Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canim kese icin vajinal ultrason mu uyguladilar yoksa normal ultrason mu karindan gorulmeme ihtimali var 3 gun sonra karindan gorulur isallah bebegin seninledir

inşallah canım ya ne olur dua et
2-3 gün bekleyeyim ben.
eğer test pozitif çıkarsa sence kan testi yaptırmalı mıyım ?
yoksa biraz daha bekleyip kese görmeye mi gideyim

Pozitifi gor kan testi yaptir ama dra hemen gozukme degerin artinca git derim ben

Aşk olsun kızlar kimse cevap yazmamışş

Canim kese icin vajinal ultrason mu uyguladilar yoksa normal ultrason mu karindan gorulmeme ihtimali var 3 gun sonra karindan gorulur isallah bebegin seninledir

karından değil işte vajinal ultrason. değere göre görünmemesi normal dedi ama dış gebelik de olabilir dedi daha ilk gebeliğim inş. sorun yoktur. ben tam bır hafta olsun dıye salı gideceğim kontrole ınş herşey yolunda olur

günaydın kızlar,
hepimizin güzel ve keyifli bir gün geçirmesini dilerim.
benim bu aralar bulantım arttı yine
su bile kokuyormuş gibi geliyor içemiyorum, ben ki suyu çok severek içerdim.
bu aralar susuzluğumu bitki- meyve çayları ile gidermeye çalışıyorum. ıhlamur, kuşburnu , elma gibi çaylar içiyorum, bunların bir sakıncası yoktur sizcede değil mi?
bir arkadaşımdan rezene ve bir kaç bitki çayının daha hamilelikte sakıncalı olduğunu söylemişti. :26:

Aşk olsun kızlar kimse cevap yazmamışş

Canim arada kaynayabiliyo bazen herkes kendi derdine dustu bugun 2 kisi hastanedeydik gece 1 kisi de test derdinde senin msji gormemisizdir aramiza hosgeldin kendini anlat dinleriz yardimci oluruz bildigimiz herseyde kan testini yaptir belirtilere itimat etme hepimiz yalanci belirtiler yasadik cunku :)

canımcım, hiç gebe kalmadım ama duyduğum gördüğümden yola çıkarak şu an endişelenmen için çok erken gibi düşünüyorum. gittiğinde değerin yeni 2000lere gelmiş ondan görünmemiş olabilir kese. Sen rahat ol pazartesi veya salı gittiğinde göreceksin keseni hayırlısı ile. hiçbir sorun sıkıntı olmayacak inşallah.

isallah sorun cikmaz keseni gorursun canim ilk bebismis isallah bebegin seninledir

canim ictiklerin zararli degil bildigim kadariyla ihlamur kusburnu bogurtlen ve ahududu iyi gelir hatta adacayi rezene yesilcay bunlardan uzak dur mumkun oldugunca :)

kimler hastanede idi gamze???

inşş canım yaa çok teşk.ederım

cnm, ben yeni gördüm yazdıklarını.. bende yoğunluktan pek sık giremiyorum buraya son zamanlarda.
test yaptın mı peki????

yarım saat önce kan testimi yaptırdım canım 14:30da sonuçlarım çıkacakmış.Çok heyecanlıyım.Geçen hafta idrar yaptırmıştım negatif çıkmıştıBakalım bu ne çıkacak

günayyyyydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
nasılsınızzz millettt herkes iyimi bakalımmmm
kızzz gamze ne yaptın nededi doktor burda olduğuna göre daha doğurmadın hee

Ben ve puffy canim ikimizinde sancisi vardi sukur firtlatmadik dun gece :)

Aman diyim aman nazar değmesin gebişlerimize. Kem gözler uzak dursun sizden. Çok geçmiş olsun hem sana Hem puffyye .
Nazar duası okuyun bol bol kendinize. Senin 7 haftadan önce fırtlatmanı yasaklıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…