Tabi canım değiştirebilir bir salata.Sarımsak ve sirke seviyorsan bambaşka bir şey oluyor.Nane de koyabilirsin, benim kociş sevmediği için o muhteşem bitkiyi koyamıyorum maalesef
al bitane daha nazar degdi hepimise
kiz karnimdan cocugu bi kavradi kadin saga bastirdi sola bastirdi 1 hafta icinde dogum olabilir is falan yapma yorulmussun dedi
noldu bu ara bize ya
hepimizde bi ağrı sancı
benimde geçmedi dün geceden beri ara ara vuruyo
sabah olsada gitsem bakılsa bi :26::26:
vajinadan sanki bişey çıkıcak gibi baskı oluyor sancı giriyor. Bir kaç saniye sonra rahatlıyor ama kasılıyor yani, her gün serum takılmasınında bir anlamı olmıycakki acaba neden kaynaklanıyor. Doktorlar bişey bulamıyor
canım. Akşam hem özele gittim hem devlete nedeni yok bişey diyemediler. İşteyim canım. İş çıkışı giderim tekrardan kendi doktoruma bakalım o ne diycek :26:
vajinadan sanki bişey çıkıcak gibi baskı oluyor sancı giriyor. Bir kaç saniye sonra rahatlıyor ama kasılıyor yani, her gün serum takılmasınında bir anlamı olmıycakki acaba neden kaynaklanıyor. Doktorlar bişey bulamıyor
canım. Akşam hem özele gittim hem devlete nedeni yok bişey diyemediler. İşteyim canım. İş çıkışı giderim tekrardan kendi doktoruma bakalım o ne diycek :26:
kızlar dün yeni bişey duydum kullanan varmı?krill yağı en iyi omega 3 hapıymış
Krill sadece temiz ve soğuk okyanus sularında bulunan yalnız plankton ve alglerle beslenen bir tür karides benzeri küçük kabukludur ,krill in en önemli özelliği yaşadığı okyanus sularının ağır metallerce nerdeyse sıfır düzeyinde olmasıdır bu özelliği sayesinde en kaliteli omega 3 kaynağı olma yetisine kavuşmuştur.
Balık yağlarından elde edilen omega 3 lere göre krill den elde edilen omega 3 ün kalite değeri çok daha yüksektir.
Antioxidant değerliği bakımından çoğu antioxidantın değerliğinden defalarca fazladır örneğin normal balık yağının yaklaşık 40 katı kadar antioxidant değerliğe sahiptir
kizlar nasilsiniz?benim bulantilarim basladi sabahlari kalkmak bana kabus olmaya basladi.
kızlar dün yeni bişey duydum kullanan varmı?krill yağı en iyi omega 3 hapıymış
Krill sadece temiz ve soğuk okyanus sularında bulunan yalnız plankton ve alglerle beslenen bir tür karides benzeri küçük kabukludur ,krill in en önemli özelliği yaşadığı okyanus sularının ağır metallerce nerdeyse sıfır düzeyinde olmasıdır bu özelliği sayesinde en kaliteli omega 3 kaynağı olma yetisine kavuşmuştur.
Balık yağlarından elde edilen omega 3 lere göre krill den elde edilen omega 3 ün kalite değeri çok daha yüksektir.
Antioxidant değerliği bakımından çoğu antioxidantın değerliğinden defalarca fazladır örneğin normal balık yağının yaklaşık 40 katı kadar antioxidant değerliğe sahiptir
duymamıştım
ama herşey hamilelikte kullanılmıyor
benim bildiğim sadece derin su balıkları olmalıymış
ben de araştırdım en iyisi nutriway çıkmıştı omega3ten
ben onu kullanıyorum 2 günde 1
maşallahlarıda eksik etmiyoruz ama :26:al bitane daha nazar degdi hepimise
kiz karnimdan cocugu bi kavradi kadin saga bastirdi sola bastirdi 1 hafta icinde dogum olabilir is falan yapma yorulmussun dedi
allah allah neden böyle olduk hepimiz ya, tüm gebişlerimizde bir ağrı bir sancı.
maşallahlarıda eksik etmiyoruz ama :26:
hepimiz iyi olalım ya kimseye bişi olmasın birbirimizi duydukçada üzülüyoruz :26::26:
Slm kızlar nasılsınız biz geldik.
Herkesler rahatsızmış çok geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinize.
Bende soğuk alınca ağrım oluyor, mutfağın halısını yıkasak diyorum eşime, arkadaşlar dikkatli ol diyor, idrar yolu iltihabı oluyormuş.
Yarın kuzumu görmeye gidicez, inş. bir sorun çıkmaz
Slm kızlar nasılsınız biz geldik.
Herkesler rahatsızmış çok geçmiş olsun kızlar, dikkat edin kendinize.
Bende soğuk alınca ağrım oluyor, mutfağın halısını yıkasak diyorum eşime, arkadaşlar dikkatli ol diyor, idrar yolu iltihabı oluyormuş.
Yarın kuzumu görmeye gidicez, inş. bir sorun çıkmaz
bencede canim elem terefis kem gozlere bebeler yapsin cis :)
ay senin neyine hali yikamak dur durdugun yerde birak kalsin ver yikamaciya yarinda bebemizin resmini getir bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?