bilmiyorum gülüm yaa bazılar adet olunca inceliyo diyoı bazıları normal diyo bende anlamadım en iyisi sabredip sdalıya kadar doktorla konuşmak yapıcak birşey yok sağolasın ilgin için balımValla kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama benim bir keresinde adet günü bakılmıştı 7 mm di.Bir yerde de 7-8 mm arası normalmiş diye okudum.Ama sanırım gebelikte de aynı değerlerde olması gerekiyormuş doğru hatırlıyorsam.
Dün oflu da bu testten yapmıştı, çizgi koyu değil ama net görünüyor.Hatta belki geçmişte görmüşsündür.Bugün bir daha yapacaktı haber verdi mi?
Arkadaslar merhaba
uzuuuun suredır gıremesemde sıze guzel haberler vermek ıcın bı gıreyım dedım cnk bu topık benım ıcın cok onemlı,bebegımın ılk haberını burdakı dostlarla paylasmıstım
ben dogum yaptım kızlar,8 martta aysima isimli minik bi prensesi kollarıma aldım,normal dogum yaptım cok sukur,suan kızımı emzırıyorum ve sıze yazıyorum.. Rabbım bu guzel duyguyu hepınıze nasıp etsın ınsallaaaah
bilmiyorum gülüm yaa bazılar adet olunca inceliyo diyoı bazıları normal diyo bende anlamadım en iyisi sabredip sdalıya kadar doktorla konuşmak yapıcak birşey yok sağolasın ilgin için balım
evet yaptı gördüm onunkide benimle yanı gibi biraz daha koyu onunki bugün ovucan yaptı kıpkırmızı çıktı ikiside gebelikte test yapıcak ama 4 saati beklemesi gerekmiş yapınca gellicek canım:18:
benim de aklımda şu an en çok o var
acaba iyi besleniyor mu kilosu nasıl falan
bir de 5 hafta olacak işte epey zaman oldu
bakalım kaç kilo olmuş çok merak ediyorum
Selamlar nasılsınız?
benim agrilar yuzunden sali sonra 24 nisan ondan sonra 15te bir olucak kontroller seninde epey olmus ozlemisindir oglusunu :)
hosgeldin kuzu
tmm balım nedemek balım benim cümlemizden razı olsun sabırsızlıkla bekliyorum heyecanla inş gönlüne göre olsun herşey rabbim bu sefer güldürsün yüzünü sağlıklı hayırlı bir bebek vermiştir inş AMİNNNNNNNNNNNNN:18:
E tabi adet olunca incelir, çünkü rahim her ay gebeliğe hazırlandığı için kalınlaşıyormuş, gebelik olmayınca kanamayla incelmeye başlıyormuş.Ben öyle biliyorum yanıltmayayım da.
Amiinn canım :)
eşim gitti bende hemen geldim
ya benim cok agrim batmalrim olmustu bugun dr a gittim bebegim iyimis ama dr u hic sevmedim nobetci oldugundan midir nedir hic aciklama yapmiyo
isinden bikmis gibi gicik oldum kendi dr uma gitmeden rahat edemicm
bu ay icinde 3 kere gittim umarim zarari olmaz ya gitmek istemiyorm ama suphe de icimi yiyo
kendi dr da persembe gunu gidicm
benim de aklımda şu an en çok o var
acaba iyi besleniyor mu kilosu nasıl falan
bir de 5 hafta olacak işte epey zaman oldu
bakalım kaç kilo olmuş çok merak ediyorum
hoşgeldin gülüm nasılsın peki eşin neden kızıyo bakem gelmene birde senin topiğin adı ne tam olarak bulamadım gelmek sistedim kaç kez
Hoşbulduk canım, nasıl gidiyor?Ha bak aklıma geldi sorayım.Sana 1 hafta içinde doğum olabilir demişler ya, e bebiş makat duruş değil miydi nasıl olacak?Tabi inşallah zamanında güzelce gelir ama hayırlısı neyse o olsun
tam olarak neyin var senin kuzum:44:
yani tam bilemiyorumda öyle derler herkesin ilgisini çekti mesela dejavununda adet olunca 3. gün 2-2,5 olmuş benim 6mm ve 4. gündü anlamdımki bu seferki adettede tuhaflık vardı ilk adet olurdum 3-4. günlerde bir iki parça gelirdi bu sefer adet olmadan hafif leklenme geldi hemen büyük büyük parçalar geldi sonrada küçük geldi 10 bulmuştur ilk defa bu kadar çok geldi ve adet olmadan öyle bir sancı çektimki ölüyorum sandım öyle ağır belkide diyorum düşükmü oldu kimyasalmıydı hani düşük olsada değerler 1 ay geçerli oluyomuş yaa aman ne bileyim çizgi görünce mantığını ulmak bilmek istiyorum ama olmuyo malesef be fıstığım
hoşbulduk canım...
iyiyim.
eşim gıcıklığına heralde ne bilyim anlamadım bende :)
canım kimse yok zaten topicte bende burda takılıyorum
Ayin 20sinde makat durustaydi canim valla dogum basladi deyipte hala makat derlerse sezeryan olur herhalde ama dilegim en azindan nisan sonuna kadar icerde durmasi :)
gıcıklığına benimkide çok diyo canım hala ordasın eve geliyorum ilgilenmiyosun onları seviyosun gibi gibi kıskansın banane sanki o dizisi oldumu beni grömüğyo amahafta sonları pek kimse olmuyo genelde sıcaklar geldi geleli
ya benim cok agrim batmalrim olmustu bugun dr a gittim bebegim iyimis ama dr u hic sevmedim nobetci oldugundan midir nedir hic aciklama yapmiyo
isinden bikmis gibi gicik oldum kendi dr uma gitmeden rahat edemicm
bu ay icinde 3 kere gittim umarim zarari olmaz ya gitmek istemiyorm ama suphe de icimi yiyo
kendi dr da persembe gunu gidicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?