Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

maşallah sana ve oğluşua cnm,bol bol su iç içmiyorsan bekli susuz kalmış olabilir vücudun en az 8 bardak iç .bence yinede bir doktoruna görünmende fayda var cnm. bebişin büyüyordur ondan sancın oluyordur.aslında bir yerde okudum hafif hafif ağrılarımızın olması bebeğin iyi olduğunu gösteriyormuş.sen yinede kendi dr git ,allahım seni ve bebişini korusun.

cnm icin rahat edecekse git ama cok fazla dr a gitmekte iyi degil sorun yoksa bile insan oraya gidince bi tuhaf oluyo biraz daha bekle sancin kesilmezse gidersin

Günaydın hoşgeldin.Büyüyen beşik derken nasıl bir şey?Yani ben öyle 5 yaşına kadar falan kullanabileceği bir şey düşünüyorum.Bu da öyle bir şey mi

evet canım epeyce kullanılabilir
beşik kısmı 60*120
yaklaşık 2-3 yaşına kadar beşik kısmını kullanıp sonra genç odasına dönüştürüyorsun
bu beşikten komodin, karyola ve bilgisayar masası çıkıyor büyüdüğünde
şu da oda olmuş hali (büyük şifonyer buna ait değil, küçük olan beşikten çıkıyor)
Eki Görüntüle 379229

Son düzenleme:
puffy canım için rahat edecekse git
ama hamileliğin her döneminde böyle nedensiz sancılar görülüyor
tahliller temiz çıkmış
muhtemelen rahim büyüyordur artık

puffy canım için rahat edecekse git
ama hamileliğin her döneminde böyle nedensiz sancılar görülüyor
tahliller temiz çıkmış
muhtemelen rahim büyüyordur artık

utopyam evet ya bende ara ara ağırılar başladı.

Çok güzelmiş gerçekten.Gemç odasından da yırtmış oluyoruz.Nerden aldın bir de ayıptır sorması kaç paraya?

seelammm hatunlar yorgun alışveriş savaşcısı geldinapıyım üst katta tadilat var bende attım kendimi sokağa vurdum kendimi alışverişe
gamzeden haber varmı nasılmış?

utopyam evet ya bende ara ara ağırılar başladı.

doktora gittiğinizde söyleyin ağrılarınızı
eğer daha şiddetli ise doktorunuzu arayın
ama eğer tahliller ve sonuçlar temizse sorun etmeyin
benim de günüm günümü anım anımı tutmuyor
artık normal karşılıyorum

Kızlar bir salata tarifi vereyim iter misiniz? Evde olan malzemelerle yapılıyor,belki semiz almak gerekebilir o kadar.

Çok güzelmiş gerçekten.Gemç odasından da yırtmış oluyoruz.Nerden aldın bir de ayıptır sorması kaç paraya?

gayet ucuza aldım canım
beşiğin fiyatı 420 tl
3 kapılı gardolabın fiyatı 355, 2 kapılı istersen 305
ben şifonyer almadım beşikte 6 çekmece var zaten
ama şifonyer de istersen o da 215 tl

biz gardolabı daha önce kurmuştuk çok kaliteli malzemesi var cidden
kansorejen madde içermiyor ve antialerjik
bir de firmayı çok beğendim ben
demonte mobilya diye aratırsan çıkar sitesi

Kızlar bir salata tarifi vereyim iter misiniz? Evde olan malzemelerle yapılıyor,belki semiz almak gerekebilir o kadar.

ver ver ver mmmmm

ver tabi
ben bayılırım semizotuna
geçen gördüm markette çok pahalıydı kıyıp alamadım

ben salcali pirincli yemegini yaparim ustunede sarimsakli yogurt oh mis :)

Slm arkadaşlar nasılsınız...?

arkadaşlar benimm belim ağrıyor arada adet sancım oluyoo ama geçiyoo yarınn günüm bugun hiç lekelenme felan olmadıı akıntım normal devam ediyoo tık yokk...:18::18:
sizce hastalanırmıyım ya ne yapacagımı bilmyorum progestan bitelide 4. gün :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…