basim cok agriyo ya boyle havalri hic sevmiyorm ev karanlik
midem de bulaniyo benim ki durdu durdu 3. aydan sonra basliyo heralde :97:
canım teşekkür ederim. anlamsız bir sancı girdi eve çıkamadım direk hastaneye gittim. bakıldı plesentada biraz kasılma çıktı çıktı ama herşey normal dedi. İlaçlarını al sol tarafına yat dedi. Ama uyuyamadımki sancıdan abimi aradım geldi hemen devlete götürdü, önce parmaklandım. Sonra kocaman oğlumu gördüm, 1000 lik serum takıldı tahlillerimde temiz çıktı. Gündüz polikliniğe gel dediler ama sancım hala var, akşam kendi doktorum olucak acaba gitsemmi yeniden:26:
canım teşekkür ederim. anlamsız bir sancı girdi eve çıkamadım direk hastaneye gittim. bakıldı plesentada biraz kasılma çıktı çıktı ama herşey normal dedi. İlaçlarını al sol tarafına yat dedi. Ama uyuyamadımki sancıdan abimi aradım geldi hemen devlete götürdü, önce parmaklandım. Sonra kocaman oğlumu gördüm, 1000 lik serum takıldı tahlillerimde temiz çıktı. Gündüz polikliniğe gel dediler ama sancım hala var, akşam kendi doktorum olucak acaba gitsemmi yeniden:26:
Günaydın hoşgeldin.Büyüyen beşik derken nasıl bir şey?Yani ben öyle 5 yaşına kadar falan kullanabileceği bir şey düşünüyorum.Bu da öyle bir şey mi
of ya hic halim yok sinir oluyorm bu halimecok da guzel yagmur var gok gurultusu esliginde birazcik da korktum
puffy canım için rahat edecekse git
ama hamileliğin her döneminde böyle nedensiz sancılar görülüyor
tahliller temiz çıkmış
muhtemelen rahim büyüyordur artık
evet canım epeyce kullanılabilir
beşik kısmı 60*120
yaklaşık 2-3 yaşına kadar beşik kısmını kullanıp sonra genç odasına dönüştürüyorsun
bu beşikten komodin, karyola ve bilgisayar masası çıkıyor büyüdüğünde
şu da oda olmuş hali (büyük şifonyer buna ait değil, küçük olan beşikten çıkıyor)
Eki Görüntüle 379229
utopyam evet ya bende ara ara ağırılar başladı.
Çok güzelmiş gerçekten.Gemç odasından da yırtmış oluyoruz.Nerden aldın bir de ayıptır sorması kaç paraya?
Kızlar bir salata tarifi vereyim iter misiniz? Evde olan malzemelerle yapılıyor,belki semiz almak gerekebilir o kadar.
Ben geldim iyi kestirmisim valla 2 saat nerdeyse
Kızlar bir salata tarifi vereyim iter misiniz? Evde olan malzemelerle yapılıyor,belki semiz almak gerekebilir o kadar.
ver tabi
ben bayılırım semizotuna
geçen gördüm markette çok pahalıydı kıyıp alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?