zamanında hayırlı gebelikler nasib etsin hepimize..öyle düşünüp kendini şartlandırma..
ya tüplerin tıkanması olayı kafamı karıştırdı iyice kürtaj geçirdm ya korktum iyice
canım sen kaç yıllık evlisin?
bilmiyorum ki cnm..olsaydı derdi ama..kürtaj oldu ama enfeksiyonu var mıydı bilemiyorum:26:
kürtaj oldugum için benim de kafama takıldı...
ama dr alttan bakınca bir ihtimal tahmin edemiyor mu????
sapol canım cevabın için 27-28 günler bat 9 - 10 temmuz
kızlar nasılsınız ??
2 gün yoktum özledim sizleri
resmi nikahımıza bu ayın 23 de bi yıl olacak benim batım da 23 temmuz inşallah bebiş gelir de çifte mutluluk yaşarız o yüzden bu ay çok heyecanlıyım
bu arada bu 4. ya da 5. ay denememiz
kızlar nasılsınız ??
2 gün yoktum özledim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?