Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben gene vahşi batının ennn hızlı don indirip bakanı olaraktan,görevimi yerine getirdim..
gelmesin rica ediciim kırmızılar litfeennnn

kızlar ben cıkıyorum benim ki gelir şimde masamı hazırlayım sonra görüşürüz yine herkese iyi akşamlar....

bende daha yemek yapmadım..
makarnanın yanına bişey uydurcam artık :26:

görüşürüüüüzzz

merhaba kızlar bugün tv8 de aklımıza takıldı programında filiz özkol vardı konuk 15 haziranda ay tutulması olucakmış o tarihte gebe kalınmamasına dikkat edin sıkıntılı olur fln dedi.astrolojiye inananlar dikkat etsinler

selamm

bende duydum onu..
dikkate alınmalı mı ne?:44:bilemedim

ay ne güzel yaa ben kimseyi tanımıyorum 6 ay oldu işte burda oturmaya başlayalı ama kimseyi tanımıyorum komşulardan

canım ben nerdeyse 8 senedir aynı binada oturuyorum buraya gelin geldim çok şükür ev bizim kayınbabam sağolsun bide binada asansör olmayınca komşuluk ilişkileri sıkı oluyor ben merdivenleri çıkana kadar bir kaçıyla karşılaşıyorum merabalaşıp konuşuruz mutlaka biri eve sokup kahve ikram eder

ben de kimseyi tanımıyorum ve üst komşum her bulduğunu aşağı attığı için sürekli bir şeyler silkelediği için tartıştım bile

bende birisiyle tartıştım bile canımmm :))) hatta kadının kocası site yöneticisi eşimde onunla tartıştı bizim için ne çirkefler karı koca diolardır eminim

bende daha yemek yapmadım..
makarnanın yanına bişey uydurcam artık :26:

görüşürüüüüzzz

salçalı köfte yap yanına ii gider

amannn yaa bide onumu düşünücem benim ovulasyona geliyo ama hiç kasamam Allaha emanet

merhaba kızlar ben geldim beni de alırmısınız aranıza

hoşgeldin canım

kız 8 senelik evlimisin maşallah sana
ne güzel işte canın sıkılınca hemen bi kahveye falan gidersin ii olur

salçalı köfte iyi fikir

alya yarın hürroşun günü :92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…