canim magnezyum vermediler mi sana bana senin haftalardaydi sanirim sancilandim diye verdiler kasilma vardi bendede engelliyo bildigim kadariyla
adetinin kaçıncı günü esram :26:Canlarım benim bu günlerde kasıklarımda hafif bir sızı, adet geldi normal şartlarda pazar günü olmam lazım ama doktora gittiğimde gelişmiş yumurtam yoktu. O nedenle ya hiç yumurtlama olmayacak bu ay ya geç yumurtlama olacak diye konuşmuştuk. Her iki ihtimalde de benim adetimin gecikmesi gerekmez mi diye düşünüyorum şimdi? Bu ağrıya anlam veremedim. Aslında adet sancısı gibi de değil. Yoksam ben daha yeni mi yumurtluyorum nedir ki bu böle???
canım nöbetçi doktorun yazdığını kullanma mutlaka doktoruna göster inşallah doktorun sana aksini söyler bebeğin zamanında gelecek derIsallah eminem ogleden sonra gidicez bakalim ne dicek dr nobetci drun verdigi ilacta kalp ilaciymis baska dra sordum cok ciddi yan etkileri var dedi ne zormus su hamilelik
merak etme canım çok kötü değil sadece çok tatlııkesin bulanır benimde ya üff çok sıkıcı bi iş
adetinin kaçıncı günü esram :26:
geç yumurtuyor ola bilirsin çünkü yumurtlama zamanında kasılarda ağrı sızı oluyo sende bu günleri değerlendir canım boş geçirme.17:
canım nöbetçi doktorun yazdığını kullanma mutlaka doktoruna göster inşallah doktorun sana aksini söyler bebeğin zamanında gelecek der
merak etme canım çok kötü değil sadece çok tatlıı
geç yumurtuyor ola bilirsin çünkü yumurtlama zamanında kasılarda ağrı sızı oluyo sende bu günleri değerlendir canım boş geçirme.17:
kesin bulanır benimde ya üff çok sıkıcı bi iş
ben birkeresinde gittim doktora sancım vardı doğum yakın hazırlıklıyım
birsürü kalabalık var arada sedece bir perde var bana dedi çık çatala
ben korkudan titriyorum :18: manyak bir kontrol etti ben bir çığlık attımmmdışarda herkes duymuş
tbi korkudan sancı felan kalmadı
canım 2. kutunun yarısındayı. epeydir içiyorum ben magnezyumu :18:
[video=youtube;j-yF4f7E-I0]http://www.youtube.com/watch?v=j-yF4f7E-I0&feature=related[/video]
selamm herkesee benim kırmızılar geldiiiyeni bat 25Nisan
slm herkese kızlar nasılsınız
canım nöbetçi doktorun yazdığını kullanma mutlaka doktoruna göster inşallah doktorun sana aksini söyler bebeğin zamanında gelecek der
merak etme canım çok kötü değil sadece çok tatlıı
banane yaa gitmek istemiyorum
hoşgeldin elif iyiyiz sen nasılsın
seve seve içicez mecbureheheheh kacis yok canim illaki icecen o serbeti
hoşbuldum canım sağolasın iyiyim işte ne olsun doktora gidicektim bugün kaanama devam ediyo biraz yoktu aslında ama bu sabah geldi gidemedim salıya aldık tekarar randevuyu
hımm ne oldu ki neden gideceksin. rutin kontrol gibi mi?
kaçışııınnnn yooooooooookkk gitcen içicen o şerbetiiibanane yaa gitmek istemiyorum
canım kuruluk olunca gerçekten olmuyo yumurtlama bende geçen ay öyleydim halvetden kaçıyodum vallavalla adetin 26. günü eminecim. bilemedim bende. bak şimdi kuşum adetin 10. günü kontrole doktora gittim. gelişmiş herhangi bir yumurta yoktu. Minicikler toplanmışlar büyümeyi bekliyorlardı ama büyüyebilecek bir aday görmedik. ay boyunca herhangi bir yumurtlama ağrısı yaşamadım kasıklarda ki bende hep olur. Şayet 10. günden önce yumurtladı isem bilemem ama 10. günden sonra gelişmeyi başaran bir yumurta oldu isede o şu an çatlamaya hazırlanıyor olabilir lakin hiç akıntı falan yok. halvetlerden de biliyorum kuru günlerdeyim ben yumurtlama olsa kuru günler olmazdı. Adet olacam desem garip ama yumurtlamadan günü gününe adet olmuş olacam. Hoş ben geçen ay 25 günde oldum adetimi, ona bakarsak adet günüm de geçti ama ne bileyim yaaa, erkek olmak istiyorum.
Bu arada arkadaşlar bu ay kocişi ürolağa göndercem, gitmişken spermiyogramda yaptırsın istiyorum. 4 gün mü cinsel perhiz gerekiyor. Bir bilgi lütfen???
gerçekten zor kadınlık yaaaaevet aynen oyle ama sen kotu dusunme limonata iciyomus gibi dusun
beni catala almadilar allahtan masayi gorunce titremem tutuyo beni
hoşgeldin canıımmmmmmslm herkese kızlar nasılsınız
inşallah gamzem merak etme meleğin sağlıkla geilr inşallahisallahhhh canim isallah vakitli olmasa bile nisani bitirelim baska bisey istemiyorum
eheheheh kacis yok canim illaki icecen o serbeti
kaçışııınnnn yooooooooookkk gitcen içicen o şerbetiii
canım kuruluk olunca gerçekten olmuyo yumurtlama bende geçen ay öyleydim halvetden kaçıyodum valla
sen düzenli gittiğin bir doktorun varsa anlat adetlerin düzensizse düzenleyici ilaç felan kullan iste doktorundan
ben bu ay bebek için uğraşmak istemediğimi söyledim doktora sadece adetlerim düzenli olsun yeter deim ilaç kullanıyorum düzenlemek için inşallah faydasını görürüm :44:
gerçekten zor kadınlık yaaaa
hoşgeldin canıımmmmmm
inşallah gamzem merak etme meleğin sağlıkla geilr inşallah
kaçışııınnnn yooooooooookkk gitcen içicen o şerbetiii
canım kuruluk olunca gerçekten olmuyo yumurtlama bende geçen ay öyleydim halvetden kaçıyodum valla
sen düzenli gittiğin bir doktorun varsa anlat adetlerin düzensizse düzenleyici ilaç felan kullan iste doktorundan
ben bu ay bebek için uğraşmak istemediğimi söyledim doktora sadece adetlerim düzenli olsun yeter deim ilaç kullanıyorum düzenlemek için inşallah faydasını görürüm :44:
gerçekten zor kadınlık yaaaa
hoşgeldin canıımmmmmm
inşallah gamzem merak etme meleğin sağlıkla geilr inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?