Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne ojesi sürersem süriyim üzerine hep nazar boncuğu yaparım. ojesizde gezmem neden nazar değerki acaba :26:

canim en guzeli 1 2 gun daha sabret sonrasinda test yaptir. kendini dinleme derim. cunku gecen ay bende kendimi hamile sanmistim ama olmadi. cunku ister istemez umitleniyor insan sonrasinda uzulme. azicik daha bekle

artık çok geç canım yaotırdım testimi:26:ama geçen aylardan alışkın olduğum için hayal kırıklıklarına çok etkilemeyecek sanırım

Yok canim firtlatmadim ama soz firtlatir firtlatmaz size yazicam is yapmak yasak 1 hafta icinde dogum baslayabilir didi bana bi ilac verdi ebeye sordum simdi baska dra danis dedi baska dru aradim sakin icme cok ciddi yan etkileri var dedi ogleden sonra gidicez bakalim ne olacak

günaydın eminemm
günaydııınnnn didemimmm nasılsın bakalımmmm
Ben ve puffy canim ikimizinde sancisi vardi sukur firtlatmadik dun gece :)
pufyydemi gittti kızzz hastaneyeee
dün çok güldük acısı çıktı demekki :44:
Aman diyim aman nazar değmesin gebişlerimize. Kem gözler uzak dursun sizden. Çok geçmiş olsun hem sana Hem puffyye .
Nazar duası okuyun bol bol kendinize. Senin 7 haftadan önce fırtlatmanı yasaklıyorum.

esrammm nasılsın canımmm

ne ojesi sürersem süriyim üzerine hep nazar boncuğu yaparım. ojesizde gezmem neden nazar değerki acaba :26:

Negatif enerji derler işte ama ben illa kötü enerji olduğuna da inanmıyorum. Birinin bir imrenmesi, ne bileyim her şey nazara sebep verebilir. Nazar boncuğu mavi renginden koruyucudur. Mavileri eksik etme üstünden kuzum. Mor da enerjisi açısından kuvvetli bir renktir. Dışardan gelecek negatif duygu ve düşüncelere karşı kalkan örer etrafında. Kimisi inanmaz bunlara ama ben renklere ve onların enerisine çok inanırım hele nazara daha çok inanırım. Rabbim korusun sizi nazarlardan inşallah.

başlamaz başlamaz doğum falan. Nedir yahu senin ki biraz fırlamamamı olacak nedir acele ediyor doğmak için. Ufaklık durdurduğun yerde, bir kere çıktınmı geri dönüşü yok geriye ona göre.

böyle bebişe bir şeyler diyince kuzenim geldi aklıma, geçen gün anlatıyor. İlk kızına hamile iken o telefonla konuştuğumuzda bir beş dakikada telefonu karnına koyduruyorup bebekle konuşurmuşum ben.

esrammm nasılsın canımmm

kismin sen emineminemisin acep? esram diyince bu samimiyet bir tek eminemineyi çağrıştırdı yahu. yanışmıyorum inşallah.
ben iyiyim kuşum sen nasılsın

iyiyim kuzum nasıl olıyım. Sürünmece
Benim eski bir arkadaşım varı emineydi adı. Ona hep emik derdim, artık sanada emik dicem
canım çok geçmiş olsun sende hastanelik olmuşsun şimdi iyisin değilmi
problem yok yani değilmi :44:
emik de kız no problem annemde emoş der bana

1 haftadamı
kız sık dişini bakalım bol bol dinlen daha çok erken oğluşuna söyle acele etmesiinn var zamanı daha

esrammm nasılsın canımmm

hep puffynin yuzunden eklesi vahset fotolarini korktum sancim tuttu

valla felaket olacak benimki simdiden parmaginda oynatiyo bizi

Didim oglum accuk etlen butlan simdi olmaz erken didim zati ama velet dalga geciyo bizle vajina diyoruz ya oraya bi bastiriyo ki tutarak yuruyom resmen simdi uzattim ayaklari koltukta oturuyom 2 ay yatarim sorun degil yeter ki dogmasin

canım çok geçmiş olsun sende hastanelik olmuşsun şimdi iyisin değilmi
problem yok yani değilmi :44:
emik de kız no problem annemde emoş der bana

canım öyle sancı sıkıştırdı ama hastaneye giderken sancıdan nefes alamıyordum. demekki doğum sancılarıda bu tip şeyler

hep puffynin yuzunden eklesi vahset fotolarini korktum sancim tuttu

Bu gün de yenilerini ekliycm

nası olayım canım işte
mide yanmasına eşlik eden tekmeler tokatlar

Benim artik mide yanmam yok gibi sacli olacaksa cocuk 8. aya kadar mide yanmasi oluyomus benimki kel olacak :))) tepikgulumuz depsin daha ne istiyon sen aaaa ole sikayetci gibi konusuyon 1 saat depik atmasa eteklerin tutusur valla :)))

kismin sen emineminemisin acep? esram diyince bu samimiyet bir tek eminemineyi çağrıştırdı yahu. yanışmıyorum inşallah.
ben iyiyim kuşum sen nasılsın

tanıştığıma memnun oldum şeker evet emineeee
iyim esram çok sağol

evet canım bak ben buna inanıyorum. ben ne zaman böyle içten gülsem kesin bişey oluyor.

bazen bende korkarım çok gülünce nedense sonunda negatif birşey oluyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…