yoo yoo şikayetçi değilim atsın tepiklerini yavrımmmmBenim artik mide yanmam yok gibi sacli olacaksa cocuk 8. aya kadar mide yanmasi oluyomus benimki kel olacak :))) tepikgulumuz depsin daha ne istiyon sen aaaa ole sikayetci gibi konusuyon 1 saat depik atmasa eteklerin tutusur valla :)))
evek benimdido bu arada sen o didemsin dimi. anladın sen onu
Aksam hastanede dogum yapmis bi kadin vardi tlfda konusuyodu is yerinde arkadaslariyla sakalasmis bak dogururum ha demis eve gelmis sohbeni yakmis banyoya gircekmis birden kusmaya baslamis suyu gelmis apar topar hastaneye gelmis dogurmus :) tlfdaki kisiye diyoki saka yaptim gercek oldu :)))
Aksam hastanede dogum yapmis bi kadin vardi tlfda konusuyodu is yerinde arkadaslariyla sakalasmis bak dogururum ha demis eve gelmis sohbeni yakmis banyoya gircekmis birden kusmaya baslamis suyu gelmis apar topar hastaneye gelmis dogurmus :) tlfdaki kisiye diyoki saka yaptim gercek oldu :)))
hep puffynin yuzunden eklesi vahset fotolarini korktum sancim tuttu
valla felaket olacak benimki simdiden parmaginda oynatiyo bizi
oohhh ohhh ne güzel tekmeler tokatlar onlar öyleeenası olayım canım işte
mide yanmasına eşlik eden tekmeler tokatlar
bencede yani dursun yerinde acelesi neDidim oglum accuk etlen butlan simdi olmaz erken didim zati ama velet dalga geciyo bizle vajina diyoruz ya oraya bi bastiriyo ki tutarak yuruyom resmen simdi uzattim ayaklari koltukta oturuyom 2 ay yatarim sorun degil yeter ki dogmasin
canım öyle sancı sıkıştırdı ama hastaneye giderken sancıdan nefes alamıyordum. demekki doğum sancılarıda bu tip şeyler
Bu gün de yenilerini ekliycm
sen yapma şaka filan dursun durduğu yerde
geçen eşimde kanuniye dağıtım yapmaya gitmişakşam bende neler gördüm ya, bi tanesinin 8. ayın başındaymış bebek kanala girmiş. Hastanede boş yer yok almadılar. bi tanesinin dikişleri iltihaplanmış onları temizliyorlardı. bi tanesi bebek gelmiş artık kadın hala bekliyor mecbur doğurcan burda ama doğumdan sonra 2 kişi bir yatakda yatarsınız dediSancım bile geçti o an. ve ben devlette doğum yapamam sanırım buna bir kez daha şahit oldum
korkma kız korkma sana normal doğum yaptırmayız sezeryanla işi bitiririz
oohhh ohhh ne güzel tekmeler tokatlar onlar öyleee
bende tekme tokat yemek istiyorumm
bencede yani dursun yerinde acelesi nesen bol bol dinlen canım bırak işleri eşin halletsin valla riskli dönemler :18::18::18:
yok yok gebelerimize nazar deydi
ayetel kürsi nas felak okuyun kızlar gerçekten iyi geliyo
akşam bende neler gördüm ya, bi tanesinin 8. ayın başındaymış bebek kanala girmiş. Hastanede boş yer yok almadılar. bi tanesinin dikişleri iltihaplanmış onları temizliyorlardı. bi tanesi bebek gelmiş artık kadın hala bekliyor mecbur doğurcan burda ama doğumdan sonra 2 kişi bir yatakda yatarsınız dediSancım bile geçti o an. ve ben devlette doğum yapamam sanırım buna bir kez daha şahit oldum
korkma kız korkma sana normal doğum yaptırmayız sezeryanla işi bitiririz
oohhh ohhh ne güzel tekmeler tokatlar onlar öyleee
bende tekme tokat yemek istiyorumm
bencede yani dursun yerinde acelesi nesen bol bol dinlen canım bırak işleri eşin halletsin valla riskli dönemler :18::18::18:
yok yok gebelerimize nazar deydi
ayetel kürsi nas felak okuyun kızlar gerçekten iyi geliyo
bugün şeker tüketimini kısıtlasam yarın şekerim düşük çıkar mı ki
aminnnnnnnnnnnnnn bebek isteyen herkes yesin o güzel tekmeleri inşallaaahhhhhhhhhhhgeçen eşimde kanuniye dağıtım yapmaya gitmiş
sonra bana mesaj yazıyo
ne biçim yer burası doğum filan yapılmaz burda diye
yersin en kısa zamanda inşallahhhh
O yine iyi burda bi devlet hast var 10 sedye dogumu baslamis 10 kadin belden asagisi ciplak yatiyolar yan yana ebe arada gelip bakiyo senin acilman olmus hadi doguma o yuzden devlette dogurmam dedim bende korkunc
geçen eşimde kanuniye dağıtım yapmaya gitmiş
sonra bana mesaj yazıyo
ne biçim yer burası doğum filan yapılmaz burda diye
valla saka bi yana doguruyom diye aklim gitti dogumdan korkmuyorum hasa sadece erken olmasindan korktum emosum
zannetmem ama sen yaninda yarin limon gotur glikozun icine koyuyolar miden bulanmiyo
aminnnnnnnnnnnnnn bebek isteyen herkes yesin o güzel tekmeleri inşallaaahhhhhhhhhhh
bende duydum onu ebeler parmaklayıp parmaklayıp geçiyolarmış
yarın polikliniğe gel dedi kadın, sanırım bişey var en azından gaz bile olsa bişey var çünkü sancım hala var ve devam ediyor. Şimdi yine birden nefesimi kitledi :26:
ALLAH korusun canım sen her ihtimale karşı temkinli ol inşallah bebeğin zamanında gelirvalla saka bi yana doguruyom diye aklim gitti dogumdan korkmuyorum hasa sadece erken olmasindan korktum emosum
zannetmem ama sen yaninda yarin limon gotur glikozun icine koyuyolar miden bulanmiyo
o aklımda götürücem öyle içemem heralde
ALLAH korusun canım sen her ihtimale karşı temkinli ol inşallah bebeğin zamanında gelir
Limonata gibi olmustu benimki iyiydi ama 1 saatin sonuna dogru midem bulanmaya baslamisti
aynen dedigin gibi ebeler basiyo parnagi geciyo
canim magnezyum vermediler mi sana bana senin haftalardaydi sanirim sancilandim diye verdiler kasilma vardi bendede engelliyo bildigim kadariyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?