Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bilmiyorum gülüm yaa bazılar adet olunca inceliyo diyoı bazıları normal diyo bende anlamadım en iyisi sabredip sdalıya kadar doktorla konuşmak yapıcak birşey yok sağolasın ilgin için balım
Dün oflu da bu testten yapmıştı, çizgi koyu değil ama net görünüyor.Hatta belki geçmişte görmüşsündür.Bugün bir daha yapacaktı haber verdi mi?

evet yaptı gördüm onunkide benimle yanı gibi biraz daha koyu onunki bugün ovucan yaptı kıpkırmızı çıktı ikiside gebelikte test yapıcak ama 4 saati beklemesi gerekmiş yapınca gellicek canım:18:

Çok sevindim,sağlıkla büyüt inşallah, hep hayırlı haberlerini al.Haber verdiğin için de çok teşekkür ederiz, biz burda gerçekten topiğin ilk hamişlerini merak ediyoruz.Darısı bizlerin de başına inşallah.İsteyenler de en kısa zamanda sevinirler inşallah.

E tabi adet olunca incelir, çünkü rahim her ay gebeliğe hazırlandığı için kalınlaşıyormuş, gebelik olmayınca kanamayla incelmeye başlıyormuş.Ben öyle biliyorum yanıltmayayım da.

benim de aklımda şu an en çok o var
acaba iyi besleniyor mu kilosu nasıl falan
bir de 5 hafta olacak işte epey zaman oldu
bakalım kaç kilo olmuş çok merak ediyorum

benim agrilar yuzunden sali sonra 24 nisan ondan sonra 15te bir olucak kontroller seninde epey olmus ozlemisindir oglusunu :)

Selamlar nasılsınız?

hosgeldin kuzu

benim agrilar yuzunden sali sonra 24 nisan ondan sonra 15te bir olucak kontroller seninde epey olmus ozlemisindir oglusunu :)

hosgeldin kuzu

Hoşbulduk canım, nasıl gidiyor?Ha bak aklıma geldi sorayım.Sana 1 hafta içinde doğum olabilir demişler ya, e bebiş makat duruş değil miydi nasıl olacak?Tabi inşallah zamanında güzelce gelir ama hayırlısı neyse o olsun

Amiinn canım :)
eşim gitti bende hemen geldim

E tabi adet olunca incelir, çünkü rahim her ay gebeliğe hazırlandığı için kalınlaşıyormuş, gebelik olmayınca kanamayla incelmeye başlıyormuş.Ben öyle biliyorum yanıltmayayım da.

yani tam bilemiyorumda öyle derler herkesin ilgisini çekti mesela dejavununda adet olunca 3. gün 2-2,5 olmuş benim 6mm ve 4. gündü anlamdımki bu seferki adettede tuhaflık vardı ilk adet olurdum 3-4. günlerde bir iki parça gelirdi bu sefer adet olmadan hafif leklenme geldi hemen büyük büyük parçalar geldi sonrada küçük geldi 10 bulmuştur ilk defa bu kadar çok geldi ve adet olmadan öyle bir sancı çektimki ölüyorum sandım öyle ağır belkide diyorum düşükmü oldu kimyasalmıydı hani düşük olsada değerler 1 ay geçerli oluyomuş yaa aman ne bileyim çizgi görünce mantığını ulmak bilmek istiyorum ama olmuyo malesef be fıstığım

ya benim cok agrim batmalrim olmustu bugun dr a gittim bebegim iyimis ama dr u hic sevmedim nobetci oldugundan midir nedir hic aciklama yapmiyo
isinden bikmis gibi gicik oldum kendi dr uma gitmeden rahat edemicm
bu ay icinde 3 kere gittim umarim zarari olmaz ya gitmek istemiyorm ama suphe de icimi yiyo
kendi dr da persembe gunu gidicm

tam olarak neyin var senin kuzum:44:

benim de aklımda şu an en çok o var
acaba iyi besleniyor mu kilosu nasıl falan
bir de 5 hafta olacak işte epey zaman oldu
bakalım kaç kilo olmuş çok merak ediyorum

Besleniyordur tabi, benim eski doktorum bana bir örnek vermişti beslenme konusunda.Afrika'daki kadnlar da 3 kg doğuruyor sabancı ailesi de, o yüzden 200 gr şu, 100 gr bu yenmeli diye bir şey yok, ne istersen onu ye demişti. Sen ne kadar yersen de bebek sadece ihtiyacını alır, zorlamana gerek yok demişti.

hoşgeldin gülüm nasılsın peki eşin neden kızıyo bakem gelmene birde senin topiğin adı ne tam olarak bulamadım gelmek sistedim kaç kez

hoşbulduk canım...
iyiyim.
eşim gıcıklığına heralde ne bilyim anlamadım bende :)
canım kimse yok zaten topicte bende burda takılıyorum

Ayin 20sinde makat durustaydi canim valla dogum basladi deyipte hala makat derlerse sezeryan olur herhalde ama dilegim en azindan nisan sonuna kadar icerde durmasi :)

Valla bu bahsettiklerini hiç bilmiyorum canım.Hayırlısı olsun bakalım.

hoşbulduk canım...
iyiyim.
eşim gıcıklığına heralde ne bilyim anlamadım bende :)
canım kimse yok zaten topicte bende burda takılıyorum

gıcıklığına benimkide çok diyo canım hala ordasın eve geliyorum ilgilenmiyosun onları seviyosun gibi gibi kıskansın banane sanki o dizisi oldumu beni grömüğyo ama hafta sonları pek kimse olmuyo genelde sıcaklar geldi geleli

Ayin 20sinde makat durustaydi canim valla dogum basladi deyipte hala makat derlerse sezeryan olur herhalde ama dilegim en azindan nisan sonuna kadar icerde durmasi :)

Dinlen canım ya, yat 1-2 ay ne olacak ki? Sen biraz da hareketlisin, artık çıkma dükkana falan.Durum değişene kadar yat evde.

herkes dışarda tabi.
evet ilgilenmiyorum sanırım onla o yüzden.
aman banane o dışarı çıkarken bana mı soruyo sanki

Bende sevmiyorum nobetci drlari git persembede icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…