Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Diger drla gorusmus ilac verdim demis ilaci almadim dedim agrin nasil dedi kasiklarda hafif sizlama var dedim gelim mi dedim cok siddetli degilse haftaici gel dedi yol uzun suruyo uzaktan geldigimi biliyo dinlen dedi bende rahatladim benim oglan ters duruyodu son iki kontrolde bacaklar asagida kafa yukarda oturuyo sipam biktim drlardan her biri ayri konusuyo bi dogursaydimda bitseydi hayirlisiyla

bence de ev yemegi gibisi yok hele bi de sevdigin yemek kalmissa daha mutlu oluyo insan
bu aralar cok usenir oldum bi yemek yapmaya bile useniyorm ya

o üşengeçlik bende de var
bi ara çok iyiydim çeşit çeşit yapıyordum
3. trmestere geçmemle bendeki enerji bitti gitti
şimdi yine hergün yemek yapıyorum ama zor geliyor

dinlen tabi ama umursama doktorları
bişey olmayacak korkma

kizlar ben 2 gunde bir yemek yapiyorum 2 gun ayni yemegi yiyiyoruz su donemlerde cok avantajli geliyo bana sizde oyle yapin esler gunluk yemek istemiyolarsa

ferdam salladim iyiyim zaten suan artarsa giderim ama simdilik iyiyim

ben uyudum uyandım biraz kendime geldim
hakkaten sayfalar da hiç ilerlememiş
ben oğlumun beşiğini büyüyen beşikle değiştirdim
ptesi günü gelecek kuracaz
şunu aldım

ben uyudum uyandım biraz kendime geldim
hakkaten sayfalar da hiç ilerlememiş
ben oğlumun beşiğini büyüyen beşikle değiştirdim
ptesi günü gelecek kuracaz
şunu aldım
Eki Görüntüle 379220

Günaydın hoşgeldin.Büyüyen beşik derken nasıl bir şey?Yani ben öyle 5 yaşına kadar falan kullanabileceği bir şey düşünüyorum.Bu da öyle bir şey mi

basim cok agriyo ya boyle havalri hic sevmiyorm ev karanlik
midem de bulaniyo benim ki durdu durdu 3. aydan sonra basliyo heralde :97:

kuzum sancım hala var aslında ama, dün akşamki gibi değilim. akşam nefes alamıyordum. belki gazdır

Pufi ben dün doktorumu aramıştım ya bu haftalarda olur demişti,gelmene gerek yok dedi.Sonuçta haftalarımız aynı 4-5 gün var arada, bence senin de telaşa gerek olmayan bir şeydir.Tabi rahatlamak istiyorsan git tabi.Ben magnezyum içiyorum günde ikiye çıkardı doktor.Sen kaç tane içiyorsun?

puffy nasılsın dün rahatsızlanmışsn nasıl oldun?

canım teşekkür ederim. anlamsız bir sancı girdi eve çıkamadım direk hastaneye gittim. bakıldı plesentada biraz kasılma çıktı çıktı ama herşey normal dedi. İlaçlarını al sol tarafına yat dedi. Ama uyuyamadımki sancıdan abimi aradım geldi hemen devlete götürdü, önce parmaklandım. Sonra kocaman oğlumu gördüm, 1000 lik serum takıldı tahlillerimde temiz çıktı. Gündüz polikliniğe gel dediler ama sancım hala var, akşam kendi doktorum olucak acaba gitsemmi yeniden:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…