ne güzel haber
sabah ilk idrarla tekrarla mutlaka
haberlerini bekliyoruz
belirtilere takılma, benim de geçmişti göğüs ağrım
maşallah bebişine de sana da
milupaya üye olun
ordan 8li huggies bez gönderiyorlar
bir de ıvır zıvır işte
dur kız saçmalama ne doğurması
şimdi sancı olması normal
yalancı sancı bunlar
bana da geldi
emzik kutusu olarak kullanışlı oluyor
ben de emzik kutusu yapıcam
hayırlı olsun canım
değiştiriyorum
ne çok nick değiştiren oldu he
hayırdır neden sıkılıyor?çok canım sıkılıyooooooooooooo
saol canım bayadır degıstırmek ıstıyodum ne ole yoluzun hakketen yoluzadıda uzadı belkı kısalır dıye degıstırdım
merak etmeyin yaa bunlar doğuma hazırlanmak için rahim tarafından gönderilen yalancı sancılargamzenın sancısımı gelmıs ya
aman dogurmasın sakın
cok cok erken
dogum sancısı degıldır
yaw kızlar hep isim değişikliği yapmışsınız ben yokken tanıyamadım ben sizi
hoş buldum ..merak etmeyin yaa bunlar doğuma hazırlanmak için rahim tarafından gönderilen yalancı sancılar
bunların olması çok normal diye okumuştum
gereksiz panik yaptırdı doktoru
ama gitsin rahat etsin kafası
sen naaptın ayrıntılıya gittin mi?
hoşgeldin
epey değişim var evet
alışırsın
Slm kankitolarımm beniimmm...
nasılsınız canlarım benimm..
sizze bir sorum var benimmm kırılacakmıs gibi belim ağrıyor du sabah ama şimdi birden ağrı oluyo ve kesiliyoo adet sancım gibi abartılı bır sancım yok sizce birşeyler olabilirmii ben ümidimi kestimm bu ayy ama yinede olmasını istiyorumm...
Hamile olupta sancı ceken varmi aranizdaa...???????
hayırdır neden sıkılıyor?
hamilelikte bu tip sancılar olabilir
ama regl belirtisi de olabilir
inşallah bebektendir
bu kadar ümitsiz olma
Yaşadıkların kolay değil..her ay kendini gebeliğe hazırlamak regl olunca hüsrana uğramak gerçekten çok zor rabbim inşallah senin için en hayırlı zamandaVAllaha canım beniimm her ay bekle var diye sevinn sonra hüsrana uğraa cok kötüü ben o yüzdenn bekliyeceğim ilk aşılamamda cok kaptırmısdım kendimi hemen
13. gün test yaptırdım ve cıkmadı bundada cok kaptırıp üzmek istemiyorum o yüzde pazartesinii bekliyeceğim kesinn cumartesii hastalanırım çünküü ooo şans bende yokk RABBİMM yüzümüzü güldürsün yinede kızlar hayırlısı olsun inş.
dua edinn Arkadaşlar....
geçmiş olsun canımsabah çok şirret bi şekilde uyandım zaten nedendir bilmem
sonra eşime kızdım hatta gücendim yani
anneme gittim açılayım diye babamla atıştık
sona üstüme çay döküldü
hepten herşey üstüste geldi iş bitsede eve gitsem ağlasam açlırım belki
hayıtı erkek kullanabilir mi hiç bilmiyorum inanferdacımm nsasılsın nerelerdesin pek göremedim seni burda ama bugün seni dördüğüm iyi oldu sana birşey sormak istiyorum kadınlarda prolaktin hormonu yüksek olanlar hayıt hapı kullanı peki erkeklerde kullanabilirmi.bugün başka bir dr gittik prolaktin yüksek dedi beyin mr çektircek yarın tekrarda kan vercek ona göre ilaç tedavisine başlancak
erkeklerde kullanabilirmi yoksa onlar için ayrı bildiğin ilaç varmı
heee bidee Progestan vermişti dr. o biteli üç gün oluyoo hastalanmadımm o ilaç bitince hastalanmayınca gebelik şüphesii olabiliyormuşş doğrumudur bu?
Yaşadıkların kolay değil..her ay kendini gebeliğe hazırlamak regl olunca hüsrana uğramak gerçekten çok zor rabbim inşallah senin için en hayırlı zamanda
bebeğini versin kollarına AMİN.
kizlar bu prima hediye paketi basvurduktan ne zmn sonra geliyo acaba ? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?