Teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için,Allah sana da sağlıklı hayırlı evlat versin,bakalım deneyeyim şu kürleri pazarteside doktora gideyim,sen hangi şehirdensin,ben bursadanım cnm.
Hilal sabah yazdım ben de.Özet geçeyim, kasıklarım iki gündür bolca ağrıdığı için sabah sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlemek için, normalde 135-140 atar,hemşire akranı bir gösterdi 187 atıyordu.Kadın dedi ki bak dedi sen heyecan yapınca çocuk ta etkileniyor dedi, minicik kalbi kaç atıyor sakin ol dedi çocuğu üzme dedi.Sonra ben biraz sakinleyince yine 135 e düştü.Bu kadar direk etkileyeceğini bilmiyordum.
ya sabahtan beri bir işletecek seni buldum ilk mesajımda dur şunları bir işletiyim dedim herkes emine senmisin dedi gizli saklı birşey yapamıcakmıyım bennn cık cık cık
Bayanlar benim kasıklar hala ağrıyor eşim de aradı dışarı çıkalım diyor bir hava al rahatlarsın diyor,acep gitsem mi ne dersiniz?
bence de cik cnm bi hava alirsin iyi gelir
aminn cnm cümlemize inş.önce dokturunu dinle bakalım o ne diycek?ben izmirdeyim
vaaay be canlı örnek işte huzurlu olmak lazım
ya bende geçmişi okudum ama hızlı hızlı geçtim dünden bu yana biton sayfa yani neyse adını görüyorum dedim bu kız bana tanıdık geliyo ama tam çıkaramamıştım daha öncede elif beni işletmişti bravo bana safım ben saf
Bayanlar benim kasıklar hala ağrıyor eşim de aradı dışarı çıkalım diyor bir hava al rahatlarsın diyor,acep gitsem mi ne dersiniz?
cnm sağlık ocağında bi problem yok demedilermi
neyse tanıştığıma memnun oldum hilalimmm
bende mesela birsumu tanımadım kaç ay sonra öğrendim juletda olduğunu
canım çok ağrın varsa çıkma derim ayaklarını biraz yukarı doğru kaldır yat ama kendini iyi hissedeceksen çık tabi :44:
bende ısrabilirimmmiiiiiiiiiii pamaklarınııııı
ya bu nekadarrr şeker birşeyyy yaaaaaaaaaaaaa inşallah sende kavuşacaksın meleğine merak etmeeeeeeee
Evet dediler.Yani daha doğrusu kalp atışında bir problem yok ama doktoruna da görün belki ultrasonluk bir şey vardır dediler, ben de doktora gitmeye üşendiğim için aradım, doktor normal dedi, bu dönemler olabilirmiş hem benim adet döngüme de denk geliyor birazcık da onun etkisi varmış.Magnezyumu günde ikiye çıkar bol su iç dinlen dedi.Panik yapacak bir şey yokmuş şükürİstersen gel ama gerek yok yorma kendini dedi.
hayal bile edemiyoum gerçi artık kaldık 2 kişi koskoca evde ... ama ne yaln söyliyim kocamla ömür boyu başbaşa yaşayabilirim Elden bişey gelmez hersey nasip kısmet..
hava al canım ama esiyo hava sıkı giyin..
kendini çok yormadan git biraz ozamn canım hem belki bebişinede iyi gelicek rahim genişlediği içinde olabilir o ayrı endişe etme git biraz hava alYA biraz ağrım var tabi, aynı adet sancısı gibi ama canım da çok istiyor o yüzden kararsızım :44:
hayal bile edemiyoum gerçi artık kaldık 2 kişi koskoca evde ... ama ne yaln söyliyim kocamla ömür boyu başbaşa yaşayabilirim Elden bişey gelmez hersey nasip kısmet..
hava al canım ama esiyo hava sıkı giyin..
Sağolun kızlar fikirleriniz için.Ben gideyim iyi gelir bence.Öpüyorum sizi
ne güzel haberben test yaptim dayanamayip ama idrari tutmadan ve sanirim 1 saatlik falandi ve de ogleden sonra
yani gereksiz bir test oldu belki bilmiyorum
ilk 10 dk icinde silik cizgi cikti ama cok cok az belli belirsiz
sonra kayboldu
neyse sabah tekrarliycam
ama sorunum su, agridan kivrandigim sizlayan goguslerimin agrisindan su dakikadan itibaren eser yok
tamamen yok oldu gogus agrim ve bu cok ilginc dun gece uyuyamiyordum agrisindan.
sanirim adet gelicek
yarin32.gun ve ben hicbir zaman 31 gunden dha gec adet olmadim
aklim cok karisik :S gogus agrim gitti adet belirtim bu benim
maşallah bebişine de sana dakızlarr biz geldik
dün randevumuz vardı, Allahıma sonsuz şükürler olsun kalp atışlarını gördük, eşimde geldi nasıl duygulandı öylee
bebişim tam 20 mm olmuş, nasılda büyümüş öyle, 5+0 da 6 mm di
doktor teyzemiz gelişimini çok beğendi çok yolunda herşey dedi,
testler yapıldı, 26 nisandada ense kalınlığı için gidiyoruz Allah nasip kısmet ederse
milupaya üye olunKızlar başka numune alabileceğim bi yer varmı?
Çok hoşuma gitti yaa :))
dur kız saçmalama ne doğurmasıDru aradim simdi nstye baglanmam lazimmis dogum olabilirmis hemen gel dedi hastaneye gidiyoruz biz haber edim dedim size
bana da geldicanım emzik kutusu gibi geldiben o amaçla kullanıcam en azından
hayırlı olsun canımkızlar merhaba ben yoluzun ısmımı degıstırdım ferda yada meg lıstedede degıstırırsenız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?