Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Aşkolsun ben seni nerde arıyorum nerdesin sen
geliyorum topiğe kimse yok.
burası benim gerçek topiğim bebeğim.
arkadaşlarım hep burdalar.. :)

canım gene de inanmak istemiyorum.
okadar hayal kırıklığı varki inan sevinemiyorum.
ki zaten belli değil..
iyi dilekleriniçin o kadar mutlu oldum ki bebeğim anlatamam..
sen hep zaten kardeşten öte duygularla yaklaştın bana..
bende hep kendimden çok istedim senin bi bebğin olmasını..
ve bu inan değişmeyecek...
sen benim bitanemsinn

inşallah canım ya inşallah.....
ama biliyosun bu test biraz dandik olduğu için güvenemedim.
eşim bide 2 tane almuş.
yarın sabah yaparım onu bakalım koyulaşacakmı..
bi ton da kızdım adama zaten gittin gene aynıı yerden mi aldın diye
kız senin adet yarın mıydı???

evet canım benim.
ama bu teste bakma dandik bir test ve bozukk..
yanlış sonuç veriyo

canım benim aynı sende benim için öylesin gerçekten yemin ederim sende hep öyle kalıcaksın meleğim gerçekten değişmiycek Allahın izniyle iyi yapıyosun temkinli olmakta ben sadece ovucana dayanarak içime doğanı dedim idrar testine değil hele bendede çıkmış aynı markadan hiç güvenmem ama ovucanlar yanıltmıyo yaa inş hayırlısıysa inş vardır inanki dua ediyorum heyecanla bekliyorum ne zaman gitmeyi düşünüyosun bak haberi alırsın inş alırsınnnnnnnnnnnnnnnnn ben burda olmam ne olur özelden yaz bana ne olur gülüm benimde salı günü doktora gidicem falan ozamana denk gelir haberim olmaz çatlarım valla :18::18:

kız anında mı çıktı ikinci çizgi

seninki de hayırlı olur inş. canım

oflu canım bu test gebelik testimiydi ay hadi hamişsindir canımm ( ben ovulasyon testi zannetmiştiim ) dualarımdasınzı hepiniz

benim eşimde 2 tane almış ilk defa kullandım ne kadar güvenilir inan çok merak ettim yapmamak için kendimi tuttum ama dün akşam yaptım dksına çıktı şaşırdık hatta eşim dediki adet öncesi olsa kesin hamilesin derdim ama şimdi diyemem adetin bitti yeni diye hakkımızda hayırlısı balım inş hayırlı olnaı nasip eder rabbim AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

canım pazartesi sağlık ocağına gidebilirim
eğer testte çıkarsa yine.
bakalım ovucan yapıcam bugün yine
o nasıl çıkacak...
inşallah içine doğan olurr meleğim yaa...
bende senin ve diğer arkadaşlarım için çok dua ediyorummm

kız anında mı çıktı ikinci çizgi

evet canım da dediğim gibi test yanlış sonuç veriyor.

bir daha yapsana merak ettim nolcak acaba:

seninki de hayırlı olur inş. canım

sağolasın canım ama benimki adet sonrası yapılmış test normal adet olmadım ben ama 6 tne ağrı kesici aldım birde midem bulanıyo rahim bölümnde ağrı var göğüslerim taş gibi merak ettim acaaba üste görmemi diye çıktı sevindim bu sabahkinde çıkmadı valla bu testlerden ağzımızın payını alıyoruz yinede yapmaktan vazgeçemiyoruz ama yinede sağol Allah razı olsun gülüm tşk ederim iyi dileklerin için

oflu canım bu test gebelik testimiydi ay hadi hamişsindir canımm ( ben ovulasyon testi zannetmiştiim ) dualarımdasınzı hepiniz
canım bu koyu olanlar ovucan...
çook silik bi çizgi olan ama güvenmediğim bi marka ve gebelik testi..
sence ovucanlardan ümit varmı
önüme gelene soruyorum

aynen canım bn güvenemiyorm malesef..
eşime de testi fırlattım zaten al dedim gene çift çizgi çıkartmış diye
aynen canım hakkımızda en hayırlısı olsun

kızlaaar akıntınız var mı merak ettimmm

ay inş balım inş yeminle bak göbek atıcam sadece sana değil bebeğim isteyen herkes için dua ediyorum yeminle bak akşam eşimede dedim rabbim hayırlısını nasip etsin banada kızlarada tüm isteyenlerede nasip etsin iye eşim baktı şöle bir sen baya baya bağlandın farkındamısın diyo geröekten laf olsun diye değil seviyosun diyo şaka gibi geliyo adama ama valla çok farklı sevgim var inş burdaki herkese ve tüm isteyenlere rabbim nsip etsin yap bakalım ama hemende resmini koy emi meraktan ölücem vallaha yaaa:18::18::18::18:

ay bilirim benimde başıma gelmişti canım belki geç ovulasyon olmuştur bekle bence hatta beta baktır

kızlaaar akıntınız var mı merak ettimmm

gülüm benim adetten önce vardı adetliykende oldu şimide var yani çok bol değil ama var sürekli ıslaklık gibi birşey var sanki birşey geliyo sanıyorum sürekli ama sadece biraz akıntı:44:

canımm yaa ben hiç ovulasyon test kullanmadım malesef bu konuda bilgim yok ve yardımcı olamayacağım evet idrar testleri güvenli olmuyor inşallah yarın bi güzel kan testinde çıkar pozitifin müjdenle patlatırsın burayı inşş

eşim burda ççok takılıyorm diye kızıyo bana
bende çk dua ediyorm valla
inşallah kabul olacakkk

Canım benim yaaa kız Allah gönlüne göre versin:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…