Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim artik mide yanmam yok gibi sacli olacaksa cocuk 8. aya kadar mide yanmasi oluyomus benimki kel olacak :))) tepikgulumuz depsin daha ne istiyon sen aaaa ole sikayetci gibi konusuyon 1 saat depik atmasa eteklerin tutusur valla :)))
yoo yoo şikayetçi değilim atsın tepiklerini yavrımmmm
dido bu arada sen o didemsin dimi. anladın sen onu
evek benim

Aksam hastanede dogum yapmis bi kadin vardi tlfda konusuyodu is yerinde arkadaslariyla sakalasmis bak dogururum ha demis eve gelmis sohbeni yakmis banyoya gircekmis birden kusmaya baslamis suyu gelmis apar topar hastaneye gelmis dogurmus :) tlfdaki kisiye diyoki saka yaptim gercek oldu :)))

sen yapma şaka filan dursun durduğu yerde

akşam bende neler gördüm ya, bi tanesinin 8. ayın başındaymış bebek kanala girmiş. Hastanede boş yer yok almadılar. bi tanesinin dikişleri iltihaplanmış onları temizliyorlardı. bi tanesi bebek gelmiş artık kadın hala bekliyor mecbur doğurcan burda ama doğumdan sonra 2 kişi bir yatakda yatarsınız dedi Sancım bile geçti o an. ve ben devlette doğum yapamam sanırım buna bir kez daha şahit oldum

hep puffynin yuzunden eklesi vahset fotolarini korktum sancim tuttu

valla felaket olacak benimki simdiden parmaginda oynatiyo bizi

korkma kız korkma sana normal doğum yaptırmayız sezeryanla işi bitiririz
nası olayım canım işte
mide yanmasına eşlik eden tekmeler tokatlar
oohhh ohhh ne güzel tekmeler tokatlar onlar öyleee
bende tekme tokat yemek istiyorumm

Didim oglum accuk etlen butlan simdi olmaz erken didim zati ama velet dalga geciyo bizle vajina diyoruz ya oraya bi bastiriyo ki tutarak yuruyom resmen simdi uzattim ayaklari koltukta oturuyom 2 ay yatarim sorun degil yeter ki dogmasin
bencede yani dursun yerinde acelesi ne sen bol bol dinlen canım bırak işleri eşin halletsin valla riskli dönemler :18::18::18:
canım öyle sancı sıkıştırdı ama hastaneye giderken sancıdan nefes alamıyordum. demekki doğum sancılarıda bu tip şeyler

Bu gün de yenilerini ekliycm

yok yok gebelerimize nazar deydi
ayetel kürsi nas felak okuyun kızlar gerçekten iyi geliyo

sen yapma şaka filan dursun durduğu yerde

Yok yapmam ben 1 aydir plan kuruyodum 1 nisanda kizlara doguma gidiyom yazim diye simdi tobeee :))) nisani bitirsek dogumdan korkmam nisan sonu 2 kg olacak isallah bakalim drumuz ogleden sonra ne dicek bize suan kesin istirahat bende oturuyom bacaklari uzattim

geçen eşimde kanuniye dağıtım yapmaya gitmiş
sonra bana mesaj yazıyo
ne biçim yer burası doğum filan yapılmaz burda diye

yersin en kısa zamanda inşallahhhh

O yine iyi burda bi devlet hast var 10 sedye dogumu baslamis 10 kadin belden asagisi ciplak yatiyolar yan yana ebe arada gelip bakiyo senin acilman olmus hadi doguma o yuzden devlette dogurmam dedim bende korkunc

valla saka bi yana doguruyom diye aklim gitti dogumdan korkmuyorum hasa sadece erken olmasindan korktum emosum

bugün şeker tüketimini kısıtlasam yarın şekerim düşük çıkar mı ki

zannetmem ama sen yaninda yarin limon gotur glikozun icine koyuyolar miden bulanmiyo

sonra bana mesaj yazıyo

yersin en kısa zamanda inşallahhhh
aminnnnnnnnnnnnnn bebek isteyen herkes yesin o güzel tekmeleri inşallaaahhhhhhhhhhh

O yine iyi burda bi devlet hast var 10 sedye dogumu baslamis 10 kadin belden asagisi ciplak yatiyolar yan yana ebe arada gelip bakiyo senin acilman olmus hadi doguma o yuzden devlette dogurmam dedim bende korkunc

bende duydum onu ebeler parmaklayıp parmaklayıp geçiyolarmış

sonra bana mesaj yazıyo

yarın polikliniğe gel dedi kadın, sanırım bişey var en azından gaz bile olsa bişey var çünkü sancım hala var ve devam ediyor. Şimdi yine birden nefesimi kitledi :26:

aminnnnnnnnnnnnnn bebek isteyen herkes yesin o güzel tekmeleri inşallaaahhhhhhhhhhh

bende duydum onu ebeler parmaklayıp parmaklayıp geçiyolarmış

aynen dedigin gibi ebeler basiyo parnagi geciyo

yarın polikliniğe gel dedi kadın, sanırım bişey var en azından gaz bile olsa bişey var çünkü sancım hala var ve devam ediyor. Şimdi yine birden nefesimi kitledi :26:

canim magnezyum vermediler mi sana bana senin haftalardaydi sanirim sancilandim diye verdiler kasilma vardi bendede engelliyo bildigim kadariyla

valla saka bi yana doguruyom diye aklim gitti dogumdan korkmuyorum hasa sadece erken olmasindan korktum emosum

zannetmem ama sen yaninda yarin limon gotur glikozun icine koyuyolar miden bulanmiyo
ALLAH korusun canım sen her ihtimale karşı temkinli ol inşallah bebeğin zamanında gelir

ALLAH korusun canım sen her ihtimale karşı temkinli ol inşallah bebeğin zamanında gelir

Isallah eminem ogleden sonra gidicez bakalim ne dicek dr nobetci drun verdigi ilacta kalp ilaciymis baska dra sordum cok ciddi yan etkileri var dedi ne zormus su hamilelik

Canlarım benim bu günlerde kasıklarımda hafif bir sızı, adet geldi normal şartlarda pazar günü olmam lazım ama doktora gittiğimde gelişmiş yumurtam yoktu. O nedenle ya hiç yumurtlama olmayacak bu ay ya geç yumurtlama olacak diye konuşmuştuk. Her iki ihtimalde de benim adetimin gecikmesi gerekmez mi diye düşünüyorum şimdi? Bu ağrıya anlam veremedim. Aslında adet sancısı gibi de değil. Yoksam ben daha yeni mi yumurtluyorum nedir ki bu böle???

aynen dedigin gibi ebeler basiyo parnagi geciyo

canim magnezyum vermediler mi sana bana senin haftalardaydi sanirim sancilandim diye verdiler kasilma vardi bendede engelliyo bildigim kadariyla

ben birkeresinde gittim doktora sancım vardı doğum yakın hazırlıklıyım
birsürü kalabalık var arada sedece bir perde var bana dedi çık çatala
ben korkudan titriyorum :18: manyak bir kontrol etti ben bir çığlık attımmm dışarda herkes duymuş
tbi korkudan sancı felan kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…