Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[video=youtube;j-yF4f7E-I0]http://www.youtube.com/watch?v=j-yF4f7E-I0&feature=related[/video]

selamm herkesee benim kırmızılar geldiii yeni bat 25Nisan

[video=youtube;j-yF4f7E-I0]http://www.youtube.com/watch?v=j-yF4f7E-I0&feature=related[/video]

adetinin kaçıncı günü esram :26:
geç yumurtuyor ola bilirsin çünkü yumurtlama zamanında kasılarda ağrı sızı oluyo sende bu günleri değerlendir canım boş geçirme .17:
Isallah eminem ogleden sonra gidicez bakalim ne dicek dr nobetci drun verdigi ilacta kalp ilaciymis baska dra sordum cok ciddi yan etkileri var dedi ne zormus su hamilelik
canım nöbetçi doktorun yazdığını kullanma mutlaka doktoruna göster inşallah doktorun sana aksini söyler bebeğin zamanında gelecek der
kesin bulanır benimde ya üff çok sıkıcı bi iş
merak etme canım çok kötü değil sadece çok tatlıı

banane yaa gitmek istemiyorum

adetinin kaçıncı günü esram :26:
geç yumurtuyor ola bilirsin çünkü yumurtlama zamanında kasılarda ağrı sızı oluyo sende bu günleri değerlendir canım boş geçirme .17:

valla adetin 26. günü eminecim. bilemedim bende. bak şimdi kuşum adetin 10. günü kontrole doktora gittim. gelişmiş herhangi bir yumurta yoktu. Minicikler toplanmışlar büyümeyi bekliyorlardı ama büyüyebilecek bir aday görmedik. ay boyunca herhangi bir yumurtlama ağrısı yaşamadım kasıklarda ki bende hep olur. Şayet 10. günden önce yumurtladı isem bilemem ama 10. günden sonra gelişmeyi başaran bir yumurta oldu isede o şu an çatlamaya hazırlanıyor olabilir lakin hiç akıntı falan yok. halvetlerden de biliyorum kuru günlerdeyim ben yumurtlama olsa kuru günler olmazdı. Adet olacam desem garip ama yumurtlamadan günü gününe adet olmuş olacam. Hoş ben geçen ay 25 günde oldum adetimi, ona bakarsak adet günüm de geçti ama ne bileyim yaaa, erkek olmak istiyorum.

Bu arada arkadaşlar bu ay kocişi ürolağa göndercem, gitmişken spermiyogramda yaptırsın istiyorum. 4 gün mü cinsel perhiz gerekiyor. Bir bilgi lütfen???

kesin bulanır benimde ya üff çok sıkıcı bi iş

evet aynen oyle ama sen kotu dusunme limonata iciyomus gibi dusun

beni catala almadilar allahtan masayi gorunce titremem tutuyo beni

canım 2. kutunun yarısındayı. epeydir içiyorum ben magnezyumu :18:

iyi ihmal etme kiz o ne bicim alinti oyle ben yazdim didem yazmis gibi gozukuyo

hosgeldim gulbebem hayirlisi olsun isallah 9 ay gelmesinler bi daha batasicalar...

isallahhhh canim isallah vakitli olmasa bile nisani bitirelim baska bisey istemiyorum

eheheheh kacis yok canim illaki icecen o serbeti

kaçışııınnnn yooooooooookkk gitcen içicen o şerbetiii

canım kuruluk olunca gerçekten olmuyo yumurtlama bende geçen ay öyleydim halvetden kaçıyodum valla
sen düzenli gittiğin bir doktorun varsa anlat adetlerin düzensizse düzenleyici ilaç felan kullan iste doktorundan
ben bu ay bebek için uğraşmak istemediğimi söyledim doktora sadece adetlerim düzenli olsun yeter deim ilaç kullanıyorum düzenlemek için inşallah faydasını görürüm :44:
evet aynen oyle ama sen kotu dusunme limonata iciyomus gibi dusun

beni catala almadilar allahtan masayi gorunce titremem tutuyo beni
gerçekten zor kadınlık yaaaa

slm herkese kızlar nasılsınız
hoşgeldin canıımmmmmm

isallahhhh canim isallah vakitli olmasa bile nisani bitirelim baska bisey istemiyorum

eheheheh kacis yok canim illaki icecen o serbeti
inşallah gamzem merak etme meleğin sağlıkla geilr inşallah

Kuzenle konustum simdi onun amcasinin kizi 6.5 aylik dogurmus 650 gr turp gibi cocugu var simdi diyo moralini yuksek tut dinlen olacagi varsa olur diyo hakkimizda hayirlisi oglum ne oyunlar edecek acaba daha bana

hoşbuldum kuzucum sağolasın sende hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…