hosgeldin cnm
hoşgeldin gülümmm
Her ay bir umutla beklerken hep husrana ugradigim icin boyle oldum arkadasim,durmadan test yapa yapa,butun arkadaslarim hamile bebis bekliyor,Allah tum isteyenlere versin sabirla beklemek gercekten zor,Allah aratmasin.
neeeyyy beni topikten kovmak heeee kimsin sen söyle çabuk
hello tatlum
hoşgeldin canımmmmHello :79::79::79::79::79:
canım aynı sıkıntı bak yaşadığımız peşinden koşuyoruz aman böyle aman şöyle tmmabi yarın söz tmm abi şu gün abi işe çıkmadım abi böyle artık çocuğa ben yazdım bastım hakareti beni bile çileden çıkardın lanet oolsun sana dedim şimdi beni görse eşimin yanında gelemez hakkını helal et abla der etmiyorum diyorum birde namaz kılıyosun alnını secdeye koyoyusun dolandıroyr-sun bee utanmaz dedim susuyo eşimde ses etmiyo her işimi yapıyo ama diyo çok yapıyo yaa amann bu erkekler valla çekilir gibi değillerde işte rabbim bir sebep veriyo ölüyodum aşkından geberiyodum babamı karşıma aldım da evlendim nelker yaşadım şimdi diyorum bu hat içnmi bazen uykudan kalkıyorum bu yabancı kim diyorum valla bazen herşey yolunda bazende batıyoki öpmesi bile dokunuyo o derece rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sen yinede kendidne dikkat et hamilesin üzülme bebeğini düşün kuzum yani değmez valla bak değmez üzüldüğüne
anlıyorum cnm burda da bak çoğunluk hamile ve ben bu arkadaşların hamiş haberlerini aldığımız günleri hatırlıyorum kimileri doğurdu kimileri doğurcak ama inanıyorumki bende hamiş kalcam sende inan nolur.hiç bitkisel kür fln yapıyomusun peki
yok gız ne artisti canlı yayına bağlandım sadece
hoşgeldin canımmmm
bizde dişimizden tırnağımızdan arttırıp biriktirdik, o paradan dolayı eşim kazık yerse hiç üzülmiycem. ona dedimki o adam seni kazıkladığında paraya değil karımı üzdüm diyip kahrolucaksın dedim
Hello :79::79::79::79::79:
hoşgeldin canımmmm
bizde dişimizden tırnağımızdan arttırıp biriktirdik, o paradan dolayı eşim kazık yerse hiç üzülmiycem. ona dedimki o adam seni kazıkladığında paraya değil karımı üzdüm diyip kahrolucaksın dedim
Kızlar başka numune alabileceğim bi yer varmı?
Çok hoşuma gitti yaa :))
Hicbir sey uygulamiyorumcnm,bende de hata aslinda doktorada duzenli gitmiyorum zaten biraz tutarsizlik var,hayit otu kürünü duymustum adet duzenliyormus ve yumurtalarin olgunlasmasini sagliyormus ama.denemedim hic,peki gebelik testini yapmak icin erken mi davrandim sence 2 gun gecikmeyle cikar mi bilgin var mi?
neeeyyy beni topikten kovmak heeee kimsin sen söyle çabuk
hello tatlum
cnm evt kist için soğan kürü var ,hayıt tohumu var burda çok arkadaş onla hamile kaldı bende çayını içiyorum hapıda var,incir kürü var vs.vs benim adetten geçtikten 3 gün sonra hayalet çizgim çıkmıştı yarın sabah idrarıyla bi daha yap bakalım
tanımazsın yavrımmm eskilerdenim ben
sen daha tıfılsın burda dahhhaaa çççokkkkk çalışman lazım çokkk
senin o pfiiiiii diyen dillerini sevsinler, doğurgan barbieHoşbulduk pfiiiiii
Allah korusun kuzum deme öyle Allah göstermesin yaaa inş öyle birşey olmaz yazık olur ne diyeyim Allahım bu erkeklere akıl versin vallaha akıllanmazlar kazık yemedikçede Allahım yaşatmasın gülüm AMİN
Zaten biraz once yapmistim testi cnm,sabah idrariyla yapmadim,biraz uyku halide var gerci ama yinede umutlanmak istemiyorum,peki hayit otu tohumu kürü nasil ve ne zaman uygulaniyor cnm bilgi verir misin?
neyyy bide tıfıl haaakimsin sen söylesene beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?