sağolsunlar gırgır şamata yaşları benden büyük ama şen sohbetli güvenilir sağlam insanlar
ay ne güzel yaa ben kimseyi tanımıyorum 6 ay oldu işte burda oturmaya başlayalı ama kimseyi tanımıyorum komşulardan
kızlar ben cıkıyorum benim ki gelir şimde masamı hazırlayım sonra görüşürüz yine herkese iyi akşamlar....
merhaba kızlar bugün tv8 de aklımıza takıldı programında filiz özkol vardı konuk 15 haziranda ay tutulması olucakmış o tarihte gebe kalınmamasına dikkat edin sıkıntılı olur fln dedi.astrolojiye inananlar dikkat etsinler
merhaba kızlar ben geldim beni de alırmısınız aranıza
ay ne güzel yaa ben kimseyi tanımıyorum 6 ay oldu işte burda oturmaya başlayalı ama kimseyi tanımıyorum komşulardan
ben de kimseyi tanımıyorum ve üst komşum her bulduğunu aşağı attığı için sürekli bir şeyler silkelediği için tartıştım bile
bende daha yemek yapmadım..
makarnanın yanına bişey uydurcam artık :26:
görüşürüüüüzzz
merhaba kızlar bugün tv8 de aklımıza takıldı programında filiz özkol vardı konuk 15 haziranda ay tutulması olucakmış o tarihte gebe kalınmamasına dikkat edin sıkıntılı olur fln dedi.astrolojiye inananlar dikkat etsinler
merhaba kızlar ben geldim beni de alırmısınız aranıza
canım ben nerdeyse 8 senedir aynı binada oturuyorum buraya gelin geldim çok şükür ev bizim kayınbabam sağolsun bide binada asansör olmayınca komşuluk ilişkileri sıkı oluyor ben merdivenleri çıkana kadar bir kaçıyla karşılaşıyorum merabalaşıp konuşuruz mutlaka biri eve sokup kahve ikram eder
gel canımm gelll,hoşgeldin
batın kaç,yazalım listemize?
ben de kimseyi tanımıyorum ve üst komşum her bulduğunu aşağı attığı için sürekli bir şeyler silkelediği için tartıştım bile
ay hakketten napıcaz burdamı takılıcaz diğer topiğemi geçicezz
bat ne canım bilmiyorum ki
bizimde tartışmalarımız oluyor insan olan yerde sorun olmazmı ama ben küsmem onlarda büyüklük gösterirler uzamaz(aman çok övdüm bozuşmayım şimdi biriyle)
hem burda hem orda oluruz bence :92:
piki ben seni takip ederim
evet canım temmuzda 8 olacak konu komşu iyide işte enbüyük eksiğim var bebeğimde olsa tam süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?