günayyyyydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
nasılsınızzz millettt herkes iyimi bakalımmmm
kızzz gamze ne yaptın nededi doktor burda olduğuna göre daha doğurmadın hee
hoşgeldin emikkkkk
canim en guzeli 1 2 gun daha sabret sonrasinda test yaptir. kendini dinleme derim. cunku gecen ay bende kendimi hamile sanmistim ama olmadi. cunku ister istemez umitleniyor insan sonrasinda uzulme. azicik daha bekle
günayyyyydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn
nasılsınızzz millettt herkes iyimi bakalımmmm
kızzz gamze ne yaptın nededi doktor burda olduğuna göre daha doğurmadın hee
hoşbulduk tatlı gebeeeeeeee
nasılsınnnn
ne ojesi sürersem süriyim üzerine hep nazar boncuğu yaparım. ojesizde gezmem neden nazar değerki acaba :26:
günaydııınnnn didemimmm nasılsın bakalımmmmgünaydın eminemm
pufyydemi gittti kızzz hastaneyeeeBen ve puffy canim ikimizinde sancisi vardi sukur firtlatmadik dun gece :)
Aman diyim aman nazar değmesin gebişlerimize. Kem gözler uzak dursun sizden. Çok geçmiş olsun hem sana Hem puffyye .
Nazar duası okuyun bol bol kendinize. Senin 7 haftadan önce fırtlatmanı yasaklıyorum.
ne ojesi sürersem süriyim üzerine hep nazar boncuğu yaparım. ojesizde gezmem neden nazar değerki acaba :26:
Yok canim firtlatmadim ama soz firtlatir firtlatmaz size yazicam is yapmak yasak 1 hafta icinde dogum baslayabilir didi bana bi ilac verdi ebeye sordum simdi baska dra danis dedi baska dru aradim sakin icme cok ciddi yan etkileri var dedi ogleden sonra gidicez bakalim ne olacak
günaydııınnnn didemimmm nasılsın bakalımmmm
pufyydemi gittti kızzz hastaneyeee
dün çok güldük acısı çıktı demekki :44:
esrammm nasılsın canımmm
esrammm nasılsın canımmm
canım çok geçmiş olsun sende hastanelik olmuşsun şimdi iyisin değilmiiyiyim kuzum nasıl olıyım. Sürünmece
Benim eski bir arkadaşım varı emineydi adı. Ona hep emik derdim, artık sanada emik dicem
Yok canim firtlatmadim ama soz firtlatir firtlatmaz size yazicam is yapmak yasak 1 hafta icinde dogum baslayabilir didi bana bi ilac verdi ebeye sordum simdi baska dra danis dedi baska dru aradim sakin icme cok ciddi yan etkileri var dedi ogleden sonra gidicez bakalim ne olacak
esrammm nasılsın canımmm
Negatif enerji derler işte ama ben illa kötü enerji olduğuna da inanmıyorum. Birinin bir imrenmesi, ne bileyim her şey nazara sebep verebilir. Nazar boncuğu mavi renginden koruyucudur. Mavileri eksik etme üstünden kuzum. Mor da enerjisi açısından kuvvetli bir renktir. Dışardan gelecek negatif duygu ve düşüncelere karşı kalkan örer etrafında. Kimisi inanmaz bunlara ama ben renklere ve onların enerisine çok inanırım hele nazara daha çok inanırım. Rabbim korusun sizi nazarlardan inşallah.
başlamaz başlamaz doğum falan. Nedir yahu senin ki biraz fırlamamamı olacak nedir acele ediyor doğmak için. Ufaklık durdurduğun yerde, bir kere çıktınmı geri dönüşü yok geriye ona göre.
böyle bebişe bir şeyler diyince kuzenim geldi aklıma, geçen gün anlatıyor. İlk kızına hamile iken o telefonla konuştuğumuzda bir beş dakikada telefonu karnına koyduruyorup bebekle konuşurmuşum ben.
esrammm nasılsın canımmm
canım çok geçmiş olsun sende hastanelik olmuşsun şimdi iyisin değilmi
problem yok yani değilmi :44:
emik de kız no problemannemde emoş der bana
1 haftadamı
kız sık dişini bakalım bol bol dinlen daha çok erken oğluşuna söyle acele etmesiinn var zamanı daha
canım çok geçmiş olsun sende hastanelik olmuşsun şimdi iyisin değilmi
problem yok yani değilmi :44:
emik de kız no problemannemde emoş der bana
hep puffynin yuzunden eklesi vahset fotolarini korktum sancim tuttu
nası olayım canım işte
mide yanmasına eşlik eden tekmeler tokatlar
nası olayım canım işte
mide yanmasına eşlik eden tekmeler tokatlar
kismin sen emineminemisin acep? esram diyince bu samimiyet bir tek eminemineyi çağrıştırdı yahu. yanışmıyorum inşallah.
ben iyiyim kuşum sen nasılsın
evet canım bak ben buna inanıyorum. ben ne zaman böyle içten gülsem kesin bişey oluyor.
canım öyle sancı sıkıştırdı ama hastaneye giderken sancıdan nefes alamıyordum. demekki doğum sancılarıda bu tip şeyler
Bu gün de yenilerini ekliycm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?