Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar çıkmam lazım
azra anlat lütfen
kızçeler seni rahatlatır

yiğenlerime ve onunların güzel annelerine iyi bakın

slm kızzlarrr naslsnzz ben şimdi spora gtcm bi bakayım dedm
huzurummm sana cvp yazdm ama görmedn sanrm dün gttm dra ben yne progesteron da çok ii çıktı şimdi sıra hormonlarda rahm filmi için erkenmş herşey yolnda bnm tarafmda çok şükür

ya kizlar siz olsaniz ne yapardiniz kafayi yiycem benim
kocam messengere kizlari eklemis bütün
sonra facebookda kizin birine bulusalim yazmis sanirim
sadece sunu okudum kizin mesajini gerisi yokdu kiz yaziyor bunu
bulusalim yazmissin ama benim kara kediye benzer bir halim mi var bu ne demek simdi
ne yapcam ben ya sineyemi cekicem bunu
aciklamasi ne bunun ne yalan söylücek bana
karnimda cocugumla.ben mi abartiyorum yoksa kafam allak bullak yerdemiyim göktemiyim nerdeyim ben
daniscak konuscak kimsem yok yanlis birseyler yapmaktan korkuyorum.
bu cok kötü bir durum.

çok dolmuşsun puffym hak veriyorum sana insan bazen gerçekten herşeyi geride bırakıp gitmek istiyor ama bebğin var ve gitmek işin kolayı aslında o yüzden bebeğin için mücadeleni sürdürmek zorundasın haklarını savun ve kabullendir damlayan su taşı deler taşın delinmesi suyun sertliğinden değil sürekli tekrarladığı için deler bu sözü çok severim bazı şeyler için mücadele etmemiz gerekiyo sırf bu yüzden evliliğini tehlikeye atma elbet birgün seni anlıyacak başka bir problem yoksa bu aşılmayacak bir sorun değil

jaleda seni tanıyamadım
yeni biri diye düşündüm
sanırım bizim kızlardansın:44::44:

bilbakalım ben kimiiimmmmmmmmmmm
kizlar acayip moralim bozuk benim ama anlatmaya dilim bile varmiyor
azram sana ne oldu canım yaa yok yok birierinin nazarına geldik biz
kem gözlerden korusun rabbim

bende derdim var diye sızlanıyorum 5 gündür.

Ya nalet olsun bunlara, canım görmezden gelme. ama bilipde susuyor olursan devamı gelicektir. Böyle yaşamadan atıp tutulacak bir konu değil ki. Çok özür dilerim ama sadece hislerini ta içimde hissediyorum. karnıma sancılar giriyor, allaha havale ediyorum. rabbim fırsat vermesin böylelerine

azramı okudukdan sonra benimki devede kulak kalıyor. en azından anasına gidiyor diyorum
ya vallahi son damla oldun azra bildiğin hüngür hüngür ağlıyorum şuanda

kafayi bozcam inan aglamaktan bir hal oldum
simdi sorsam konussam birde üste cikmaya calisir sifreleri degisir benim tam bir kanita ihtiyacim var simdilik susmam lazim hepsinin ekran resimlerini cekip kaydettimm gizli bir dosyaya
eninde sonunda bir yerde acik vericek böyle görünce bogasim geliyor onu o kadar tiksindim

cnm benim yaa eger gercekten oyle bisey varsa yaptiysa uzulmene bile degmez
bence susup sineye cekme bilmedigini sanip devam ettirecektir
konus mantikli bi aciklamasi varsa dinle yoksa sen bilirsin...

azramı okudukdan sonra benimki devede kulak kalıyor. en azından anasına gidiyor diyorum
ya vallahi son damla oldun azra bildiğin hüngür hüngür ağlıyorum şuanda

birde benim halimi düsün yemin ederim alip basimi gidesim var ama su karnimdaki cocuga dua etsin.

merhaba ben aranıza yeni katıldım sayılır. dünde okumuştum yazdıklarını. eşinle aranda sana göre büyük ama aslında küçük problemler var sakın yanlış anlama ama onu yargılamadan önce neden senin haberin olmadan annesine gittiğini anlamaya çalıştınmı? ben çok bencil bir kadınım ama bazen oturup düşünüyorum bide onları kendi yerimize koyalım he ne dersin mutlaka mantıklı açıklaması vardır. erkek kısmı çok farklı ne kadar ilgi gösterirsen okadar sana bağlı olur böyle yaparak kendinden soğutma uzaklaştırma derim kardeşim. he şu konuda çok haklısın ben onun için birçok şeyden vazgeçtim adımımı bile onu düşünerek atıyorum diyosun bende aynı şeyleri düşünüyorum ama erkeklerın kafası bizimki gibi basmıyor. böyle yaparak sende üzülüyorsun oda bişeyler yaparak bu alışkanlığını yenmesine yardımcı ol derim. yoksa her zamanki gibi erkeğe 1 oluyorsa kadına 10 oluyor. biz daha çok kafaya takıyor üzülüp yıpranıyoruz. boşver hayatın tadını çıkarmaya bak üzme kendini bebişe yazık kendinede onada iyi bak :)

cnm benim yaa eger gercekten oyle bisey varsa yaptiysa uzulmene bile degmez
bence susup sineye cekme bilmedigini sanip devam ettirecektir
konus mantikli bi aciklamasi varsa dinle yoksa sen bilirsin...

bunun ne gibi bir aciklamasi olabilir ki cnmm
kiz kendi akrabalarindan degil ondan eminim
bir baskasi esimin facebooka girip yazicak degil
hadi onu gectim messengerda kizlar ne b..k ariyor
ben bir daha bu adama nasil güvencem

azraa canım inanmıcaksın ama benim dünkü sorunumda buydu feceden eklemişte eklemiş benimki
ama amacı sırf arkadaş çoğaltmak bunu bilmesem olayı çokdaha başka boyutlara taşıya bilirdim bugün eklediği bibi hepsini tek tek silecek güveniyorum eşime msn yi mesajları herşeyi araştırdım hepsinin şifresini biliyorum birşey yok sadece afecde arkadaş çoğaltmakmış amacı ne gerek varsa artık amacını sordum vallahi kötü bir niyetim yok diyo en ufak birşey bulsaydım yemi ederim def edrdim onu

birde benim halimi düsün yemin ederim alip basimi gidesim var ama su karnimdaki cocuga dua etsin.

canım çok şerefsiz bir babam var bütün bu aacıları annemde gördüm, o kadar iyi anlyorumki seni. kesinlikle susma
ve ona bağlı kalmak zorundaymışın gibi davranma, sen o çocuğu onsuzda bakar büyütürsün. sakın korkma ve haklılığını sonuna kadar kullan, şerefsizlerin bi taraflarına rahat batıyor. Şu kızlarda evli adamlarla ne diye konuşurlar yılışırlar anlamıyorum. cidden acını hissediyorum. O karın ağrısı nasıldır iyi bilirim, rabbim düşmanımın bile başına vermesin. Bu erkekleride ıslah etsin

bunun ne gibi bir aciklamasi olabilir ki cnmm
kiz kendi akrabalarindan degil ondan eminim
bir baskasi esimin facebooka girip yazicak degil
hadi onu gectim messengerda kizlar ne b..k ariyor
ben bir daha bu adama nasil güvencem

cok haklisin cnm ne denir bilmiyorm
ama empati yaptigimda aklima cok kotu seyler geliyo
cok zor bi durum ustune sen hamilesin ondan bi parca var caninda

cnmm facenin sifresini falan bana daha vereli cok olmadi hep gizli tutardi
sonra ben oraya evli yazdim silmis onu
gerekceside suydu arkadaslari ne olum karin mi kizmis demis de zoruna gitmis ondan kaldirdi evli yazisini
orda evli olduguna dair bir bilgi bile yok..
ekledigi kizlarida görsen benim yanimda sifir kalirlar ben cirkin biri degilim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…