ver ver ver mmmmm
ben salcali pirincli yemegini yaparim ustunede sarimsakli yogurt oh mis :)
Pufi ben dün doktorumu aramıştım ya bu haftalarda olur demişti,gelmene gerek yok dedi.Sonuçta haftalarımız aynı 4-5 gün var arada, bence senin de telaşa gerek olmayan bir şeydir.Tabi rahatlamak istiyorsan git tabi.Ben magnezyum içiyorum günde ikiye çıkardı doktor.Sen kaç tane içiyorsun?
Anlat bakem doğum ne zaman
Slm arkadaşlar nasılsınız...?
arkadaşlar benimm belim ağrıyor arada adet sancım oluyoo ama geçiyoo yarınn günüm bugun hiç lekelenme felan olmadıı akıntım normal devam ediyoo tık yokk...:18::18:
sizce hastalanırmıyım ya ne yapacagımı bilmyorum progestan bitelide 4. gün :44::44:
Slm arkadaşlar nasılsınız...?
arkadaşlar benimm belim ağrıyor arada adet sancım oluyoo ama geçiyoo yarınn günüm bugun hiç lekelenme felan olmadıı akıntım normal devam ediyoo tık yokk...:18::18:
sizce hastalanırmıyım ya ne yapacagımı bilmyorum progestan bitelide 4. gün :44::44:
slm cnm illa lekelenmen olması gerekli değil bende olmamıştı sadece çok akıntım olmuştu bekle bakalım inş.güzel hbr verceksin
inşallah hastalanmazsın
yarın ilk idrarla bi test patlat istersen
canım su çooook içiyorum yani haddinden fazla su içiyorum. Doktorda dedi zaten, belli su tüketimin diye. Rabbim hepimizi korusun canımmaşallah sana ve oğluşua cnm,bol bol su iç içmiyorsan bekli susuz kalmış olabilir vücudun en az 8 bardak iç .bence yinede bir doktoruna görünmende fayda var cnm. bebişin büyüyordur ondan sancın oluyordur.aslında bir yerde okudum hafif hafif ağrılarımızın olması bebeğin iyi olduğunu gösteriyormuş.sen yinede kendi dr git ,allahım seni ve bebişini korusun.
puffy nasıl oldun canım iyimisin
cnm icin rahat edecekse git ama cok fazla dr a gitmekte iyi degil sorun yoksa bile insan oraya gidince bi tuhaf oluyo biraz daha bekle sancin kesilmezse gidersin
puffy canım için rahat edecekse git
ama hamileliğin her döneminde böyle nedensiz sancılar görülüyor
tahliller temiz çıkmış
muhtemelen rahim büyüyordur artık
gamze söyle hadi dr ne dedi neden sancın olmuş?
canim nedeni yok nst normal elle muayene etti yorulmussun dedi nstnin normal olmasi biseyi degistirmez 1 hafta icinde dogurabilirsin dedi bana bi ilac verdi dogumu engelliyomus ama kalp ilaci hamilelerde verilmezmis baska dra sordum icme sakin dedi cok sancin olursa serumla kesilir dedi simdilik is yapmak yasak koltukta uzattim ayaklari oturuyom sali gunu gidicez drumuza simdilik bekliyoruz sanci tutarsa acele gel dedi
canım su çooook içiyorum yani haddinden fazla su içiyorum. Doktorda dedi zaten, belli su tüketimin diye. Rabbim hepimizi korusun canım
iyiyim demek istiyorum ama sancım var neden geçmedi anlamadım
ya kendi doktorumu o kdar seviyorumki sanki bunlar anlamıyormuş gibi geliyor :26:
kuzum hani adetin ilk günü makattan sancı vurur böyle nefes alamazsın ya onun aynısı genitalime ve sol kasık altıma vuruyor
anladım cnm ama neden yoruyosun kendini bak bu kadar zmn geçti dayan biraz daha biliyorum yatmak sıkıcı ama yapcak bişey yoktut o pipiliyi içerde
Ay sorma konusup duruyorum oglum acele ediceksen bile 1 ay daha dayan azcik etlen isircak yerin olsun diye
Semizotlu Salata
(Malzemeler kişi sayısını göre değişebilir, isteğe bağlı geliştirilebilir ceviz, badem vs..)
Domates
Kuru Soğan veya Taze Soğan
Salatalık
Semizotu
Maydanoz
Sarımsak
Limon
Zeytinyağı
Sirke
Tuz
Malzemeler isteğe bağlı doğranır, içine limon,zeytinyağı,sirke,tuz konur karıştırılıp afiyetle yenir.Sadece sarımsak ezilir o kadar
inş. canımm benimm yaa cok kararsızınm ne yapacagımı bile bilmiyorum cok kararsızım yaaa aafffffffffff...
canım su çooook içiyorum yani haddinden fazla su içiyorum. Doktorda dedi zaten, belli su tüketimin diye. Rabbim hepimizi korusun canım
iyiyim demek istiyorum ama sancım var neden geçmedi anlamadım
ya kendi doktorumu o kdar seviyorumki sanki bunlar anlamıyormuş gibi geliyor :26:
kuzum hani adetin ilk günü makattan sancı vurur böyle nefes alamazsın ya onun aynısı genitalime ve sol kasık altıma vuruyor
sirke ve sarimsak koymam tam benlik olur o zaman :)
canim ilk idrarla test yap cikmazsa kana git bakalim bebek isallah vardir ama yoksa sorun anlasilir en azindan :)
noldu bu ara bize ya
hepimizde bi ağrı sancı
benimde geçmedi dün geceden beri ara ara vuruyo
sabah olsada gitsem bakılsa bi :26::26:
Elle nasıl muayene ettiler neye bakıyorlar ben bilmiyom
Vajinaya vuruyosa gitmelisin bence yine serum baglayabilirler agrin diner
halamı geçmedi neden oluyo acaba rahim büyüyoda ondanmı doktora gittinmi daha şimdi iştemisin evdemisin canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?