- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
kimse kalmamış gülüm ama bak ben yeetim gari imdadına
Bende geldim fatmagülü izliyorum ama buralardayım
evet canım ben de senin gibi düşünüyorum
hem klasik biblolardan güzel ve farklı, hem de içine resim koyarız hatıra olur dediğin gibi
kusura bakma canım bi yandan calışıyorum ondan görmemişim...
bende bi kulagım fatmagülde...
evet süper olur bizde isteriz....
idrar yolunda enfeksiyon var mı ona bakılacak
sana tavsiyem idrarı vermeden önce genital bölgeni güzelce temizle
bir de idrarın bir kısmını yaptıktan sonra kaba doldur
yoksa bile var görünebiliyor diğer türlü
bide sol kasıgımda bı agrı var su an
ara sıra sıddetlenıyo
ozellıkle kızcem hareket edınce :26:
evet gülüm öyleymiş güya ama tam blemiyorum diyenlerin yalacısıyım mynette yazıyo 2 haftalık falan diye ama gerçekmi Allah bilir karnına bakın karnına bellimi güya saklamaya çalışıyo zorlanıyomuş 2 aylık neyi saklayacaksafatmagül hamile mi??
ne zaman birlikte oldu onlar ya
kusura bakma canım bi yandan calışıyorum ondan görmemişim...
bende bi kulagım fatmagülde...
evet süper olur bizde isteriz....
Kizlar selam. Aksam eve gircem bir sanci kasigimdan genitale bur baski sanci. Bebek dusuyo dedim eve ciktim. Yogun sari akintim geliyor kokulu. Heemen doktora gittim. Oglum cok iyiymis ama plesantada kasilma varmis. Evde soluna yat bol su ic dedi. Gecmezse hemen dahiliyeye gel genel tahlillere bakalim. Iltihaplanma yada bobrekle ilgili bir durum olabilir dedi. Evdeyim uzaniyorum. Essssek. Esim gelsin suratina bakmiycam.ve gerekirse ben bu cocugu bi basima buyutucem. Guvenemedigim bir insanla olmak istemiyorum
Kizlar selam. Aksam eve gircem bir sanci kasigimdan genitale bur baski sanci. Bebek dusuyo dedim eve ciktim. Yogun sari akintim geliyor kokulu. Heemen doktora gittim. Oglum cok iyiymis ama plesantada kasilma varmis. Evde soluna yat bol su ic dedi. Gecmezse hemen dahiliyeye gel genel tahlillere bakalim. Iltihaplanma yada bobrekle ilgili bir durum olabilir dedi. Evdeyim uzaniyorum. Essssek. Esim gelsin suratina bakmiycam.ve gerekirse ben bu cocugu bi basima buyutucem. Guvenemedigim bir insanla olmak istemiyorum
idrar yolları enfeksiyonudur muhtemelen
geçmiş olsun korkma allah korusun bişeyi yoktur
eşine neden bu kadar kızdın bilmiyorum ama sakin olmaya çalış
bu arada gamze gelmedi
iyi midir acaba merak ettim:26:
kızzlarrrr
Apt 2 hamişiz sanıyordum bugün öğrendim 5hamiş mişizzzzz))ve doğumlar peşpeşe inşallah.bizim apt ii çalışmış kışın boş kalmamışşş :))))
ya çok yemişim resmen çatlıcamnefes alamıyorum
Buarada gamzeye nooolduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?