kaç gün oldu doktora gideli
2000 in üstüne çıkıca görünmeye başlıyo diye biliyorum ben
günaydın arkadaşlar
ya ıdrar tahlilimde çift çizgi kandada 2047 çıktı ama kese görünmüyor. korkuyorum3 gün sonra gel dedı 3 gün önce görünmeyen kese 3 gün sonra görünürmü? dış gebelik ihtimalindende bahsettı. ayrıca normalmı 3-4 haftada kesenın gorunmemesi
inşallah canım ya ne olur dua et
2-3 gün bekleyeyim ben.
eğer test pozitif çıkarsa sence kan testi yaptırmalı mıyım ?
yoksa biraz daha bekleyip kese görmeye mi gideyim
Kızçeler günaydınnnn bende geldim aranıza başka bi topicteydim ama burası daha aktif gibi geldi:)
bende sabırsızlıkla bebiş bekleyenlerdenim,bu ay ümitliyim çünkü bazı değişiklikler var sizede yazmak istedim eğer pozitif çıkarsa,size bildireceğim
Belirtiler:
1-) Regl günümden 1 hafta önce hiç belirtisi olmayan kahverengi akıntı .Ben hastalandım sandım ama bir kaç saat arayla az az geldi,Sonra ertesi günde çok az geldi ve bitti.
2-)Gözlerim bulanıklaştı,sulu sulu duruyorlar.
3-)Dün gece yattığımda yüzüm çok kaşındı ve yandı
4-)geçen ay 29 unda adet olmuştum .Bugün ayın 29 u regl olcakmışım gibi arasıra karnıma ağrılar giriyor.
5-)Hiç huyum değilken bu ay 2 kere gece tuvalete kalktım.
Ben bu ay kendimi çok izlemeye aldığım için en ufak detaylarıda kaçırmamaya çalışıyorum.
Bugün kan testi yaptıracağım.
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.
Canim kese icin vajinal ultrason mu uyguladilar yoksa normal ultrason mu karindan gorulmeme ihtimali var 3 gun sonra karindan gorulur isallah bebegin seninledir
Aşk olsun kızlar kimse cevap yazmamışş
karından değil işte vajinal ultrason. değere göre görünmemesi normal dedi ama dış gebelik de olabilir dedi daha ilk gebeliğim inş. sorun yoktur. ben tam bır hafta olsun dıye salı gideceğim kontrole ınş herşey yolunda olur
karından değil işte vajinal ultrason. değere göre görünmemesi normal dedi ama dış gebelik de olabilir dedi daha ilk gebeliğim inş. sorun yoktur. ben tam bır hafta olsun dıye salı gideceğim kontrole ınş herşey yolunda olur
günaydın kızlar,
hepimizin güzel ve keyifli bir gün geçirmesini dilerim.
benim bu aralar bulantım arttı yine
su bile kokuyormuş gibi geliyor içemiyorum, ben ki suyu çok severek içerdim.
bu aralar susuzluğumu bitki- meyve çayları ile gidermeye çalışıyorum. ıhlamur, kuşburnu , elma gibi çaylar içiyorum, bunların bir sakıncası yoktur sizcede değil mi?
bir arkadaşımdan rezene ve bir kaç bitki çayının daha hamilelikte sakıncalı olduğunu söylemişti. :26:
Canim arada kaynayabiliyo bazen herkes kendi derdine dustu bugun 2 kisi hastanedeydik gece 1 kisi de test derdinde senin msji gormemisizdir aramiza hosgeldin kendini anlat dinleriz yardimci oluruz bildigimiz herseyde kan testini yaptir belirtilere itimat etme hepimiz yalanci belirtiler yasadik cunku :)
canımcım, hiç gebe kalmadım ama duyduğum gördüğümden yola çıkarak şu an endişelenmen için çok erken gibi düşünüyorum. Gittiğinde değerin yeni 2000lere gelmiş ondan görünmemiş olabilir kese. Sen rahat ol pazartesi veya salı gittiğinde göreceksin keseni hayırlısı ile. Hiçbir sorun sıkıntı olmayacak inşallah.
cnm, ben yeni gördüm yazdıklarını.. bende yoğunluktan pek sık giremiyorum buraya son zamanlarda.
test yaptın mı peki????
günayyyyydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
nasılsınızzz millettt herkes iyimi bakalımmmm
kızzz gamze ne yaptın nededi doktor burda olduğuna göre daha doğurmadın hee
kimler hastanede idi gamze???
kimler hastanede idi gamze???
Ben ve puffy canim ikimizinde sancisi vardi sukur firtlatmadik dun gece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?