Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anne çok üzülünce bebekte ağlarmış içerde bunu bilimsel bi yayında dinledim üzmeyin kendinizi kızlarrrrrrrrr

Seni de sevsinler

Canim,adetim hep düzenlidir,aydan aya 2-3gün kayar,normal yani,ama yumurta tembelligi var galiba ne demekse.

kızlar ben çıkıyorum geldi benümkü yüzüm asık zati gideyimde sofrayı kurayım acıkmıştırda diyemez o kıyamadım yine neyssseee öpüyorum hepinizi görüşürüz

öptük seni güle güle

kiz ticker indan da mi anlamadin ben ordan caktimdi da

ya ordan şüphelendim zaten tanıdık geldi ama söylemiyo siz söyleyin işletmeyin beni yaaaa

ben geldimmmmmmmmmmmmm

hoşgeldinnnn cnm

nasıl sordun hele bi söyle arayıp bulup seni deşifre edicem. hatta bide faceden arkadaşlık teklifi yolllıycam

benim face im yok ben ilkokul arkadaşlarımı bulmak istemiyorum

Hello :79::79::79::79::79:

selamın helloo

Her ay bir umutla beklerken hep husrana ugradigim icin boyle oldum arkadasim,durmadan test yapa yapa,butun arkadaslarim hamile bebis bekliyor,Allah tum isteyenlere versin sabirla beklemek gercekten zor,Allah aratmasin.

al bende de o kadar
herşey aynı
yakınlarımla artık görüşmüyom zati artık sadece burdaki gebişlerle görüşüyom ben

Canim,adetim hep düzenlidir,aydan aya 2-3gün kayar,normal yani,ama yumurta tembelligi var galiba ne demekse.

cnm o zmn incir kürü var yumurtaları arttırmak için bide onla birlikte havuç kürü var çatlama için bunu de deneyebilirsin bi sıkıntın yoksa

bencede gülüm sen yapacağını yapmışşın dinlemiyosa kendisi bilir fazlası huzursuzluk getiroy işte anlasalar onlar düşündüğümüzü ama nerde sen bebeğini düşün sıkıntı etme emi düşünmen gereken bebeğin eşin ne yaşarsa kendisi yaşar Allahım kötü birşey yaşatmasıon yinede çocuğunun hayrına akıl fikir versinde senide bebeğinide üzmesin inş fıstığım çıkmam lazım öpüyorum akşama görüşürüz inş Allaha emanet ol

cnm o zmn incir kürü var yumurtaları arttırmak için bide onla birlikte havuç kürü var çatlama için bunu de deneyebilirsin bi sıkıntın yoksa

Teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için,Allah sana da sağlıklı hayırlı evlat versin,bakalım deneyeyim şu kürleri pazarteside doktora gideyim,sen hangi şehirdensin,ben bursadanım cnm.

anne çok üzülünce bebekte ağlarmış içerde bunu bilimsel bi yayında dinledim üzmeyin kendinizi kızlarrrrrrrrr

Hilal sabah yazdım ben de.Özet geçeyim, kasıklarım iki gündür bolca ağrıdığı için sabah sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlemek için, normalde 135-140 atar,hemşire akranı bir gösterdi 187 atıyordu.Kadın dedi ki bak dedi sen heyecan yapınca çocuk ta etkileniyor dedi, minicik kalbi kaç atıyor sakin ol dedi çocuğu üzme dedi.Sonra ben biraz sakinleyince yine 135 e düştü.Bu kadar direk etkileyeceğini bilmiyordum.

şimdi mesaj yazıyodum emine kız sen misin diye ama sen deşifre ettin benim jeton dört köşeli galiba

ya sabahtan beri bir işletecek seni buldum ilk mesajımda dur şunları bir işletiyim dedim herkes emine senmisin dedi gizli saklı birşey yapamıcakmıyım bennn cık cık cık

allah halime acısında inşallah kimseye yedirmesin paramızı. Bir çorap bile isteyip almadım eşimden. Başkası yerse çok üzülürüm. herkese rabbim akıl versin

ama ben bu ayakları ısırırımmmm bi bebiş olsun neler ördürcem anamaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…