Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kimse kalmamış gülüm ama bak ben yeetim gari imdadına

kusura bakma canım bi yandan calışıyorum ondan görmemişim...

Bende geldim fatmagülü izliyorum ama buralardayım

bende bi kulagım fatmagülde...

evet canım ben de senin gibi düşünüyorum
hem klasik biblolardan güzel ve farklı, hem de içine resim koyarız hatıra olur dediğin gibi

evet süper olur bizde isteriz....

doktorumda yanlış vermiş olabilrsin dedi o yuzden tekrarlanıcak işte sanırım

fatmagül hamile mi??
ne zaman birlikte oldu onlar ya
evet gülüm öyleymiş güya ama tam blemiyorum diyenlerin yalacısıyım mynette yazıyo 2 haftalık falan diye ama gerçekmi Allah bilir karnına bakın karnına bellimi güya saklamaya çalışıyo zorlanıyomuş 2 aylık neyi saklayacaksa
kusura bakma canım bi yandan calışıyorum ondan görmemişim...

bende bi kulagım fatmagülde...

evet süper olur bizde isteriz....

estağfurullah gülüm olsun hiç sorun değil

Kizlar selam. Aksam eve gircem bir sanci kasigimdan genitale bur baski sanci. Bebek dusuyo dedim eve ciktim. Yogun sari akintim geliyor kokulu. Heemen doktora gittim. Oglum cok iyiymis ama plesantada kasilma varmis. Evde soluna yat bol su ic dedi. Gecmezse hemen dahiliyeye gel genel tahlillere bakalim. Iltihaplanma yada bobrekle ilgili bir durum olabilir dedi. Evdeyim uzaniyorum. Essssek. Esim gelsin suratina bakmiycam.ve gerekirse ben bu cocugu bi basima buyutucem. Guvenemedigim bir insanla olmak istemiyorum

idrar yolları enfeksiyonudur muhtemelen
geçmiş olsun korkma allah korusun bişeyi yoktur
eşine neden bu kadar kızdın bilmiyorum ama sakin olmaya çalış

bu arada gamze gelmedi
iyi midir acaba merak ettim:26:

kızzlarrrr
Apt 2 hamişiz sanıyordum bugün öğrendim 5hamiş mişizzzzz ))ve doğumlar peşpeşe inşallah.bizim apt ii çalışmış kışın boş kalmamışşş :))))

puffym ne diyosun sen iyimisin şimdi muhtemlelen idrar yolu enfeksiyonu benim arkadaşda öyle oldu 2 ün yattı hastanede tedavi gördü böbreklere sıçramak üzereymiş ama tehlikeli bak dikkate almazsan kocana gelincede deme öyle bak şimdi sinirlisin sinirelnme ne olur bak sana zarar lütfen

idrar yolları enfeksiyonudur muhtemelen
geçmiş olsun korkma allah korusun bişeyi yoktur
eşine neden bu kadar kızdın bilmiyorum ama sakin olmaya çalış

bu arada gamze gelmedi
iyi midir acaba merak ettim:26:

Bisey olursa haber veririm dedi. Esi yanindadir yanlis anlar diye yazamiyorum.
Bende uzandim az daha isiniyim yerime gecip yaticam. Canim hic bisey istemiyor hic keyfim yok. Esimle iki gundur konusmuyorum. Abuk sabuk islerle ugrasiyolar. Bide ailesi soz konusu olunca yalan soyleyip gizli0is yapmasi cabasi cok kizginim. Su an hakim ne dersin dese bisanicam derim o kadaar kizginim iki gundur yatismiyo.

puffy çok su iç tatlım bol bol.bişicikler olmaz korkma Allah ın izniyle.
Kocişede kızmaaa :)

Ayyy kızlar bi arkadaşım 8yıllık evliler 1yaşında bebişleti var.ama kaynana sorunu çok yaşıyordu ayrılmışlar duyunca çook ağladım çoook yazık o çocuğa

canım benim kıyamam sana bak sen eşine sinirlenmişşin bebekde belki sitrese girdi ve etkilendi boşver seni anlamaya çalışıyorum ama görmezden gel seni üzecek şeyleri etkilenmesin yavrucak

canım benım ya gecmış olsunn uzme kendını bebegi dusun

puffy e cok uzuldum ya belki de caninin skkin olmasindan dolayi bebek etkilendi tepki verdi sanci olarak

ya kizlar benimde arada asiri bi karin agrisi oluyo adet sancisi gibi ins. bu da normaldir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…