Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için,Allah sana da sağlıklı hayırlı evlat versin,bakalım deneyeyim şu kürleri pazarteside doktora gideyim,sen hangi şehirdensin,ben bursadanım cnm.

aminn cnm cümlemize inş.önce dokturunu dinle bakalım o ne diycek?ben izmirdeyim

vaaay be canlı örnek işte huzurlu olmak lazım

ya sabahtan beri bir işletecek seni buldum ilk mesajımda dur şunları bir işletiyim dedim herkes emine senmisin dedi gizli saklı birşey yapamıcakmıyım bennn cık cık cık

ya bende geçmişi okudum ama hızlı hızlı geçtim dünden bu yana biton sayfa yani neyse adını görüyorum dedim bu kız bana tanıdık geliyo ama tam çıkaramamıştım daha öncede elif beni işletmişti bravo bana safım ben saf

Bayanlar benim kasıklar hala ağrıyor eşim de aradı dışarı çıkalım diyor bir hava al rahatlarsın diyor,acep gitsem mi ne dersiniz?

neyse tanıştığıma memnun oldum hilalimmm
bende mesela birsumu tanımadım kaç ay sonra öğrendim juletda olduğunu

Bayanlar benim kasıklar hala ağrıyor eşim de aradı dışarı çıkalım diyor bir hava al rahatlarsın diyor,acep gitsem mi ne dersiniz?

canım çok ağrın varsa çıkma derim ayaklarını biraz yukarı doğru kaldır yat ama kendini iyi hissedeceksen çık tabi :44:

cnm sağlık ocağında bi problem yok demedilermi

Evet dediler.Yani daha doğrusu kalp atışında bir problem yok ama doktoruna da görün belki ultrasonluk bir şey vardır dediler, ben de doktora gitmeye üşendiğim için aradım, doktor normal dedi, bu dönemler olabilirmiş hem benim adet döngüme de denk geliyor birazcık da onun etkisi varmış.Magnezyumu günde ikiye çıkar bol su iç dinlen dedi.Panik yapacak bir şey yokmuş şükür İstersen gel ama gerek yok yorma kendini dedi.

YA biraz ağrım var tabi, aynı adet sancısı gibi ama canım da çok istiyor o yüzden kararsızım :44:

bende ısrabilirimmmiiiiiiiiiii pamaklarınııııı
ya bu nekadarrr şeker birşeyyy yaaaaaaaaaaaaa inşallah sende kavuşacaksın meleğine merak etmeeeeeeee

hayal bile edemiyoum gerçi artık kaldık 2 kişi koskoca evde ... ama ne yaln söyliyim kocamla ömür boyu başbaşa yaşayabilirim Elden bişey gelmez hersey nasip kısmet..

hava al canım ama esiyo hava sıkı giyin..

yani normal dediyse korkma ama için rahat edicekse doktoruna da git ama kendini zorlamadan yürümekten hava almaktan bi sıkıntı olmaz heralde

outlete gel diyor ordan da carrefour a gidelim diyor.Gideyim gideyim çok sıkıldım evde, belki kasıklarıma da iyi gelir

Sağolun kızlar fikirleriniz için.Ben gideyim iyi gelir bence.Öpüyorum sizi

YA biraz ağrım var tabi, aynı adet sancısı gibi ama canım da çok istiyor o yüzden kararsızım :44:
kendini çok yormadan git biraz ozamn canım hem belki bebişinede iyi gelicek rahim genişlediği içinde olabilir o ayrı endişe etme git biraz hava al

bence hayal etsen iyi olur çünki çok yakında annnneeeeeeeeee ben geldimm diyecek sessizceee

slm kızlar nabersiniz benim kocişde çıkmış geliyomuş işten bu arada kaynanam geliyomuş puff yarın geliyolarmış neyseee hazırlık yapmam lazım yemekleri ısıtmam lazım çok girimeyebilirim şu günlerde öptüm hepiizi görüşmek üzere

kızlar merhaba ben yoluzun ısmımı degıstırdım ferda yada meg lıstedede degıstırırsenız sevınırım

kızlaaaaaaar merhaba. p tesı günğü test yaptım pozitif salı dr gittim ultrasonda göremedi test ıstedı 2047 değerim pozitif yani. yeni olduğundan görünmemiş olabılır dedi ayrıca dış gebelik ihtimalindende bahsetti ve cuma tekrar gel dedi. yani 2-3 haftallıkken kesenin görünmemesi doğal değilmi ayrıca 3 gün önce görünmeyen kese 3 gün sonra görünürmü. görünmüyor git haftaya gel cevabını almaktan korkuyorum

ne güzel haber
sabah ilk idrarla tekrarla mutlaka
haberlerini bekliyoruz
belirtilere takılma, benim de geçmişti göğüs ağrım

maşallah bebişine de sana da

Kızlar başka numune alabileceğim bi yer varmı?
Çok hoşuma gitti yaa :))
milupaya üye olun
ordan 8li huggies bez gönderiyorlar
bir de ıvır zıvır işte

Dru aradim simdi nstye baglanmam lazimmis dogum olabilirmis hemen gel dedi hastaneye gidiyoruz biz haber edim dedim size
dur kız saçmalama ne doğurması
şimdi sancı olması normal
yalancı sancı bunlar

canım emzik kutusu gibi geldi ben o amaçla kullanıcam en azından
bana da geldi
emzik kutusu olarak kullanışlı oluyor
ben de emzik kutusu yapıcam

kızlar merhaba ben yoluzun ısmımı degıstırdım ferda yada meg lıstedede degıstırırsenız sevınırım
hayırlı olsun canım
değiştiriyorum
ne çok nick değiştiren oldu he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…