Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hala 1 ama kendi doktoruma gitmediğim için içim hiiiç rahat değil. akşam hastanede olucakmış. yüzsüzlük gibi olucak ama giderim

inşallah hastalanmazsın
yarın ilk idrarla bi test patlat istersen

Semizotlu Salata

(Malzemeler kişi sayısını göre değişebilir, isteğe bağlı geliştirilebilir ceviz, badem vs..)
Domates
Kuru Soğan veya Taze Soğan
Salatalık
Semizotu
Maydanoz
Sarımsak
Limon
Zeytinyağı
Sirke
Tuz

Malzemeler isteğe bağlı doğranır, içine limon,zeytinyağı,sirke,tuz konur karıştırılıp afiyetle yenir.Sadece sarımsak ezilir o kadar

slm cnm illa lekelenmen olması gerekli değil bende olmamıştı sadece çok akıntım olmuştu bekle bakalım inş.güzel hbr verceksin

canım su çooook içiyorum yani haddinden fazla su içiyorum. Doktorda dedi zaten, belli su tüketimin diye. Rabbim hepimizi korusun canım
puffy nasıl oldun canım iyimisin

iyiyim demek istiyorum ama sancım var neden geçmedi anlamadım
cnm icin rahat edecekse git ama cok fazla dr a gitmekte iyi degil sorun yoksa bile insan oraya gidince bi tuhaf oluyo biraz daha bekle sancin kesilmezse gidersin

ya kendi doktorumu o kdar seviyorumki sanki bunlar anlamıyormuş gibi geliyor :26:
puffy canım için rahat edecekse git
ama hamileliğin her döneminde böyle nedensiz sancılar görülüyor
tahliller temiz çıkmış
muhtemelen rahim büyüyordur artık

kuzum hani adetin ilk günü makattan sancı vurur böyle nefes alamazsın ya onun aynısı genitalime ve sol kasık altıma vuruyor

gamze söyle hadi dr ne dedi neden sancın olmuş?

canim nedeni yok nst normal elle muayene etti yorulmussun dedi nstnin normal olmasi biseyi degistirmez 1 hafta icinde dogurabilirsin dedi bana bi ilac verdi dogumu engelliyomus ama kalp ilaci hamilelerde verilmezmis baska dra sordum icme sakin dedi cok sancin olursa serumla kesilir dedi simdilik is yapmak yasak koltukta uzattim ayaklari oturuyom sali gunu gidicez drumuza simdilik bekliyoruz sanci tutarsa acele gel dedi

anladım cnm ama neden yoruyosun kendini bak bu kadar zmn geçti dayan biraz daha biliyorum yatmak sıkıcı ama yapcak bişey yoktut o pipiliyi içerde

Vajinaya vuruyosa gitmelisin bence yine serum baglayabilirler agrin diner

anladım cnm ama neden yoruyosun kendini bak bu kadar zmn geçti dayan biraz daha biliyorum yatmak sıkıcı ama yapcak bişey yoktut o pipiliyi içerde

Ay sorma konusup duruyorum oglum acele ediceksen bile 1 ay daha dayan azcik etlen isircak yerin olsun diye

noldu bu ara bize ya
hepimizde bi ağrı sancı
benimde geçmedi dün geceden beri ara ara vuruyo
sabah olsada gitsem bakılsa bi :26::26:

sirke ve sarimsak koymam tam benlik olur o zaman :)

inş. canımm benimm yaa cok kararsızınm ne yapacagımı bile bilmiyorum cok kararsızım yaaa aafffffffffff...

canim ilk idrarla test yap cikmazsa kana git bakalim bebek isallah vardir ama yoksa sorun anlasilir en azindan :)

halamı geçmedi neden oluyo acaba rahim büyüyoda ondanmı doktora gittinmi daha şimdi iştemisin evdemisin canım:26:

sirke ve sarimsak koymam tam benlik olur o zaman :)

canim ilk idrarla test yap cikmazsa kana git bakalim bebek isallah vardir ama yoksa sorun anlasilir en azindan :)

Tabi canım değiştirebilir bir salata.Sarımsak ve sirke seviyorsan bambaşka bir şey oluyor.Nane de koyabilirsin, benim kociş sevmediği için o muhteşem bitkiyi koyamıyorum maalesef

Son düzenleme:
noldu bu ara bize ya
hepimizde bi ağrı sancı
benimde geçmedi dün geceden beri ara ara vuruyo
sabah olsada gitsem bakılsa bi :26::26:

al bitane daha nazar degdi hepimise

Elle nasıl muayene ettiler neye bakıyorlar ben bilmiyom

kiz karnimdan cocugu bi kavradi kadin saga bastirdi sola bastirdi 1 hafta icinde dogum olabilir is falan yapma yorulmussun dedi

Vajinaya vuruyosa gitmelisin bence yine serum baglayabilirler agrin diner

vajinadan sanki bişey çıkıcak gibi baskı oluyor sancı giriyor. Bir kaç saniye sonra rahatlıyor ama kasılıyor yani, her gün serum takılmasınında bir anlamı olmıycakki acaba neden kaynaklanıyor. Doktorlar bişey bulamıyor

halamı geçmedi neden oluyo acaba rahim büyüyoda ondanmı doktora gittinmi daha şimdi iştemisin evdemisin canım:26:

canım. Akşam hem özele gittim hem devlete nedeni yok bişey diyemediler. İşteyim canım. İş çıkışı giderim tekrardan kendi doktoruma bakalım o ne diycek :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…