herşey sağlıkta diye bi sağlık programına bağlandım kolon kanseriyle ilgili soru sordum
herşey sağlıkta diye bi sağlık programına bağlandım kolon kanseriyle ilgili soru sordum
senin o pfiiiiii diyen dillerini sevsinler, doğurgan barbie
Kazık yemedikçe akıllanmıycakda neyse. evlendiğimizden bu yana kimden uzak dur desem sen karışma dedi. Her birinden ayrı darbe yedi aklı başına gelmedi.
Çocuğum üzülüyor cidden, ben ağlayınca hareketlerini hissediyorum. demekki o da üzülüyor. Sırf oğlum için üzmüyorum kendimi ne hali varsa görsün. Bna yalan söylemeseinde hiç hoşlanmıyorum. çocuğumada kesinlikle yalan söylememsi için gereken tüm eğitimi vericem. Adam olmayı öğreticem ona, babasına benzemesin. anası gibi sağlam karakterli olsun. öpüldüm öpüldüm ...... dobra olsun çocuğum.
cnm sabah ilk idrarla yap bence yrn.hayıtın hapı da var ben tohumdan demleyerek çayını içiyorum adette başlayıp bi sonraki adetten 1hafta önce bırak.ama yumurtlamayla ilgili bi problemin varmı ovulasyon kullanıyomusun???
kızlar ben çıkıyorum geldi benümkü yüzüm asık zati gideyimde sofrayı kurayım acıkmıştırda diyemez o kıyamadım yine neyssseee öpüyorum hepinizi görüşürüz
kiz ticker indan da mi anlamadin ben ordan caktimdi da
ben geldimmmmmmmmmmmmm
nasıl sordun hele bi söyle arayıp bulup seni deşifre edicem. hatta bide faceden arkadaşlık teklifi yolllıycam
Hello :79::79::79::79::79:
Her ay bir umutla beklerken hep husrana ugradigim icin boyle oldum arkadasim,durmadan test yapa yapa,butun arkadaslarim hamile bebis bekliyor,Allah tum isteyenlere versin sabirla beklemek gercekten zor,Allah aratmasin.
kızlar hilalalin kalbi tutacak birazdan neyse söyliyimmmm bariiiiineyyy bide tıfıl haaakimsin sen söylesene beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kiz ticker indan da mi anlamadin ben ordan caktimdi da
Canim,adetim hep düzenlidir,aydan aya 2-3gün kayar,normal yani,ama yumurta tembelligi var galiba ne demekse.
bi ates aldım gibiyorum simcik. yemek yapcam haydi öptüm hepiniziöptük seni güle güle
ya ordan şüphelendim zaten tanıdık geldi ama söylemiyo siz söyleyin işletmeyin beni yaaaa
hoşgeldinnnn cnm
benim face im yok ben ilkokul arkadaşlarımı bulmak istemiyorum
senin o pfiiiiii diyen dillerini sevsinler, doğurgan barbie
Kazık yemedikçe akıllanmıycakda neyse. evlendiğimizden bu yana kimden uzak dur desem sen karışma dedi. Her birinden ayrı darbe yedi aklı başına gelmedi.
Çocuğum üzülüyor cidden, ben ağlayınca hareketlerini hissediyorum. demekki o da üzülüyor. Sırf oğlum için üzmüyorum kendimi ne hali varsa görsün. Bna yalan söylemeseinde hiç hoşlanmıyorum. çocuğumada kesinlikle yalan söylememsi için gereken tüm eğitimi vericem. Adam olmayı öğreticem ona, babasına benzemesin. anası gibi sağlam karakterli olsun. öpüldüm öpüldüm ...... dobra olsun çocuğum.
kızlar hilalalin kalbi tutacak birazdan neyse söyliyimmmm bariiiii
emineeeeeeeeee
cnm o zmn incir kürü var yumurtaları arttırmak için bide onla birlikte havuç kürü var çatlama için bunu de deneyebilirsin bi sıkıntın yoksa
anne çok üzülünce bebekte ağlarmış içerde bunu bilimsel bi yayında dinledim üzmeyin kendinizi kızlarrrrrrrrr
şimdi mesaj yazıyodum emine kız sen misin diye ama sen deşifre ettin benim jeton dört köşeli galiba
bencede gülüm sen yapacağını yapmışşın dinlemiyosa kendisi bilir fazlası huzursuzluk getiroy işte anlasalar onlar düşündüğümüzü ama nerde sen bebeğini düşün sıkıntı etme emi düşünmen gereken bebeğin eşin ne yaşarsa kendisi yaşar Allahım kötü birşey yaşatmasıon yinede çocuğunun hayrına akıl fikir versinde senide bebeğinide üzmesin inş fıstığım çıkmam lazım öpüyorum akşama görüşürüz inş Allaha emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?