Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamze oğlum 159 grammış. çok sevindim. şuan normal kilo alışı olduğuna

Bende oyle diyorum puffym allah izim verirse oyle bi yetistiricem ki herkes masallah diyecek annem gibi yetistiricem saygili terbiyeli dobra hakkini savunan bende eveli gece aglamadim fazla keske aglasaydim kafaya taktim kafaya takmicaksin canim kimse oglumdan degerli degil iyice anladim hatta benim ailem bile artik oglumdan sonra masallah cinarima tombik olsun bigun gorusebilirsek dislicek eti olsun azcik :)

inşallah herşey planladığımız gibi gider. Bu arada sen sigara olayını ne yaptın

Kocam cok uzuldu aksam cok net gordum ve dedi ki hicbirsey senden ve oglumdan onemli degilmis anladim simdi oyle bi ustume dusuyo ki 1 bardak suyu ayagima getirdi aksam o derece ev koksun elleme sen dedi ders olsun esek kocama :)

Kocam cok uzuldu aksam cok net gordum ve dedi ki hicbirsey senden ve oglumdan onemli degilmis anladim simdi oyle bi ustume dusuyo ki 1 bardak suyu ayagima getirdi aksam o derece ev koksun elleme sen dedi ders olsun esek kocama :)...

yalnız gamzem ikiside aynı.
bunun birinci çizgisi çok koyu çıktığı için baya belli oluyo.
busabahkinin control çizgisi çok koyu değil bide ince.
ancak ben görüyorum telde gözükmüyo:26:

ALLAHIM NE OLURR OLSUN BU DEFA NOLURRR

günaydın arkadaşlar

ya ıdrar tahlilimde çift çizgi kandada 2047 çıktı ama kese görünmüyor. korkuyorum 3 gün sonra gel dedı 3 gün önce görünmeyen kese 3 gün sonra görünürmü? dış gebelik ihtimalindende bahsettı. ayrıca normalmı 3-4 haftada kesenın gorunmemesi

canım son adet tarihin ne senin ona göre bişi diyelim?

Bat gunu koyulasir ilk fotodakinde gordum ama ikincide secemedim ay isallah olsun bu sefer

inşallah canım ya ne olur dua et
2-3 gün bekleyeyim ben.
eğer test pozitif çıkarsa sence kan testi yaptırmalı mıyım ?
yoksa biraz daha bekleyip kese görmeye mi gideyim

inşallah canım ya ne olur dua et
2-3 gün bekleyeyim ben.
eğer test pozitif çıkarsa sence kan testi yaptırmalı mıyım ?
yoksa biraz daha bekleyip kese görmeye mi gideyim

kuzucum, hayırdır inşallah. Hadi allah'ım bu sefer yüzünü güldürsün inşallah. Bu sefer sevinçle sonlansın bu bekleyişin bitanesi.
Nasıl heyecanlandım anlatamam. Dur bakalım çizgin koyulaşacak mı? Koyulaşırsa gider bir kan testi verirsin ondan sonra ilan ederiz Allah'ın izni ile gebeliğini.
Ay ben seni seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…