Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tabi canım değiştirebilir bir salata.Sarımsak ve sirke seviyorsan bambaşka bir şey oluyor.Nane de koyabilirsin, benim kociş sevmediği için o muhteşem bitkiyi koyamıyorum maalesef

Bende sevmem hic tahammul edemem kokusuna :) sarimsagi hamile kalinca yogurtla yemeye basladim ama salatada falan yiyemem sanirim sirkeyi ne ben ne kocam agzimiza surmeyiz

kizlar nasilsiniz?benim bulantilarim basladi sabahlari kalkmak bana kabus olmaya basladi.

ben sana söyliyim kuzum nedeni birazda üzüntü sen çaktırmasanda üüzülüyosun buda sana zarar veriyo ne yaptın peki eşin ne diyo durumuna:26:

kızlar dün yeni bişey duydum kullanan varmı?krill yağı en iyi omega 3 hapıymış

Krill sadece temiz ve soğuk okyanus sularında bulunan yalnız plankton ve alglerle beslenen bir tür karides benzeri küçük kabukludur ,krill in en önemli özelliği yaşadığı okyanus sularının ağır metallerce nerdeyse sıfır düzeyinde olmasıdır bu özelliği sayesinde en kaliteli omega 3 kaynağı olma yetisine kavuşmuştur.
Balık yağlarından elde edilen omega 3 lere göre krill den elde edilen omega 3 ün kalite değeri çok daha yüksektir.
Antioxidant değerliği bakımından çoğu antioxidantın değerliğinden defalarca fazladır örneğin normal balık yağının yaklaşık 40 katı kadar antioxidant değerliğe sahiptir

Vajinaya vurmasi onemli bi detay bence sıkıntıdan oluyo ben bir haftadir cok enerjiktim evi temizledim az biraz dukkana yardim ettim hicbiseyim yoktu 1 gecede 2 cift laf yuzunden doguruyodum nerdeyse neselenecek biseyler bul allah askina bebemize iyi bak annesi kendinede

duymamıştım
ama herşey hamilelikte kullanılmıyor
benim bildiğim sadece derin su balıkları olmalıymış
ben de araştırdım en iyisi nutriway çıkmıştı omega3ten
ben onu kullanıyorum 2 günde 1

omega3 gebelikte çok önemli bence
yeğenime hamileyken ablam hergün içerdi, ceviz yerdi hergün
şimdi yeğenim zehir gibi
1,5 yaşında bile değil henüz 3-4 yaş puzzleları çözüyor
harfleri ve rakamları tanıyor
sen bir harf yazıyorsun aynısını bulup gösteriyor
rakamlarda 3 nerde var diyoruz gidip bulup getiriyor
renkleri tanıyor

Slm kızlar nasılsınız biz geldik.
Herkesler rahatsızmış çok geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinize.
Bende soğuk alınca ağrım oluyor, mutfağın halısını yıkasak diyorum eşime, arkadaşlar dikkatli ol diyor, idrar yolu iltihabı oluyormuş.
Yarın kuzumu görmeye gidicez, inş. bir sorun çıkmaz

kizlar nasilsiniz?benim bulantilarim basladi sabahlari kalkmak bana kabus olmaya basladi.

isallah en fazzla 3 ay surer cok zor hele 3 aydan sonra devam ediyosa

markasi ne ki bunun benimki sevenseas pulse o daha iyiyse onu alayim oglan kiloda alir belki

şimdi yeğenim zehir gibi
renkleri tanıyor

şimdi yeğenim zehir gibi
renkleri tanıyor

dr.öz tavsiye etmiş bunu bide yurtdışında omega 3 değil hep bu krill yağı kullanılıyormuş hemde suda çözünüp kana hemen geçiyomuş 40 kat daha etkili fln diyolar hem ben hamiş değilim acaba topikmi açsam kullananlar memnun mu fln diye?gerçi şu anda benimde var omega 3 üm

al bitane daha nazar degdi hepimise

kiz karnimdan cocugu bi kavradi kadin saga bastirdi sola bastirdi 1 hafta icinde dogum olabilir is falan yapma yorulmussun dedi
maşallahlarıda eksik etmiyoruz ama :26:
allah allah neden böyle olduk hepimiz ya, tüm gebişlerimizde bir ağrı bir sancı.

hepimiz iyi olalım ya kimseye bişi olmasın birbirimizi duydukçada üzülüyoruz :26::26:

Slm kızlar nasılsınız biz geldik.
Herkesler rahatsızmış çok geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinize.
Bende soğuk alınca ağrım oluyor, mutfağın halısını yıkasak diyorum eşime, arkadaşlar dikkatli ol diyor, idrar yolu iltihabı oluyormuş.
Yarın kuzumu görmeye gidicez, inş. bir sorun çıkmaz

maşallahlarıda eksik etmiyoruz ama :26:

hepimiz iyi olalım ya kimseye bişi olmasın birbirimizi duydukçada üzülüyoruz :26::26:

bencede canim elem terefis kem gozlere bebeler yapsin cis :)

ay senin neyine hali yikamak dur durdugun yerde birak kalsin ver yikamaciya yarinda bebemizin resmini getir bize :)

bencede ver yıkamaya ben öyle yapıyorum hem çok uygun hem derdi tasası yok.yormaaaa kendini inş.yrn herşey güzel gider

bencede canim elem terefis kem gozlere bebeler yapsin cis :)

ay senin neyine hali yikamak dur durdugun yerde birak kalsin ver yikamaciya yarinda bebemizin resmini getir bize :)

Halı ince diye elimizde yıkayalım dedik, ama bakıcaz artık.
Memnuniyetle getiririm canımcım.
Oğlumda teyzelerine el sallıyor, çıkar buradan bende yazıcam diye paralıyor kendini şuan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…