Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Her ay bir umutla beklerken hep husrana ugradigim icin boyle oldum arkadasim,durmadan test yapa yapa,butun arkadaslarim hamile bebis bekliyor,Allah tum isteyenlere versin sabirla beklemek gercekten zor,Allah aratmasin.

anlıyorum cnm burda da bak çoğunluk hamile ve ben bu arkadaşların hamiş haberlerini aldığımız günleri hatırlıyorum kimileri doğurdu kimileri doğurcak ama inanıyorumki bende hamiş kalcam sende inan nolur.hiç bitkisel kür fln yapıyomusun peki

Hello :79::79::79::79::79:
hoşgeldin canımmmm

bizde dişimizden tırnağımızdan arttırıp biriktirdik, o paradan dolayı eşim kazık yerse hiç üzülmiycem. ona dedimki o adam seni kazıkladığında paraya değil karımı üzdüm diyip kahrolucaksın dedim

Hicbir sey uygulamiyorumcnm,bende de hata aslinda doktorada duzenli gitmiyorum zaten biraz tutarsizlik var,hayit otu kürünü duymustum adet duzenliyormus ve yumurtalarin olgunlasmasini sagliyormus ama.denemedim hic,peki gebelik testini yapmak icin erken mi davrandim sence 2 gun gecikmeyle cikar mi bilgin var mi?

Hoşbulduk pfiiiiii

Hello :79::79::79::79::79:

Allah korusun kuzum deme öyle Allah göstermesin yaaa inş öyle birşey olmaz yazık olur ne diyeyim Allahım bu erkeklere akıl versin vallaha akıllanmazlar kazık yemedikçede Allahım yaşatmasın gülüm AMİN

cnm evt kist için soğan kürü var ,hayıt tohumu var burda çok arkadaş onla hamile kaldı bende çayını içiyorum hapıda var,incir kürü var vs.vs benim adetten geçtikten 3 gün sonra hayalet çizgim çıkmıştı yarın sabah idrarıyla bi daha yap bakalım

Zaten biraz once yapmistim testi cnm,sabah idrariyla yapmadim,biraz uyku halide var gerci ama yinede umutlanmak istemiyorum,peki hayit otu tohumu kürü nasil ve ne zaman uygulaniyor cnm bilgi verir misin?

Hoşbulduk pfiiiiii
senin o pfiiiiii diyen dillerini sevsinler, doğurgan barbie

Allah korusun kuzum deme öyle Allah göstermesin yaaa inş öyle birşey olmaz yazık olur ne diyeyim Allahım bu erkeklere akıl versin vallaha akıllanmazlar kazık yemedikçede Allahım yaşatmasın gülüm AMİN

Kazık yemedikçe akıllanmıycakda neyse. evlendiğimizden bu yana kimden uzak dur desem sen karışma dedi. Her birinden ayrı darbe yedi aklı başına gelmedi.
Çocuğum üzülüyor cidden, ben ağlayınca hareketlerini hissediyorum. demekki o da üzülüyor. Sırf oğlum için üzmüyorum kendimi ne hali varsa görsün. Bna yalan söylemeseinde hiç hoşlanmıyorum. çocuğumada kesinlikle yalan söylememsi için gereken tüm eğitimi vericem. Adam olmayı öğreticem ona, babasına benzemesin. anası gibi sağlam karakterli olsun. öpüldüm öpüldüm ...... dobra olsun çocuğum.

Zaten biraz once yapmistim testi cnm,sabah idrariyla yapmadim,biraz uyku halide var gerci ama yinede umutlanmak istemiyorum,peki hayit otu tohumu kürü nasil ve ne zaman uygulaniyor cnm bilgi verir misin?

cnm sabah ilk idrarla yap bence yrn.hayıtın hapı da var ben tohumdan demleyerek çayını içiyorum adette başlayıp bi sonraki adetten 1hafta önce bırak.ama yumurtlamayla ilgili bi problemin varmı ovulasyon kullanıyomusun???

kızlar ben çıkıyorum geldi benümkü yüzüm asık zati gideyimde sofrayı kurayım acıkmıştırda diyemez o kıyamadım yine neyssseee öpüyorum hepinizi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…