Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

üzme canım kendini daha fazla bak oğluşunda kocaman olmuş maşallah

Bebegim iki gundur ben burdayim diyordu. Uzmiycem oglumu gereksiz seyler icin. Alttan parmaklada muayene etti. Hala titremem gecmedi. 1000 lik serum verildi yarisi bittti. Bisey desinde doktor haber vericem. Hepinizi opuyorum. Sizler canlarimsiniz

Bebegim iki gundur ben burdayim diyordu. Uzmiycem oglumu gereksiz seyler icin. Alttan parmaklada muayene etti. Hala titremem gecmedi. 1000 lik serum verildi yarisi bittti. Bisey desinde doktor haber vericem. Hepinizi opuyorum. Sizler canlarimsiniz

tamam canım bitsin serumunda bi dinlen iyice haber verirsin

puffy gecmıs olsun canım allah sıfa versın ıns bısey yoktur uzulme esıne nıye kızdın bılmıyorum ama uzme oğlusunu dualarım senınle buarada ben yoluzun tanımazsan

puffy gecmıs olsun canım allah sıfa versın ıns bısey yoktur uzulme esıne nıye kızdın bılmıyorum ama uzme oğlusunu dualarım senınle buarada ben yoluzun tanımazsan

Avatarindan seni balim. Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Sukur idrar tahlilindede kotu bisey cikmadi. Yarin poliklinige gel dedi. Eve geldik simdi. Yatiyordum kizlari merakda birakmayim dedim.
Butun arkadaslarim hep kotu gundde yanimda oluyorsunuz. Rabbim hepinizin gonluncekini kucagina versin insallah. Iyiki sizleri tanidim. Her biriniz cok ozelsiniz benim icin

Günaydın kızlar;

puffy'm geçmiş olsun bıtanem kötü bişey olmamasına sevindim.

Kendine ve bebişimize dikkat et neolur hiçbirşey için üzülme.

Gamzemde inşallah iyidir sağlık sorunu yoktur.

Ara ara takip ettiğim için kaçırıyorum bazı durumları.

Öpüyorum hepinizi

günaydınlar..........

gamzem nabıyon bebeğim..
bişey diyim mi sana ama bana kızma
ben dün akşam gittim test yaptım.
çook silik bi çizgi çıktı.
güvendiğim bi marka.
ilk gebeliğimide bu markayla öğrenmiştim

Gunaydin teyzoslari dun gece hastaneden 11:30da ciktik geldim hemen uyumusum nstmiz normal ama elle muayene etti dr 1 hafta icinde dogum baslayabilir dedi ilac verdi bana ama korktum almadim hamilelere yasak ama bilerek veriyom didi kalp ilacimis netten baktim simcik

biz oglani depoda aceleynen yaptik ya oglanda cikmak icin acele ediyo

Kızçeler günaydınnnn bende geldim aranıza başka bi topicteydim ama burası daha aktif gibi geldi:)
bende sabırsızlıkla bebiş bekleyenlerdenim,bu ay ümitliyim çünkü bazı değişiklikler var sizede yazmak istedim eğer pozitif çıkarsa,size bildireceğim

Belirtiler:
1-) Regl günümden 1 hafta önce hiç belirtisi olmayan kahverengi akıntı .Ben hastalandım sandım ama bir kaç saat arayla az az geldi,Sonra ertesi günde çok az geldi ve bitti.
2-)Gözlerim bulanıklaştı,sulu sulu duruyorlar.
3-)Dün gece yattığımda yüzüm çok kaşındı ve yandı
4-)geçen ay 29 unda adet olmuştum .Bugün ayın 29 u regl olcakmışım gibi arasıra karnıma ağrılar giriyor.
5-)Hiç huyum değilken bu ay 2 kere gece tuvalete kalktım.

Ben bu ay kendimi çok izlemeye aldığım için en ufak detaylarıda kaçırmamaya çalışıyorum.

Bugün kan testi yaptıracağım.
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.

G ü n a y d ı n l a r

günaydın bebemin topik anası

inşallah canım vardır meleğin göbüşündedir ve sağlıkla kucağına alırsın bu sefer

hala işin makarasındasın gamzem ama artık uzat bacaklarını dinlen. Herhalde çocuğun şuan bu kilo ile doğarsa hayallerini gerçekleştiremezsin allah korusun ama o hastanede sen evde ağlıyo olursun. o yüzden işin ciddiyetinin farkında ol ve bebeğini kasma o da zamanını beklesin. bak dün kafaya taktım, olan yine bana ve bbeğime oldu. Boşu boşuna niye takıyosam işte, sende yaşıyorsun bu sorunları artık millet için yaşamakdan vaz geç. ne derse desinler bir tarafdan girsin diğerinden çıksın

Oflu canim bat gunu tekrarla isallah koyulasir cok umitliyim bu ay hadi isallah

Kiz makaraya alacam tabi napim isallah dogmayacak bugun ogleden sonra gidicez bakalim kendi drumuz ne dicek canim isi delilige vurup dusunmemeye calisiyorum sende oyle yap artik cinar bi uzulsun valla derinle beraber sacini basini yolariz senin :))

Gunaydin kuzum erkenden firtlatsaydim oglani haber etcektim sana ama sukurler olsun firtlamadi :)

inşallah canım dua edin bana olur muu :))

Oflu canim bat gunu tekrarla isallah koyulasir cok umitliyim bu ay hadi isallah

İNşallaah canım.
bakalım beklicem bikaç gün.
ateşimde yükseliyo gitgide.
36.8 oldu bugün.

Kiz makaraya alacam tabi napim isallah dogmayacak bugun ogleden sonra gidicez bakalim kendi drumuz ne dicek canim isi delilige vurup dusunmemeye calisiyorum sende oyle yap artik cinar bi uzulsun valla derinle beraber sacini basini yolariz senin :))

ben oğlumu üzmüyorum gerçekden gözümden bir damla yaş dökülmedi o eşşek babası için. Ben oğlumu gerekirse tek büyütürüm ama benden bişeyler gizleyen kafasına göre iş yapan bir adam için üzmem. Oğluma yalan söylememeyi öğreticem. hatta o bişey için ağladığında susturmak için yalanlarda söylemiycem. O da görsün hayatı öğrensin dobra olsun adam olsun. eşime ailesinin öğretemediklerini ben oğluma ögreticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…